Selam canim bende adet oldum bu ay klomen basladi doktorum insallah guzel haberler veririz birbirimizeBen de gecen ay cektirdim. Dun adet oldum.
Canim hangi sehirdesin ben ozelde cekildim gecen sene feci sanciliydi hatta acillik oldum ve sol tupum kapali dendi gecen ay sisli ekomarda cektirdim iki dakika surdu ne sanci ne agri ve guzeli iki tupumde acikmis eger istanbuldaysan kesinlikle ekomar derimmerhaba kızlar filmi devlet hastanesinde mi çektirdiniz özelde mi anestezi aldınız mı bilgi verirmisiniz
Canim bat ne zaman senin5 sene önce klomenle ikiz gebeligim olmuştu 8 haftalikken malesef sonlanmısti. 1 sene kadar daha olmaynca tüp bebekle şükür oğlumu kucağıma şimdi 4 yaşında ve acayip kardeş istio 2 seneden fazladır yine olmuo.geçtiğimiz ramazanda dondurulmuş embriyo transferim oldu kimyasalla sonuçlandı.kasımdada son donmuş embriyolarin transferini istedk o da sağlıklı gitmeynce transferim iptal oldu. tekrar tetkiklerimizi yaptırdıktan sonrada eşimin isteği üzerine bu ay ilk klomene başladım bakalım nasıl olcak bitane solda 15mm yumos oluşmuş, hayırlısı artık. Peki seninde varmı çocuğun yoksa ilk icinmi uğraşiyosunuz cnm, Rabbimiz zahmetlerimizin mükafatini hayırlı zamanda versin inş
Tam günü gününe olmam ama adet takvimine göre ortalama 27 si gibi olmam lazım. son 7 aydır falanda döngülerimin arası kisaldi oyüzden buna dayanaraktan bi değişiklikte olmzsa aşağı yukarı o tarihte olmalıyım.buarada cuma çatlama iģnemi oldmda bat günü test yapsam erkenmi olur acaba, 15.gün olmuş olcak.Canim bat ne zaman senin
Yok canım istanbulda değilim Gaziantep teyim anestezili olacak zaten özelde çarşamba cekilecem inşallah kolay geçer bir sıkıntı cikmazCanim hangi sehirdesin ben ozelde cekildim gecen sene feci sanciliydi hatta acillik oldum ve sol tupum kapali dendi gecen ay sisli ekomarda cektirdim iki dakika surdu ne sanci ne agri ve guzeli iki tupumde acikmis eger istanbuldaysan kesinlikle ekomar derim
Bence varsa cikar canim ben ilk gebeligimde bir hafta varken ogrenmistim ama sende ignenin etkisi ne zaman gecerkiTam günü gününe olmam ama adet takvimine göre ortalama 27 si gibi olmam lazım. son 7 aydır falanda döngülerimin arası kisaldi oyüzden buna dayanaraktan bi değişiklikte olmzsa aşağı yukarı o tarihte olmalıyım.buarada cuma çatlama iģnemi oldmda bat günü test yapsam erkenmi olur acaba, 15.gün olmuş olcak.
Allah yardimcin olsun canim sonucunda insallah guzel seyler yasarsinYok canım istanbulda değilim Gaziantep teyim anestezili olacak zaten özelde çarşamba cekilecem inşallah kolay geçer bir sıkıntı cikmaz
Eğer İstanbuldaysan echomara bak derim ben orda çekildim hiçbirşey hissetmedim hatta kasmıştım kendimi kadına ilacı verirken acıyacak mı dedim o da şuan veriyorum acıyomu dedi düşün yani anlamadım bile ve 2. ayda hamile kaldım. Tabi düşük olddu ama başka sebeplerdencanım benim agrı eşiğim cok düşük bir vajinismus geçmişim de var bi kaç aylık ondan dolayı kendimi kasarım diye korkuyorum ondan anestezi olsun istiyorum
Sağol canım Allah razı olsun çok heyecan ve stresliyim yarın bir an önce gelsin geçsin istiyorum inşallah sonucum temiz çıkarAllah yardimcin olsun canim sonucunda insallah guzel seyler yasarsin
Geçmiş olsun Rabbim bir daha anne olmayı kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahEğer İstanbuldaysan echomara bak derim ben orda çekildim hiçbirşey hissetmedim hatta kasmıştım kendimi kadına ilacı verirken acıyacak mı dedim o da şuan veriyorum acıyomu dedi düşün yani anlamadım bile ve 2. ayda hamile kaldım. Tabi düşük olddu ama başka sebeplerden
Canim anestezi cok az veriyolar uyuyosn ama cok kisa bir sure sen cektirmedinmi dahaKızlar anestezili olanlara soruyorum tamamen mi uyutuyorlar yoksa uyaniksin acı mi hissetmiyorsun
Canim sen ne zaman cektirmistin bende ilk cektirdigimde uc ay sonra hamile kalmistim simdi cektirdim ilk adetimi oldum bu ayda klomen kullaniyorum tedavi uyguluyomusunuz bu aradaEğer İstanbuldaysan echomara bak derim ben orda çekildim hiçbirşey hissetmedim hatta kasmıştım kendimi kadına ilacı verirken acıyacak mı dedim o da şuan veriyorum acıyomu dedi düşün yani anlamadım bile ve 2. ayda hamile kaldım. Tabi düşük olddu ama başka sebeplerden
Ekimde canım yok ben tedavi uygulamıyorum. İnşallah bu ay olur seninde rahim filmi hamilelik şansını çok artıyor.Canim sen ne zaman cektirmistin bende ilk cektirdigimde uc ay sonra hamile kalmistim simdi cektirdim ilk adetimi oldum bu ayda klomen kullaniyorum tedavi uyguluyomusunuz bu arada
Sağol canım inşallah isteyen herkesin olur. Seninde Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah..Geçmiş olsun Rabbim bir daha anne olmayı kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Pazartesinden beri ateş mide bulantısı var çok hastayım serumlar ilaçlar derken benim bu ay hiç ümidim yok içimede öyle doğuyor zatenBence varsa cikar canim ben ilk gebeligimde bir hafta varken ogrenmistim ama sende ignenin etkisi ne zaman gecerki
Bu gün saat 1 7bucukta çekilecek canımCanim anestezi cok az veriyolar uyuyosn ama cok kisa bir sure sen cektirmedinmi daha
Insallah hepimizin olu canimEkimde canım yok ben tedavi uygulamıyorum. İnşallah bu ay olur seninde rahim filmi hamilelik şansını çok artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?