Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar filmi devlet hastanesinde mi çektirdiniz özelde mi anestezi aldınız mı bilgi verirmisiniz
Canim hangi sehirdesin ben ozelde cekildim gecen sene feci sanciliydi hatta acillik oldum ve sol tupum kapali dendi gecen ay sisli ekomarda cektirdim iki dakika surdu ne sanci ne agri ve guzeli iki tupumde acikmis eger istanbuldaysan kesinlikle ekomar derim

Canim bat ne zaman senin

Canim bat ne zaman senin
Tam günü gününe olmam ama adet takvimine göre ortalama 27 si gibi olmam lazım. son 7 aydır falanda döngülerimin arası kisaldi oyüzden buna dayanaraktan bi değişiklikte olmzsa aşağı yukarı o tarihte olmalıyım.buarada cuma çatlama iģnemi oldmda bat günü test yapsam erkenmi olur acaba, 15.gün olmuş olcak.

Yok canım istanbulda değilim Gaziantep teyim anestezili olacak zaten özelde çarşamba cekilecem inşallah kolay geçer bir sıkıntı cikmaz

Bence varsa cikar canim ben ilk gebeligimde bir hafta varken ogrenmistim ama sende ignenin etkisi ne zaman gecerki

canım benim agrı eşiğim cok düşük bir vajinismus geçmişim de var bi kaç aylık ondan dolayı kendimi kasarım diye korkuyorum ondan anestezi olsun istiyorum
Eğer İstanbuldaysan echomara bak derim ben orda çekildim hiçbirşey hissetmedim hatta kasmıştım kendimi kadına ilacı verirken acıyacak mı dedim o da şuan veriyorum acıyomu dedi düşün yani anlamadım bile ve 2. ayda hamile kaldım. Tabi düşük olddu ama başka sebeplerden

Geçmiş olsun Rabbim bir daha anne olmayı kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar anestezili olanlara soruyorum tamamen mi uyutuyorlar yoksa uyaniksin acı mi hissetmiyorsun

Canim sen ne zaman cektirmistin bende ilk cektirdigimde uc ay sonra hamile kalmistim simdi cektirdim ilk adetimi oldum bu ayda klomen kullaniyorum tedavi uyguluyomusunuz bu arada

Canim sen ne zaman cektirmistin bende ilk cektirdigimde uc ay sonra hamile kalmistim simdi cektirdim ilk adetimi oldum bu ayda klomen kullaniyorum tedavi uyguluyomusunuz bu arada
Ekimde canım yok ben tedavi uygulamıyorum. İnşallah bu ay olur seninde rahim filmi hamilelik şansını çok artıyor.

Bence varsa cikar canim ben ilk gebeligimde bir hafta varken ogrenmistim ama sende ignenin etkisi ne zaman gecerki
Pazartesinden beri ateş mide bulantısı var çok hastayım serumlar ilaçlar derken benim bu ay hiç ümidim yok içimede öyle doğuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…