Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hsg nin 3. ayında hamile kaldım çok şükür
kolomen +çatlatma iğnesi de oldu bu 3. ayda
umarım sizde de olur
bende sağlıkla kavuşurum miniğime
Adina cok sewindim canim. elk gebelik belirtilerini az da olsa anlatrmisin kndime pay cikarmk istyrm

Adina cok sewindim canim. elk gebelik belirtilerini az da olsa anlatrmisin kndime pay cikarmk istyrm

canım ben çok üşüdüm titreme falan da oluyodu
halada üşürüm ilk belirti buydu
sonra kasık ağrısı falan oldu göğüs ağrısı ve hala devam ediyo
inş yardımcı olur sana ama her hamilelik farklı bunuda unutma lütfen

Biliyorum ama iste umit dunyasi basimiz agrisa acabami diyoruz. Bn iki catlatma ignesyle tedawi grdum sobuc vermexi oda sag tupum tikaliymis. 21 yasimin olmasina rahmen kndimi tup.bebege bile hazrladim artik. Hsgden sonra senin gbi hamisleri gorunce umutlaniyorum. Bu ay adet oolmam ins sma olursam tekrar catlatma ignesi olucak

inş olmazsın güzel haberlerle gelirsin

Kiz o bu deilde bn kesin adet olucam. Uzaninca belim agrio. Gogislerim.sismis daha adetime 13 gun var ama bilmiom. Kndimi fazla kaptirmiyim diyorum cunki pko hastasiyim yunirtam kendi kndine catlamio. Catlama ignesyle catlar anca

Kiz o bu deilde bn kesin adet olucam. Uzaninca belim agrio. Gogislerim.sismis daha adetime 13 gun var ama bilmiom. Kndimi fazla kaptirmiyim diyorum cunki pko hastasiyim yunirtam kendi kndine catlamio. Catlama ignesyle catlar anca
Yumurta çatlatmak için havuç kürü çok iyi diye okudum saraçoğlunun resmi sitesinde de var. Hiç denedin mi?

Yumurta çatlatmak için havuç kürü çok iyi diye okudum saraçoğlunun resmi sitesinde de var. Hiç denedin mi?
Canim bn 6 yillik evliyim uc yildir zaten bu kurlerle kndimi heba ettim. Sogandan tut caksir otuna kdr yemedigim birsey klmadi. Denedim incir kuruyle birlikte o ay vucudum klomene bi cvb vermiyorlen bunlara hic vermez

Canim bn 6 yillik evliyim uc yildir zaten bu kurlerle kndimi heba ettim. Sogandan tut caksir otuna kdr yemedigim birsey klmadi. Denedim incir kuruyle birlikte o ay vucudum klomene bi cvb vermiyorlen bunlara hic vermez

Kolomen den başka ilaç denemişmiydin fermera diye ilaçta var aynı işe yarıyomuş bi araştır istersen

Kızlar merhaba 22 Haziran’da hsg çekildim bat tarihi 10 temmuzdu Bugun ile beraber üç gün gecikti sabah erken gebelik testi yaptım hafif silik çıktı resme atacağım şimdi ama çok güvenemiyorum bu testlere daha önce de başıma geldi böyle çıktı sonra kan tahlilim beş çıktı negatif denildi. Şimdi test yapmaya kan tahliline de cesaretim yok be düşünüyorsunuz

kaset tipi testlerle 2 günde bir tekrarla testi
var gibi duruyo :)
hayırlı haberlerle gel

İ
kaset tipi testlerle 2 günde bir tekrarla testi
var gibi duruyo :)
hayırlı haberlerle gel
İnşallah öyledir canım ya eşime de negatif dedim o çok istiyor umutlandırıp sonra üzmek istemiyorum yarın alıp yapayım dedim varsa biraz daha belirgin çıkar herhalde

İ

İnşallah öyledir canım ya eşime de negatif dedim o çok istiyor umutlandırıp sonra üzmek istemiyorum yarın alıp yapayım dedim varsa biraz daha belirgin çıkar herhalde

güzel sonuç alınca sölersin eşine
ben 2 günde bir yaptım bi hafta kadar sürdü :)
koyulaşması çok mutlu etti sonrada kan testi yaptırdık
rahat gittim doktora yani
seninde öle olur umarım
haber verirsin yapınca

Kızlar bende martta çekildim o ay hamile kaldım. Ama dış gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi 2. adetim geldi bitince ins. bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşarım. Ben dikkatli olun derim sonuçta ilaç giriyor rahim içine keşke ben 1 ay beklemiş olsaydım bile diyorum ama nasip her şey.
tüm kalbimle hepimiz hayırlısını yaşarız diyorum inat etmek de istemiyorum her şey Allah tan..

Canım böyle diyende çok sağlıklı hamilelik geçiren de çok. Doktoruma çok güveniyorum öyle bş durum olsa korunun derdi özelikle değerlendirin dedi bize

Canım böyle diyende çok sağlıklı hamilelik geçiren de çok. Doktoruma çok güveniyorum öyle bş durum olsa korunun derdi özelikle değerlendirin dedi bize
tabi canım. ben kendim için öyle düşünüyorum. Bize de ilk 6 ay kadar çok yüksek dedi olması oldu ama bu şekilde de olacağı varmış. Ben çok neden olmuyor diye isyan ettim 15 ayın sonunda oldu. Ama artık sıfırdan başladım ve zamanında olacak inanıyorum.

inşallah canım ya allah hayırlısıyla sağ Salim aldırsın kucağına inşallah darısı da bana :)

Merhaba kizlar
Bir kac sorum olacak aranizda pcolu var mi bilmiyorum ama ilk gittigim doktor adetin 2. Gunu usg ile pco teshisi koydu hormonal problem yoktu adetim bitti baska doktora gittim o da pco falan yok dedi acaba pco adrtliyken gorunen biside 2. Ondan mi goremedi ki sevinemiyorumda yok diue.

2 ay once hsg cekildim tupler acik cikti hsgyi pco yok diyen doktora cektirdim hsg cektirdigim ay klomen ve catlatma ignesi kullandm o ay cok sancim oldu yumurtlama donemi siddetli kasik agrisi cektim batma seklinde ama o ay gebelik olusmadi. Bu ay hic tedavi yapmicam dedim ama ovulasyon testi takibi yaptim 28 agustosta test cok koyuydu her gun yaptim renk siliklesti bugun cok silikti ama 2 gundur cok kasik agrim var acaba hsg sonrasi boyle yasayan oldu mu bu yasima kdr hic yumurtlama donemi kasik agrim olmazdi acaba 28 agustosta yumurtam catlayamadi mi agri hala ondan olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…