Ben de gecen ay cektirdim. Dun adet oldum.Yokmu benim gibi hsg cektirip acabasi olan
Devlette cekildim. Anestezi almadim. 5 dakikalik yogun bi adet sancisina benziyor aslinda anesteziye pek gerek yok dye dusunuyorummerhaba kızlar filmi devlet hastanesinde mi çektirdiniz özelde mi anestezi aldınız mı bilgi verirmisiniz
Slm cnm, ben ilkini 6 sene önce özelde anestezisiz cekildim artık sancidan mı neyse sağ tüpüm tamamen kapalı çıkmıştı. ve geçen ay yine özelde histeroskopi + hsg cekildim ama busefer anestezi aldım ve kapalı olan tüp busefer hafif tikaliydi basınçla o da açıldı dendi.bazen açık olan tüpler o anki spazimla kapalı gözukebiliyoms tabi herkeste böyle olmuo. Oyüzden eğer imkan varsa anestezi alinmasindan yanayım.buayda klomenle deniyorum bakalım hayırlısı artık...merhaba kızlar filmi devlet hastanesinde mi çektirdiniz özelde mi anestezi aldınız mı bilgi verirmisiniz
Klomenle ilk ayin mi canim. Ben de bu aksam 4 e basliycamSlm cnm, ben ilkini 6 sene önce özelde anestezisiz cekildim artık sancidan mı neyse sağ tüpüm tamamen kapalı çıkmıştı. ve geçen ay yine özelde histeroskopi + hsg cekildim ama busefer anestezi aldım ve kapalı olan tüp busefer hafif tikaliydi basınçla o da açıldı dendi.bazen açık olan tüpler o anki spazimla kapalı gözukebiliyoms tabi herkeste böyle olmuo. Oyüzden eğer imkan varsa anestezi alinmasindan yanayım.buayda klomenle deniyorum bakalım hayırlısı artık...
Inşallah bu ay nasip etmiştir rabbim canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun anrstezili çektirecek galiba yaa çünkü ağrı esigim çok düşük anrstezili nasıl veriyorlar canım tamamen uyusup uyuyormusun yoksa sadece belden mı uyusturuyorlarSlm cnm, ben ilkini 6 sene önce özelde anestezisiz cekildim artık sancidan mı neyse sağ tüpüm tamamen kapalı çıkmıştı. ve geçen ay yine özelde histeroskopi + hsg cekildim ama busefer anestezi aldım ve kapalı olan tüp busefer hafif tikaliydi basınçla o da açıldı dendi.bazen açık olan tüpler o anki spazimla kapalı gözukebiliyoms tabi herkeste böyle olmuo. Oyüzden eğer imkan varsa anestezi alinmasindan yanayım.buayda klomenle deniyorum bakalım hayırlısı artık...
canım benim agrı eşiğim cok düşük bir vajinismus geçmişim de var bi kaç aylık ondan dolayı kendimi kasarım diye korkuyorum ondan anestezi olsun istiyorumDevlette cekildim. Anestezi almadim. 5 dakikalik yogun bi adet sancisina benziyor aslinda anesteziye pek gerek yok dye dusunuyorum
Agri esigin dusukse anestezili ol mutlaka,degilse kasmadan dolayi kapali gorunebilir.korkma canim hemen 5 dakikalik bir islemcanım benim agrı eşiğim cok düşük bir vajinismus geçmişim de var bi kaç aylık ondan dolayı kendimi kasarım diye korkuyorum ondan anestezi olsun istiyorum
Bencede cektirebilirsen filmin daha dogrulayici çıkması için anestezi al. Normal damar yolundan ilaç veriyolar, ben saate bakmistim hemen Yanımdaydı zaten, ilacı vermeleriyle uyumam gözümü aralamam toplam 15-20 dk sürdü zaten az veriyolar. gerçi beklemeden baska bi bölümde de histeroskopi cekilecegim için tam uyanamamistim hâlâ sersemken tekrardan anestezi dayamışlardiInşallah bu ay nasip etmiştir rabbim canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun anrstezili çektirecek galiba yaa çünkü ağrı esigim çok düşük anrstezili nasıl veriyorlar canım tamamen uyusup uyuyormusun yoksa sadece belden mı uyusturuyorlar
5 sene önce klomenle ikiz gebeligim olmuştu 8 haftalikken malesef sonlanmısti. 1 sene kadar daha olmaynca tüp bebekle şükür oğlumu kucağıma şimdi 4 yaşında ve acayip kardeş istio 2 seneden fazladır yine olmuo.geçtiğimiz ramazanda dondurulmuş embriyo transferim oldu kimyasalla sonuçlandı.kasımdada son donmuş embriyolarin transferini istedk o da sağlıklı gitmeynce transferim iptal oldu. tekrar tetkiklerimizi yaptırdıktan sonrada eşimin isteği üzerine bu ay ilk klomene başladım bakalım nasıl olcak bitane solda 15mm yumos oluşmuş, hayırlısı artık. Peki seninde varmı çocuğun yoksa ilk icinmi uğraşiyosunuz cnm, Rabbimiz zahmetlerimizin mükafatini hayırlı zamanda versin inşKlomenle ilk ayin mi canim. Ben de bu aksam 4 e basliycam
Slm cnm, inşallah ki hamilesindr. Bende geçen ay histeroskopi + hsg cekildim senin aksine özellikle ramazandan buyana adet döngüm kisaldi, hep 30 ve üstleri olurdum şimdide 30 u bile bulmuo bu ay arası 27 sürdü ayriyeten busefer çok az kanamam oldu ve yine sen gibi filmden 10 gün sonra kontrole gittiğim de o kısacık vakitte mübarek nasıl olmuşsa 4 cm lik kist oluşmuştu.ama yumurta takibi yaptırmak için doktora gittiğimde adetinde kontrol edelim kuculmusse baslarz demişti gittigimdede kuculmustu inş ilaçla tekrar büyümezde. Sende korkma bence arada vücudumuz böyle sektelere uğrayıp duzenimiz değisebilio belki basit bişey yada bakmışın bebiş vaarMerhaba bayanlar :) ben geçen ay rahim filmi çekildim ve bugün adet döngümün 41.günü daha önce hiç bu kadar gecikmemiştim.gebelik testi yaptm,erken gebelik testlerinden de yaptm negatif çıktı.doktorum ya kistin var ya hamilesin gel bakalım dedi ama gerçekle yüzleşmekten korkuyorm.sizce ne yapmalıyım?
O kadar gecikmemin ardından bu sabah adet oldum:/öyle bunaldm ki her ay aynı şeyleri yaşamaktanSlm cnm, inşallah ki hamilesindr. Bende geçen ay histeroskopi + hsg cekildim senin aksine özellikle ramazandan buyana adet döngüm kisaldi, hep 30 ve üstleri olurdum şimdide 30 u bile bulmuo bu ay arası 27 sürdü ayriyeten busefer çok az kanamam oldu ve yine sen gibi filmden 10 gün sonra kontrole gittiğim de o kısacık vakitte mübarek nasıl olmuşsa 4 cm lik kist oluşmuştu.ama yumurta takibi yaptırmak için doktora gittiğimde adetinde kontrol edelim kuculmusse baslarz demişti gittigimdede kuculmustu inş ilaçla tekrar büyümezde. Sende korkma bence arada vücudumuz böyle sektelere uğrayıp duzenimiz değisebilio belki basit bişey yada bakmışın bebiş vaarama daha fazla beklemeden git derim
Çok haklısın cnm çok kez seninle aynı durumları yaşamış biri olarak gerçekten seni iyi anlıyorum. Ama zaten dualarimizda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklısını nasip et die değilmi, bizim tesellimizde bu olcak çünkü nekadar insanın eşi dostu yanindada olsa bize kendimizden baska kimse en büyük teselliyi veremez. Rabbim cektiklerinin mükafatını inş birgün verecek sana üzüp iyice strese sokma kendini cnm, çünkü yine çeken kendimiz oluyrzO kadar gecikmemin ardından bu sabah adet oldum:/öyle bunaldm ki her ay aynı şeyleri yaşamaktan
Çok doğru söylüyorsun canım.mevla ne zaman ol derse o zaman olur inşÇok haklısın cnm çok kez seninle aynı durumları yaşamış biri olarak gerçekten seni iyi anlıyorum. Ama zaten dualarimizda Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklısını nasip et die değilmi, bizim tesellimizde bu olcak çünkü nekadar insanın eşi dostu yanindada olsa bize kendimizden baska kimse en büyük teselliyi veremez. Rabbim cektiklerinin mükafatını inş birgün verecek sana üzüp iyice strese sokma kendini cnm, çünkü yine çeken kendimiz oluyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?