- 13 Mayıs 2022
- 13
- 4
- 21
-
- Konu Sahibi Karacatiii
Bende devlet Hastanesi'nde çektirdim anestezili rica ettim yapmadılar biraz acılı ama dayanilmicak bir acı değil hemen 5 dk cekiliyorMerhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm
devlet hastanesinde nerede çektirdiniz acaba? Ankara şehir hastanesinde çekmediler.Bende devlet Hastanesi'nde çektirdim anestezili rica ettim yapmadılar biraz acılı ama dayanilmicak bir acı değil hemen 5 dk cekiliyor
devlet hastanesinde nerede çektirdiniz acaba? Ankara şehir hastanesinde çekmediler.
Konya Necmettin Erbakan üniversitesi tıp fakültesnde yaptırdım canımdevlet hastanesinde nerede çektirdiniz acaba? Ankara şehir hastanesinde çekmediler.
Bende perswmbe günü cektirevegim özelde 1500liraKonya Necmettin Erbakan üniversitesi tıp fakültesnde yaptırdım canım
Bende 8 aylık evliyken çektirdim devlet Hastanesinde 1 yıldan önce çekilse de bir sıkıntı olmaz. büyük ihtimalle 1 yıl dolmadan bebek tedavisini yapmadıkları için söylüyorlar yani içiniz rahat olsun bana böyle birsey söylenmedi yaniMerhaba arkadaşlar bende 7 aydır gebe kalamıyorum rahim filmi için 1 yıl geçmesi gerekiyor diyor doktorlar. Acaba 1 yıldan önce çekilse ne olur ?? beklemek istemiyorum çünkü bilen cevaplarsa sevinirim yada 1 yıldan önce çektiren var mı ??
Bir fikriniz varmı bende gösteremedim daha doktoraGeçmiş olsun açık gibi duruyor benim doktorumun bana gösterdiğine göre söylüyorum bunu tabi doktorunuz daha iyi bilir
Raporda açık yazıyorBir fikriniz varmı bende gösteremedim daha doktora
H,iç bir soru yok ilaç boşluğa akmış :) inşallah güzel haber alırsınız bu ayBir fikriniz varmı bende gösteremedim daha doktora
15 16 aydır istiyoruz inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerimiz olurH,iç bir soru yok ilaç boşluğa akmış :) inşallah güzel haber alırsınız bu ay
TeşekkürlerH,iç bir soru yok ilaç boşluğa akmış :) inşallah güzel haber alırsınız bu ay
H,iç bir soru yok ilaç boşluğa akmış :) inşallah güzel haber alırsınız bu ay
TeşekkürlerRaporda açık yazıyor
TeşekkürlerRaporda açık yazıyor
Adet bittikten 2,3,4 gün sonra adetliyken çekilmez.Öncelikle merhaba Çektiren arkadaşlarıma sormak istiyorum. Regl döneminde mi çektirdiniz? Doktorum bana adetken çekilecek hangi günü olduğu farketmez arayıp randevü alacaksın dedi. Aradım adetken çekilmiyor adetken arayın demiştir doktor diyorlar. Adet sonrasına randevü aldım ama adetliykense 1 ay daha zaman kaybetmek istemiyorum. Var mı adetliyken çektiren? Mümkün mü böyle istemesi acaba?
ben ocakta hsg çekindim, şubatta ha
hayırlı olsun. ben de bir hafta önce çektirdim, inşallah yakında hamilelik olur.Hayırlı olsunn ben de mi çektirsem acaba. Doktorum hiç söylemedi rahim filmi çekelim diye ben de forumda gördüm böyle bişeyin varlığını
mrb, adetliyken değil adet bitimi 4-5. günde çektir. uygun olan zaman buymuş.Öncelikle merhaba Çektiren arkadaşlarıma sormak istiyorum. Regl döneminde mi çektirdiniz? Doktorum bana adetken çekilecek hangi günü olduğu farketmez arayıp randevü alacaksın dedi. Aradım adetken çekilmiyor adetken arayın demiştir doktor diyorlar. Adet sonrasına randevü aldım ama adetliykense 1 ay daha zaman kaybetmek istemiyorum. Var mı adetliyken çektiren? Mümkün mü böyle istemesi acaba?
5 dkkalik bisey cok kolay diyemem asiri zorda diyememMerhaba rahim filmi kaç dk suruyor
Anestezili olacağım korktuğum için5 dkkalik bisey cok kolay diyemem asiri zorda diyemem