Gebeliğe Hazırlık Hsg (rahim) filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hsg filmi çektiren var mi

• Evet

OY: 37 63,8%
  • Hayır

OY: 2 3,4%
  • Çektirmeyi düşünüyorum

OY: 19 32,8%

• Ankete Katılan
    58
ben kaldım.. aralıkta çektirdim bir sonraki adet dönemimden sonra hamile kaldım çok şükür..

Ama benim bu süreç baya uzun sürdü tabi.. yaklaşık olarak 3 sene.. bu süreçte 2 kez rahim filmi bir kez de laparoskopi çekrirdim.. son çektirdiğim rahim filmi aralık ayıydı amh değerim düşüktü en son kesinlikle normal yollarla kalamazsın denildi tüp bebeğe karar verdik.. o ay hamile kaldım
Hayırlı olsun benim de bir senedir olmadı sağlık sorunum yok hormonlarım normal tüm değerler problemsiz ama olamadı bir türlü eşim de baktırdı geçen ay o da sağlıklı çıktı bu ay ovülasyon testiyle deneyeceğim bakalım olmazsa rahim filmi çektiririm

Hayırlı olsunn ben de mi çektirsem acaba. Doktorum hiç söylemedi rahim filmi çekelim diye ben de forumda gördüm böyle bişeyin varlığını
ben aşılama yada tüp bebek düşünüyordum. bizim de testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı, normal dendi. rahim filmi istedi doktor. filmden sonraki 3 ayı değerlendir netice almazsan aşılama yaparız demişti.

ben aşılama yada tüp bebek düşünüyordum. bizim de testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı, normal dendi. rahim filmi istedi doktor. filmden sonraki 3 ayı değerlendir netice almazsan aşılama yaparız demişti.
Darısı başımıza inşallah bize de nasip olur. Benim doktorum da bayramdan sonra gel yumurtanı büyütelim dedi ama kafasına göre dedi bunu neye dayanarak büyümedğini düşündü anlamadım gitmicem ama bu ay da olmazsa sizin gibi film isticem belki gerek de kalmaz inşallah kalmaz

Darısı başımıza inşallah bize de nasip olur. Benim doktorum da bayramdan sonra gel yumurtanı büyütelim dedi ama kafasına göre dedi bunu neye dayanarak büyümedğini düşündü anlamadım gitmicem ama bu ay da olmazsa sizin gibi film isticem belki gerek de kalmaz inşallah kalmaz
hakkınız da hayırlısı olsun. rahim filminin tedavi edici özelliği var. benim tüplerimde sorun yoktu film sonucu normal çıkmıştı ama doktorum hemen aşılamaya geçmeyeceğiz önce 3 ay kendiniz değerlendirin demişti. dediği gibi de oldu.

hakkınız da hayırlısı olsun. rahim filminin tedavi edici özelliği var. benim tüplerimde sorun yoktu film sonucu normal çıkmıştı ama doktorum hemen aşılamaya geçmeyeceğiz önce 3 ay kendiniz değerlendirin demişti. dediği gibi de oldu.
aynen sonuçta bakarken o yol açılıyomuş ablam da ısrar ediyo ben de bu aydan sonra yapıcam. fiyat nedir özel sağlık karşılar mı bilmiyorum

İstanbul'da colormed görüntüleme merkezini araştırın kızlar fiyatı iyidir bir çok yere göre, c kollu cihazı vardır benim sorunsuz gecmisdi.benden sonra 2 kişi daha gtti oraya tanıdığım onlarda sorun yasamadi.

Ben Ankara'da Denge Tıp Merkezinde çektirdim. 1250 TL idi. 150 TL de lokal anestezi için ödedim.
Merhaba Ankara’da hangi doktora gidiyorsunuz devlette yaptırmayı düşünmediniz mi hiç bende yaptırıcam doktorum yapacaktı 2500 lira çok geldi banada bende bir görüntüleme merkeziyle görüştüm anestezili 1500 dedi kararsız kaldım acaba devlette nasıl olur diye düşünüyorum

Merhaba Ankara’da hangi doktora gidiyorsunuz devlette yaptırmayı düşünmediniz mi hiç bende yaptırıcam doktorum yapacaktı 2500 lira çok geldi banada bende bir görüntüleme merkeziyle görüştüm anestezili 1500 dedi kararsız kaldım acaba devlette nasıl olur diye düşünüyorum
devleti düşünmedim açıkçası.
lokal anestezili yaptırdım ben devlette anestezi yapmıyorlar diye duymuştum.

Merhaba kızlar, ben yaklaşık iki yıl önce İstanbulda Echomar diye özel bir yerde çektirdim çok memnun kaldım güzel ilgileniyorlar hiç ağrı hissetmiyorsunuz c kollu cihaz olduğu için anestezide verilmiyor çok kısa bir sürede çıkıyorsunuz. Şuan ücreti nedir tam bilemiyorum ama 2 yıl önce 750 TL gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca doktor seçebiliyorsunuz erkek veya kadın şeklinde tercih yapmanızada imkan veriyorlar.

Merhaba, doktorum rahim filmi istedi. Şehir hastanesine gittim takipli olmadığım için çekilmeyeceğini söylediler. Ankarada önerebileceğiniz bir hastane var mı özel ya da devlet?

X