-
- Konu Sahibi Karacatiii
Benim rahim kanalım çok darmış o yüzden benimki ağrılı geçti ama eğer öyle bir sorununuz yoksa çok rahatlıkla çektirebilirsiniz. 10 dkikalık bir işlem hiç endişeleneceğiniz bir şey yok.merhaba ağrı acı hissettiniz mi acaba nasıldı?
TabiikiGelişmelerle ilgili haber verir misinzi
Ben gecen sene çektirmiştim özel bi hastanede 600 TL idi sanlıurfa da yasıyorum bu aradaMerhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm
Geçmiş olsun açık gibi duruyor benim doktorumun bana gösterdiğine göre söylüyorum bunu tabi doktorunuz daha iyi bilirKızlar hsg sonucum doktor ameliyata gittiği için görüşemedik açık mı tipler sizce ??
Ben sonomed de cekildim anestezisiz hicbir agri sizi olmadı hafif kasikta sancimsi bişey oldu tüplerim açıktı ama tıkalı değildi üstelik vajinismusum da tam geçmiş değildi panikle gittim ama normal muayeneden farkli degildi benim için fiyat şuan nedir bilmiyorum 800e çekilmiştim orayı öneririmMerhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm
Dün çektirdim sabah gittim yataklı servise yatışımı yaptılar iki saat sonra ameliyathaneye aldılar narkoz verdiler bi anda gitmişim zaten hiç birşey hatırlamıyorum çıkarken ayıldım odaya aldılar serum taktılar sonra çıkışım yapıldı. Yani hiç birşey hissetmedim sonrasında da hafif kanama oluyor o kadar doktor antibiyotik yazdı. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı adetin 2 . Günü gel dedi sadeceGelişmelerle ilgili haber verir misinzi
çok teşekkürler cevabınız içinBenim rahim kanalım çok darmış o yüzden benimki ağrılı geçti ama eğer öyle bir sorununuz yoksa çok rahatlıkla çektirebilirsiniz. 10 dkikalık bir işlem hiç endişeleneceğiniz bir şey yok.
merhaba 30 nisanda çektirdim. sıkıntılı bir işlem oldugunu okuyunca devlet hiç düşünmedim. doktorumda bursada burtom ve tomokay onermişti. ikisi ile görüşüp c tipi cihaz olması sebebiyle tomokay seçtim. anestezili olunca fiyat artıyordu o yüzden aneztezisiz seçtim. 1500 tl tomokay fiyat verdi.(burtom 1400 tl vermişti) burada birkaç yorumda yakın zaman 1250 tl oldugunu ögrenınce azıcık pazarlıkla 1250tl indirdim. aynı gün cd ve sonuclarımı aldım. bu arada aneztezi farkı ortalama 400-500 tl oluyor. değer mi bence değmez çok kısa sürüyor işlem. azıcık dayanarak atlatabilirsin.Merhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm
bu ne fiyat ya emin misin çok fazla1500 çok iyi..ben yarın çektirecem 3000tl dediler..atestezili olsa ya olmasa aynı fiyat
Kendimiz ödedik parayı..eminim)) girdiğim yer çok pahalı bir yerdi..giderken gördümbu ne fiyat ya emin misin çok fazla
geçmiş olsun canım ne diyeyim. bende bursada özele gidiyorum ama yarı fiyatları her yerde söylenen:)Kendimiz ödedik parayı..eminim)) girdiğim yer çok pahalı bir yerdi..giderken gördüm
Orda beklerken ben fiyatları duyarken anladımki orda ucuz hiç bir şey yok..aşırı pahalı..bana doktor deseydi başka yerde yap ve gel yanıma..ben tabi ederdim..ama kesinlikle dedi burda et..Neise zaten artık o doktoru bıraktımgeçmiş olsun canım ne diyeyim. bende bursada özele gidiyorum ama yarı fiyatları her yerde söylenen:)
Ben Nisan'da çektirdim..ama kalmadımMerhaba peki bu işlem sonrası hamile kalan oldumu benim de bir sene oldu ona göre çektiricem
Anladım belki bu ay kalırsınız ona göre burdan yazar mısınızBen Nisan'da çektirdim..ama kalmadım
Zaten nisanın sonunda çekildim..bu ay bekliyordum..o da olmadıAnladım belki bu ay kalırsınız ona göre burdan yazar mısınız
ben ocakta hsg çekindim, şubatta hamile kaldım.Merhaba peki bu işlem sonrası hamile kalan oldumu benim de bir sene oldu ona göre çektiricem
Merhaba peki bu işlem sonrası hamile kalan oldumu benim de bir sene oldu ona göre çektiricem
Hayırlı olsunn ben de mi çektirsem acaba. Doktorum hiç söylemedi rahim filmi çekelim diye ben de forumda gördüm böyle bişeyin varlığınıben ocakta hsg çekindim, şubatta hamile kaldım.