Gebeliğe Hazırlık Hsg (rahim) filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hsg filmi çektiren var mi

• Evet

OY: 37 63,8%
  • Hayır

OY: 2 3,4%
  • Çektirmeyi düşünüyorum

OY: 19 32,8%

• Ankete Katılan
    58
merhaba ağrı acı hissettiniz mi acaba nasıldı?
Benim rahim kanalım çok darmış o yüzden benimki ağrılı geçti ama eğer öyle bir sorununuz yoksa çok rahatlıkla çektirebilirsiniz. 10 dkikalık bir işlem hiç endişeleneceğiniz bir şey yok.

Kızlar hsg sonucum doktor ameliyata gittiği için görüşemedik açık mı tipler sizce ??

Eklentiler

• 227F27DD-C4A3-4722-95AF-8E050E0AF763.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 128
Ben gecen sene çektirmiştim özel bi hastanede 600 TL idi sanlıurfa da yasıyorum bu arada

Ben sonomed de cekildim anestezisiz hicbir agri sizi olmadı hafif kasikta sancimsi bişey oldu tüplerim açıktı ama tıkalı değildi üstelik vajinismusum da tam geçmiş değildi panikle gittim ama normal muayeneden farkli degildi benim için fiyat şuan nedir bilmiyorum 800e çekilmiştim orayı öneririm

Gelişmelerle ilgili haber verir misinzi
Dün çektirdim sabah gittim yataklı servise yatışımı yaptılar iki saat sonra ameliyathaneye aldılar narkoz verdiler bi anda gitmişim zaten hiç birşey hatırlamıyorum çıkarken ayıldım odaya aldılar serum taktılar sonra çıkışım yapıldı. Yani hiç birşey hissetmedim sonrasında da hafif kanama oluyor o kadar doktor antibiyotik yazdı. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı adetin 2 . Günü gel dedi sadece

merhaba 30 nisanda çektirdim. sıkıntılı bir işlem oldugunu okuyunca devlet hiç düşünmedim. doktorumda bursada burtom ve tomokay onermişti. ikisi ile görüşüp c tipi cihaz olması sebebiyle tomokay seçtim. anestezili olunca fiyat artıyordu o yüzden aneztezisiz seçtim. 1500 tl tomokay fiyat verdi.(burtom 1400 tl vermişti) burada birkaç yorumda yakın zaman 1250 tl oldugunu ögrenınce azıcık pazarlıkla 1250tl indirdim. aynı gün cd ve sonuclarımı aldım. bu arada aneztezi farkı ortalama 400-500 tl oluyor. değer mi bence değmez çok kısa sürüyor işlem. azıcık dayanarak atlatabilirsin.

geçmiş olsun canım ne diyeyim. bende bursada özele gidiyorum ama yarı fiyatları her yerde söylenen:)
Orda beklerken ben fiyatları duyarken anladımki orda ucuz hiç bir şey yok..aşırı pahalı..bana doktor deseydi başka yerde yap ve gel yanıma..ben tabi ederdim..ama kesinlikle dedi burda et..Neise zaten artık o doktoru bıraktım

Merhaba peki bu işlem sonrası hamile kalan oldumu benim de bir sene oldu ona göre çektiricem

ben kaldım.. aralıkta çektirdim bir sonraki adet dönemimden sonra hamile kaldım çok şükür..

Ama benim bu süreç baya uzun sürdü tabi.. yaklaşık olarak 3 sene.. bu süreçte 2 kez rahim filmi bir kez de laparoskopi çekrirdim.. son çektirdiğim rahim filmi aralık ayıydı amh değerim düşüktü en son kesinlikle normal yollarla kalamazsın denildi tüp bebeğe karar verdik.. o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…