- 9 Ocak 2022
- 98
- 35
- Konu Sahibi Karacatiii
İlacını reçete ile mi aldınız?Konya Necmettin Erbakan üniversitesi tıp fakültesnde yaptırdım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlacını reçete ile mi aldınız?Konya Necmettin Erbakan üniversitesi tıp fakültesnde yaptırdım canım
Adetim cuma başladı sadece pzt cuma çekim varmış. Cumaya verdiler randevüyu o da 8.günü ediyor. Arastırma hastanesi bura reçete ile ilaçları alıyormuşuz. Öncesinde kanda hamilelik için de bakacaklar öğleden önce bitecektirmrb, adetliyken değil adet bitimi 4-5. günde çektir. uygun olan zaman buymuş.
İyi yapmissiniz ben anestezisiz oldum skntilydiAnestezili olacağım korktuğum için
Ay kuzum nasıl cekıldın sonuç hemen çıktı mınben ocakta hsg çekindim, şubatta hamile kaldım.
Sonucu işlem sonrasında hemen veriyorlar, cd formatında oluyor.Ay kuzum nasıl cekıldın sonuç hemen çıktı mın
Benim film Özelde 40 dakkada çıkmıstı.Kozlar hemen sonuç cıkıyor mu filden sonra
Ay hadi darısı banaSonucu işlem sonrasında hemen veriyorlar, cd formatında oluyor.
Bende cektiricem bakalmBenim film Özelde 40 dakkada çıkmıstı.
Sordunuz mu.devlet hastanesi hsg cekiyor muBende yarın devlet Hastanesi'nde ki doktoruma soracağım eğer çekilmiyorsa ünv Hastanesi'ne gideceğim
Hayır Küçük şehirlerde çekilmiyor sanirimSordunuz mu.devlet hastanesi hsg cekiyor mu
Mrb hsg den kaç ay sonra gebe kaldınızEmarpark'ta 700 tlye çektirmiştim ocak ayında. Hastane anlaşmalı olduğu için normali kaçtır bilmiyorum.
Mrb hsg sonrası mi gebe kaldınız acabageçmiş olsun canım ne diyeyim. bende bursada özele gidiyorum ama yarı fiyatları her yerde söylenen:)
Mrb hsg den kaç ay sonda gebe kaldınızben aşılama yada tüp bebek düşünüyordum. bizim de testlerimizde herhangi bir şey çıkmadı, normal dendi. rahim filmi istedi doktor. filmden sonraki 3 ayı değerlendir netice almazsan aşılama yaparız demişti.
Çektirdiğim ay.Mrb hsg den kaç ay sonra gebe kaldınız
Çok sevindim sizin adınıza bende bugun çektim.. Bu ay korunmak gerekiyor değil mi adetten sonra denemeye başlayabilirsin z dedi doktor sizde de mi öyle olduÇektirdiğim ay.
Bu arada gebelikten önce ne kadar süre denediniz olmadı kusura bakmayın rahatsız ediyorumÇektirdiğim ay.
Yoo bana çektikten sonra 2 gün korunun dedi sancı felan olur diye, başkada korunmadım.Çok sevindim sizin adınıza bende bugun çektim.. Bu ay korunmak gerekiyor değil mi adetten sonra denemeye başlayabilirsin z dedi doktor sizde de mi öyle oldu