Gebeliğe Hazırlık Hsg (rahim) filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hsg filmi çektiren var mi

• Evet

OY: 37 63,8%
  • Hayır

OY: 2 3,4%
  • Çektirmeyi düşünüyorum

OY: 19 32,8%

• Ankete Katılan
    58
Ama 3000de çok pahalı bende sordum özel hastanelere 1300 1500 1700 bence devlet Hastanesi'ne de bir sorsaydiniz ya da araştırma Hastanesi'ne . Ben yarın sabah devlet hastanesindeki doktora soracağım
Hormon testini mesela kesin demedi bizde ver diye..başka yerde yaptıra bilirsin dedi..sorduk pahalıydı...bende orda vermedim..Ama film için kesin dedi bizde yaptır..bizde çocuk bir söz demedik..yeterki kendi baksın..hamilelik olsun

Hormon testini mesela kesin demedi bizde ver diye..başka yerde yaptıra bilirsin dedi..sorduk pahalıydı...bende orda vermedim..Ama film için kesin dedi bizde yaptır..bizde çocuk bir söz demedik..yeterki kendi baksın..hamilelik olsun
Para almak için demiştir belki her yerde aynı çekiliyor bu film ekstra bişey olduğunu sanmiyorum

Bugün sorarım yine de ekstra bişey varsa bende orda yaptırırım

Merhaba devlet Hastanesi'nde cektiremiyorum kadın doğum Hastanesi'nde ve beu de cektirebilirdjn dedi . Ama anestezili mi degil mi bilmiyorum dedi
Ben şimdi çıktım..anestezi oldum .iyiki öyle oldum..zaten hemen bitince uyandım..hiçbir ağrı bilmedim..zaten stres yapıyorum çocuk için..en azından bunun stresini yapmadım

Bende bilmiyorum aradım ama bilgi vermediler önce burada kadın doğuma çıkmanız gerekiyor diyorlar .
Dün konuştum doktorumla anestezi işlerini hallettim kan verdim vs haftaya perşembe çektireceğim filmi bi ücret yatırmam gerekiyor mi dedim hayır dedi doktorum hafif bi uyutcaz sadece uzun bi işlem değil dedi üniversite hastanesi bu arada

Dün konuştum doktorumla anestezi işlerini hallettim kan verdim vs haftaya perşembe çektireceğim filmi bi ücret yatırmam gerekiyor mi dedim hayır dedi doktorum hafif bi uyutcaz sadece uzun bi işlem değil dedi üniversite hastanesi bu arada
Tamam o zaman bende gideyim orada cektireyim ama ben normal de ünv Hastanesi'nde muayne olmuyorum sadece film için oraya gideceğim ne yapmam gerekir acaba

ordan da kadın doğum doktoruna randevu alın gittiğinizde rahim filmi çektirmek istiyorum onun için geldim diyin çekerler
Tamamdkr benim donemim geçti artık diğer ay için alacağım bende çok merak ediyorum acaba canim yanar mı anestezili ama daha sonradan acıma olur mu

Merhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm
Ben üniversite hastanesinde cektireceğım.subatta gittim taaa hazirana verdiler ama ücretsiz diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar anestezili olarak rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanelerde 1500₺ ücretli devlette çektirenler var mı anestezili çekiliyor mu ? Ya da ünv hastanelerinde anestezili ücretli mi oluyor ? Bilgisi olan var mı yardimmmm
Merhaba perşembe günü çektireceğim bende anestezili ücretsiz dedi doktorum

X