HSG (Rahim Filmi)

Pedaliza07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
4
1
1
29
Hsg den anlayan bakabilirmi lutfen ?

Eklentiler

• Screenshot_20210817-173513_e-Nabz.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 222
Özelde anestezisiz mi çekildiniz acaba. Kişidenn kişiye göre değişiyor demek ki bir arkadaşta çok zor olduğunu yazmış
Evet özelde anestezisiz çekildim. Öncesinde ağrı kesici felan da almadım. Çok korkarak gittim ama gülerek çıktım. Nasıl bittiğini bile anlamadım. Tüpler tıkalı olunca ağrı yapıyor sanırım. Benim açıktı

Özelde anestezisiz mi çekildiniz acaba. Kişidenn kişiye göre değişiyor demek ki bir arkadaşta çok zor olduğunu yazmış
Hiç korkmayın devlette anestezisiz çekildim hazırlık aşaması dahil 10 dk süren bir işlem sadece ilaç verildiği sırada 10-15 saniyelik adet ağrs gibi bir ağrınız oluyor o kadar.

Bende 27 haziranda çekildim özelde yarım saat önce kas gevşetici ağrı kesici iğne yaptılar.Bende titreyerek girdim çok korktum ağrımıyor demek yalan olur ağrıyor ama dayanamayacak kadar uzun sürmüyor o ilacı vermesiyle ağrı oluyor ama 1 dakika falan sürüyor o aşırı ağrı toplamda 10 dakikalık bir işlem

Bugün çekildim bende devlet hastanesinde anestesisiz. 2 dk falan sürdü çok canım yandı 2 tüpüm açık olmasına rağmen. Ama kişiden kişiye değişen bir durum hiç anlamayan da var anestesisiz yaptırıp. Benim adet sancım çok şiddetli olur ondan mı bilmiyorum tüm testlerim ve tüplerim açık olmasına rağmen çok acıdı en güzel yanı çok kısa sürmesi. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inş. Bunu bebişlerimize giden geçici acılar olarak düşünelim

Özelde mi çektirdiniz ? Bende çektireceğim de korkuyorum biraz
ben de özelde anestezili çektirdim sağ tüp meğer kapalıymış ve hsg de açıldı , eğer acı eşiğiniz düşükse o acıya hiç gerek yok toplamda uyanmam ile birlikte yarım saat sürdü ve sonrasında 2 3 gün azar azar kanama oldu ,1 ağustosta çektirdim bugün testim pozitif çıktı. demem o ki geciktirmeyin , 2 yıl boşa beklemişiz korkum yüzünden gitmiyordum tüp açılır açılmaz pozitifi gördüm

Bende cektircem 1 yil dolmasini bekliyoruz doktorla off uyaninca bi aci duydunuz mu gebelik olustu mu hsg den sonra moralim sifir gene regl oluyorum Tez vakitte hamile kalalim saglikla beklemek cok zor esim varikosel ameliyati oldu vitamin kullaniyor benimde tupler tikalimi diye dusunuyorum artik

anestezili olcaksan asla korkma ben vajinal muayene bile adam akıllı olamayan bir insanım o kadar ağrı eşiğim düşük:) ki o yüzden hepp erteledim 2 yıl kadar.film çekilen düz bir masa var uzanır pozisyonda yattım zaten anestezi uzmanı yaşımı sorduktan sonra gözümü açtığımda odada dinleniyordum, çok çabuk uyandım.eişimin söylediğine göre yatağa geçer geçmez uyanmışım zaten.uyandıktan sonra sadece hafif bi sızlama hissettim yanımda ped götürmüştüm, 2 gün kadar devam etti ama sanki regl gibi, lavaboya gittikçe de kanama oldu aynı regl olduğu gibi sonra geçti hiçbişe olmadı, antibiyotik verdi doktor 5 gün kullandım

Eğer imkanınız varsa ve cesaretli değilseniz hiç strese girmeye gerek yok yarım saatlik uyku ile iş tamam :)

bugüne kadar tek bir gün bile reglim gecikmedi reglim aşırı düzenlidir, 1 ağustosta hsg çekildim ve bu ay sadece 2 3 kez denedik hiç umursamadık 25 ağustos regl tarihimdi gecikince bugün tahlil verdim beta hcg 1816 çıktı ,yani pozitif,idrarda da aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…