- 17 Ağustos 2021
- 4
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Pedaliza07
-
Tam net değil canım bu. Sağ dan azda olsa ilaç gitmiş gibi ama sol kapalıHsg den anlayan bakabilirmi lutfen ?
Evet özelde çekildim bende anestezili ol derim canım ben normal çekildim ilk ağrıya dayanamadım kapalı çıktı bende tüpler daha sonra histeresokopi ve hsg oldum yine sol tüp açıldı bendeÖzelde mi çektirdiniz ? Bende çektireceğim de korkuyorum biraz
Korkulacak bir şey değil hiç korkmayın. Ben de çektirdim. Çok hafif adet sancısı gibi bir şey hissediyorsunuz ama daha az.Özelde mi çektirdiniz ? Bende çektireceğim de korkuyorum biraz
Özelde anestezisiz mi çekildiniz acaba. Kişidenn kişiye göre değişiyor demek ki bir arkadaşta çok zor olduğunu yazmışKorkulacak bir şey değil hiç korkmayın. Ben de çektirdim. Çok hafif adet sancısı gibi bir şey hissediyorsunuz ama daha az.
Evet özelde anestezisiz çekildim. Öncesinde ağrı kesici felan da almadım. Çok korkarak gittim ama gülerek çıktım. Nasıl bittiğini bile anlamadım. Tüpler tıkalı olunca ağrı yapıyor sanırım. Benim açıktıÖzelde anestezisiz mi çekildiniz acaba. Kişidenn kişiye göre değişiyor demek ki bir arkadaşta çok zor olduğunu yazmış
Canım çok yandigi icin zar zor çektiler zaten canim tesekkur ederimTam net değil canım bu. Sağ dan azda olsa ilaç gitmiş gibi ama sol kapalı
Devlette cektirdim sizi korkurmak istemem ama benim canım çok yandı baya odada bagrindim tüplerim tikalidir belki ondan cok canim yanmistir bilmiyorum ama bir daha boyle birseyde uyutulmadan yapmamÖzelde mi çektirdiniz ? Bende çektireceğim de korkuyorum biraz
Hiç korkmayın devlette anestezisiz çekildim hazırlık aşaması dahil 10 dk süren bir işlem sadece ilaç verildiği sırada 10-15 saniyelik adet ağrs gibi bir ağrınız oluyor o kadar.Özelde anestezisiz mi çekildiniz acaba. Kişidenn kişiye göre değişiyor demek ki bir arkadaşta çok zor olduğunu yazmış
Ayy ben kendimi parçaladımben devlet hastanesinde çektirdim iki tüpüm de kapalı çıktı ancak hiç acımadı değisken bir durummuş
Merhaba canım ,Hsg den anlayan bakabilirmi lutfen ?
ben de özelde anestezili çektirdim sağ tüp meğer kapalıymış ve hsg de açıldı , eğer acı eşiğiniz düşükse o acıya hiç gerek yok toplamda uyanmam ile birlikte yarım saat sürdü ve sonrasında 2 3 gün azar azar kanama oldu ,1 ağustosta çektirdim bugün testim pozitif çıktı. demem o ki geciktirmeyin , 2 yıl boşa beklemişiz korkum yüzünden gitmiyordum tüp açılır açılmaz pozitifi gördümÖzelde mi çektirdiniz ? Bende çektireceğim de korkuyorum biraz
Bende cektircem 1 yil dolmasini bekliyoruz doktorla off uyaninca bi aci duydunuz mu gebelik olustu mu hsg den sonra moralim sifir gene regl oluyorum Tez vakitte hamile kalalim saglikla beklemek cok zor esim varikosel ameliyati oldu vitamin kullaniyor benimde tupler tikalimi diye dusunuyorum artikben de özelde anestezili çektirdim sağ tüp meğer kapalıymış ve hsg de açıldı , eğer acı eşiğiniz düşükse o acıya hiç gerek yok toplamda uyanmam ile birlikte yarım saat sürdü ve sonrasında 2 3 gün azar azar kanama oldu ,1 ağustosta çektirdim bugün testim pozitif çıktı. demem o ki geciktirmeyin , 2 yıl boşa beklemişiz korkum yüzünden gitmiyordum tüp açılır açılmaz pozitifi gördüm
anestezili olcaksan asla korkma ben vajinal muayene bile adam akıllı olamayan bir insanım o kadar ağrı eşiğim düşük:) ki o yüzden hepp erteledim 2 yıl kadar.film çekilen düz bir masa var uzanır pozisyonda yattım zaten anestezi uzmanı yaşımı sorduktan sonra gözümü açtığımda odada dinleniyordum, çok çabuk uyandım.eişimin söylediğine göre yatağa geçer geçmez uyanmışım zaten.uyandıktan sonra sadece hafif bi sızlama hissettim yanımda ped götürmüştüm, 2 gün kadar devam etti ama sanki regl gibi, lavaboya gittikçe de kanama oldu aynı regl olduğu gibi sonra geçti hiçbişe olmadı, antibiyotik verdi doktor 5 gün kullandımBende cektircem 1 yil dolmasini bekliyoruz doktorla off uyaninca bi aci duydunuz mu gebelik olustu mu hsg den sonra moralim sifir gene regl oluyorum Tez vakitte hamile kalalim saglikla beklemek cok zor esim varikosel ameliyati oldu vitamin kullaniyor benimde tupler tikalimi diye dusunuyorum artik
Eğer imkanınız varsa ve cesaretli değilseniz hiç strese girmeye gerek yok yarım saatlik uyku ile iş tamam :)anestezili olcaksan asla korkma ben vajinal muayene bile adam akıllı olamayan bir insanım o kadar ağrı eşiğim düşük:) ki o yüzden hepp erteledim 2 yıl kadar.film çekilen düz bir masa var uzanır pozisyonda yattım zaten anestezi uzmanı yaşımı sorduktan sonra gözümü açtığımda odada dinleniyordum, çok çabuk uyandım.eişimin söylediğine göre yatağa geçer geçmez uyanmışım zaten.uyandıktan sonra sadece hafif bi sızlama hissettim yanımda ped götürmüştüm, 2 gün kadar devam etti ama sanki regl gibi, lavaboya gittikçe de kanama oldu aynı regl olduğu gibi sonra geçti hiçbişe olmadı, antibiyotik verdi doktor 5 gün kullandım
bugüne kadar tek bir gün bile reglim gecikmedi reglim aşırı düzenlidir, 1 ağustosta hsg çekildim ve bu ay sadece 2 3 kez denedik hiç umursamadık 25 ağustos regl tarihimdi gecikince bugün tahlil verdim beta hcg 1816 çıktı ,yani pozitif,idrarda da aynı şekilde.anestezili olcaksan asla korkma ben vajinal muayene bile adam akıllı olamayan bir insanım o kadar ağrı eşiğim düşük:) ki o yüzden hepp erteledim 2 yıl kadar.film çekilen düz bir masa var uzanır pozisyonda yattım zaten anestezi uzmanı yaşımı sorduktan sonra gözümü açtığımda odada dinleniyordum, çok çabuk uyandım.eişimin söylediğine göre yatağa geçer geçmez uyanmışım zaten.uyandıktan sonra sadece hafif bi sızlama hissettim yanımda ped götürmüştüm, 2 gün kadar devam etti ama sanki regl gibi, lavaboya gittikçe de kanama oldu aynı regl olduğu gibi sonra geçti hiçbişe olmadı, antibiyotik verdi doktor 5 gün kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?