• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG (Rahim Filmi)

bugüne kadar tek bir gün bile reglim gecikmedi reglim aşırı düzenlidir, 1 ağustosta hsg çekildim ve bu ay sadece 2 3 kez denedik hiç umursamadık 25 ağustos regl tarihimdi gecikince bugün tahlil verdim beta hcg 1816 çıktı ,yani pozitif,idrarda da aynı şekilde.
Yaa cok sevindim banada dua edin Evet cektircem insallah bende 4 5 ay deneyelim dedi doktor olmazsa cekicem dedi anestesiz cektiremem insallah bende hamile kalabilirim cekilmeden olsa keske ama olmuyor sizin neden olmadi 2 yildir sadece sizdemi skinti varmisti yani tuplerde

anestezili olcaksan asla korkma ben vajinal muayene bile adam akıllı olamayan bir insanım o kadar ağrı eşiğim düşük:) ki o yüzden hepp erteledim 2 yıl kadar.film çekilen düz bir masa var uzanır pozisyonda yattım zaten anestezi uzmanı yaşımı sorduktan sonra gözümü açtığımda odada dinleniyordum, çok çabuk uyandım.eişimin söylediğine göre yatağa geçer geçmez uyanmışım zaten.uyandıktan sonra sadece hafif bi sızlama hissettim yanımda ped götürmüştüm, 2 gün kadar devam etti ama sanki regl gibi, lavaboya gittikçe de kanama oldu aynı regl olduğu gibi sonra geçti hiçbişe olmadı, antibiyotik verdi doktor 5 gün kullandım
Ne kadara cektirdiniz Anestezili Dediklerinizi dikkate alicam bende ped getiririm yanimda

Ne kadara cektirdiniz Anestezili Dediklerinizi dikkate alicam bende ped getiririm yanimda
İstanbul Reyap hastanesinde 2000 tl ye çekildim hastane biraz pahalıcı aslında başka hastanelerde daha uygun fiyatlar duydum daha sonra.tabi yanınızda birinin olması lazım yanınızda bekleyip sizinle ilgilenir

İstanbul Reyap hastanesinde 2000 tl ye çekildim hastane biraz pahalıcı aslında başka hastanelerde daha uygun fiyatlar duydum daha sonra.tabi yanınızda birinin olması lazım yanınızda bekleyip sizinle ilgilenir
Her hastanede hemen hemen ayni demekki tesekkurler cvpladiginiz icin

Yaa cok sevindim banada dua edin Evet cektircem insallah bende 4 5 ay deneyelim dedi doktor olmazsa cekicem dedi anestesiz cektiremem insallah bende hamile kalabilirim cekilmeden olsa keske ama olmuyor sizin neden olmadi 2 yildir sadece sizdemi skinti varmisti yani tuplerde
mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, acemilik:) Tabiki dua ederim Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah hayırlısı ile ..benim erteleme sebebim reglim o kadar düzenliydi ki kendimde sorun olacağını hiç düşünmedim açıkçası bi de rahat bir insanım ne zaman olursa olsun diyordum, en son hiç regl günüm bunca zaman 1 kez dahi geçmeyince şüphelendim açıkçası insan 1 kez bile olsa gecikme yaşar filan diye, o sebeple gittim muayenelerimde hiçbir şey çıkmadı hattaa doktor muhtemelen hsg de temiz çıkıcak ama yapalım dedi , meğer sağ tüp kapalıymış ve işlem sırasında açılmış,eşimde de bir sorun yok. sonrasında bu birkaç ay ihtimal yüksek değerlendirin dedi açıkçası bu kadar erken ben de beklememiştim.Nasip bu zamanaymış.. Bu arada unutmadan; hsg için en doğru gün regl bitimindeki ilk 2-3 gün içeriisnde çekilmesi gerekiyormuş en doğru tanı için. doktora giderken hemen regl bitimine denk getirirseniz vakit kaybetmezsiniz ilerleyen günlerde rahim duvarı yumurtlamaya hazırlandığı için yapmayıp erteliyorlar.1 ay ertlemek zorunda kalırsınız.

mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, acemilik:) Tabiki dua ederim Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah hayırlısı ile ..benim erteleme sebebim reglim o kadar düzenliydi ki kendimde sorun olacağını hiç düşünmedim açıkçası bi de rahat bir insanım ne zaman olursa olsun diyordum, en son hiç regl günüm bunca zaman 1 kez dahi geçmeyince şüphelendim açıkçası insan 1 kez bile olsa gecikme yaşar filan diye, o sebeple gittim muayenelerimde hiçbir şey çıkmadı hattaa doktor muhtemelen hsg de temiz çıkıcak ama yapalım dedi , meğer sağ tüp kapalıymış ve işlem sırasında açılmış,eşimde de bir sorun yok. sonrasında bu birkaç ay ihtimal yüksek değerlendirin dedi açıkçası bu kadar erken ben de beklememiştim.Nasip bu zamanaymış.. Bu arada unutmadan; hsg için en doğru gün regl bitimindeki ilk 2-3 gün içeriisnde çekilmesi gerekiyormuş en doğru tanı için. doktora giderken hemen regl bitimine denk getirirseniz vakit kaybetmezsiniz ilerleyen günlerde rahim duvarı yumurtlamaya hazırlandığı için yapmayıp erteliyorlar.1 ay ertlemek zorunda kalırsınız.
Maasallah sizin adiniza sevindim. Regl bitince hemen oluyormus hsg evet okudum netten. Cok sagolun ya bizde varikosel ameliyati sonucu vitamin kullanalim biraz bekleyelim dedik ama olmayinca insan uzuluyor benimde reglm duzenli cok sukur esimde duzeldi neden olmuyor hala diyorum ama hsg cektirmek sart oldu artik

Arkadaşlar ben hsg çekilmek için adet söktürücü içtim adet olduktan sonra hsg çekildim hsg den sonra da adet kanaması gibi kanamam devam ediyor böyle durum yaşayan varmı

Bende 27 haziranda çekildim özelde yarım saat önce kas gevşetici ağrı kesici iğne yaptılar.Bende titreyerek girdim çok korktum ağrımıyor demek yalan olur ağrıyor ama dayanamayacak kadar uzun sürmüyor o ilacı vermesiyle ağrı oluyor ama 1 dakika falan sürüyor o aşırı ağrı toplamda 10 dakikalık bir işlem
Pcos olup gebe kalmak için hsg çektiren varmı

Bende 2 gün önce anestezi olmadan çekildim öyle dayanilmayacak bir ağrı değil ayrıyeten ağrı kesici de içmedim hemen kalktım masadan dün hafif kahverengi bir akıntı oldu ilk gün minicik kan oluyor pede bile gerek olmayan birşey kendinizi korkutmayin.

Back