mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, acemilik:) Tabiki dua ederim Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah hayırlısı ile ..benim erteleme sebebim reglim o kadar düzenliydi ki kendimde sorun olacağını hiç düşünmedim açıkçası bi de rahat bir insanım ne zaman olursa olsun diyordum, en son hiç regl günüm bunca zaman 1 kez dahi geçmeyince şüphelendim açıkçası insan 1 kez bile olsa gecikme yaşar filan diye, o sebeple gittim muayenelerimde hiçbir şey çıkmadı hattaa doktor muhtemelen hsg de temiz çıkıcak ama yapalım dedi , meğer sağ tüp kapalıymış ve işlem sırasında açılmış,eşimde de bir sorun yok. sonrasında bu birkaç ay ihtimal yüksek değerlendirin dedi açıkçası bu kadar erken ben de beklememiştim.Nasip bu zamanaymış.. Bu arada unutmadan; hsg için en doğru gün regl bitimindeki ilk 2-3 gün içeriisnde çekilmesi gerekiyormuş en doğru tanı için. doktora giderken hemen regl bitimine denk getirirseniz vakit kaybetmezsiniz ilerleyen günlerde rahim duvarı yumurtlamaya hazırlandığı için yapmayıp erteliyorlar.1 ay ertlemek zorunda kalırsınız.