- 27 Nisan 2019
- 314
- 413
- 103
Merhaba ben bu ay cektirdim. Korkudan masadan kalkacaktim ama islem bitince bu muymus dedim. Bu islemi anestezili yapan uzmanlari anlayamiyorum. Arz talep meselesi denilebilir ama bu saglik.Ay bende korkuyorum açıkçasıçok can yakan bişeymi? Eğer bu kez de bebiş olmazsa (ki inşallah isteyen herkesin olur allahın izniyle ) bende çektirecem de korkuyorum
Sakin bu kadar basit birsey icin anestezi almayin. Inanin hic burda anlatıldığı gibi birsey degil. Ben doktor bitti diyince bittigine inanamadim, o kadar basit birsey yani.Ben anestezili yaptırcam inş
Ağrınız sancınız olmadı mı?Merhaba ben bu ay cektirdim. Korkudan masadan kalkacaktim ama islem bitince bu muymus dedim. Bu islemi anestezili yapan uzmanlari anlayamiyorum. Arz talep meselesi denilebilir ama bu saglik.
Agri esigi yuksek bir insan degilim ama o kadat hafif bir agri oldu ki. Normal adet ağrısının 10 da biri kadar az. Islem birkac dakika sürdü. Islem sonrasi 5 10 dk daha hafif adet ağrısı gibi agrim oldu ama normal bir adet agrisiyla kıyaslanamayacak kadar az. Islem sonrasi ilac geri geldigi icin ve hafif kanama olacagi icin ped goturun o kadar.Ağrınız sancınız olmadı mı?
Size soyle soyliyim burda okuduklarimdan sonra onyargiyla gittigim icin islem oncesinde masaya yatmadan agladim. Masaya yattim doktor geldi korkudan masadan kalkacaktim. Islem sonrasi doktor ve sekreter yorumlari okuyup kendimi doldurup geldigimi anladi ve bu sekilde gelenlerin hepsi aynı korkuyu yasiyor islem bitince de bu muymus diyor dedi. Bu hallerim aklima gelince gülüyorum hem utaniyorum. Siz benim durumuma dusmeyin. Inanin hic korktugunuz gibi olmayacak.Ağrınız sancınız olmadı mı?
Çok çok rahatladımSize soyle soyliyim burda okuduklarimdan sonra onyargiyla gittigim icin islem oncesinde masaya yatmadan agladim. Masaya yattim doktor geldi korkudan masadan kalkacaktim. Islem sonrasi doktor ve sekreter yorumlari okuyup kendimi doldurup geldigimi anladi ve bu sekilde gelenlerin hepsi aynı korkuyu yasiyor islem bitince de bu muymus diyor dedi. Bu hallerim aklima gelince gülüyorum hem utaniyorum. Siz benim durumuma dusmeyin. Inanin hic korktugunuz gibi olmayacak.
Merhaba baskent hastanesinde muayene olup mu hsg cektirdiniz? Doktor öneriniz var mi Ankarada yeniyim doktor tavsiyesine ihtiyacım var.Kimi ızdırap çekiyoruz resmen diyor kimi hissetmedim diyor. Ben riske atamadım anestezili yaptırdım. Ankara başkent üniversitesi hastanesinde sgk lı olarak sadecs 250 lira verdim 10 dakkada kurtuldum hiçbişi hissetmiyosun uyuyorsun zaten. Kesinlikle anestezili yaptır derim.
Evet orda muayene oldum, sgk dan faydalanıp film için sadece fark ödeyeyim diye. Devlette muayene oldum film istediler. Ben de başkentte uzman dr randevusu aldım, profların ücreti yüksek çünkü. Zaten formalite giriyorsun muayeneye. İstersem hiç muayene olmayadabilrsin, doktor direk filme yönlendiriyor seni. Radyolojiye gidip randevu alınıyor. O gün hem film hem muayene girişi için toplam 250 verdim. Bir çok özel hastane 1000den başlıyor hsg fiyatları. En az o da.Merhaba baskent hastanesinde muayene olup mu hsg cektirdiniz? Doktor öneriniz var mi Ankarada yeniyim doktor tavsiyesine ihtiyacım var.
Teşekkür ederim canim . Bende cektiricem büyük ihtimal. Prof polat dursun hakkında bilginiz var mi? Kendime iyi bir doktor arıyorum . Ozel devlet farketmeksizin.Evet orda muayene oldum, sgk dan faydalanıp film için sadece fark ödeyeyim diye. Devlette muayene oldum film istediler. Ben de başkentte uzman dr randevusu aldım, profların ücreti yüksek çünkü. Zaten formalite giriyorsun muayeneye. İstersem hiç muayene olmayadabilrsin, doktor direk filme yönlendiriyor seni. Radyolojiye gidip randevu alınıyor. O gün hem film hem muayene girişi için toplam 250 verdim. Bir çok özel hastane 1000den başlıyor hsg fiyatları. En az o da.
Rica ederim. Başkentte prof göğşen hocayla bir ön görüşme yapmıştım çok tatlı çok ilgili iyimser ve çok iyi bir dr oldugunu düşünmüştüm. Yinede bir araştır kimseye tedabi olmadım orda çünkü. Sadece hsg çektrdimTeşekkür ederim canim . Bende cektiricem büyük ihtimal. Prof polat dursun hakkında bilginiz var mi? Kendime iyi bir doktor arıyorum . Ozel devlet farketmeksizin.
Genetikte neye bakildi? Biz gebelige karar verdigimizde esim genetige gitti "bir cok genetik hastalik var genetik problemli bir cocugu olanlara test yapiyoruz" denildi. Size ne testi yapildi ve ne gibi bir problem cikti. Sakincasi yoksa paylasir misiniz?Genetiğe baldırın, bizim gitmediğimiz yer kalmadı, eşimin spermlerinin dna sina bile baktilar:) en sonunda genetikte çıktı herşey,
Hsg de polip belli oluyor mu bana çektirdikten iki ay sonra polip olabilir dedi ihtimalli konuşması kafamı karıştırdımerhaba arkadaşlar ayın 7 inde bende rahim filmi çektirdim düşüklerim oluyordu sebebi nedir acaba diye ben anestezi alarak çektirdim baya acı oluyormuş çünkü benim sonrasında kanamam ve bi kaç gün ağrımda oldu sonuçlarda sağ tüpüm tıkalı çıktı ve poliplerim çıktı ameliyat olucam poliplerimi aldırcam onlarda etkiliyormuş çocuğun yaşamasını Allah herkese yardım etsin arkadaşlar
Ben varım 3. Ayıma girdim kistim falan da yokRahim filmi çektirip tüpleri açık olup hamile kalamayanlar varmı
Bende çikolata kisti var hala denemedeyiz
Merhaba. Hormonlarınıza baktirdiniz mi? Hormon dengesizligi de infertilite sebeplerinden.Merhaba bayanlar bende çocuk düşünüyorum ama ben düşündükçe ne yazıkkı sanki inadına olmuyor 1 yıldır deniyoruz 3 defa klomenn 2 defa çatlatma iğnesi vururdum ilaçlı rahim filmi çektirdim ama yok olmuyor aksine şimdi adette olamıyorum adetim in üstünden 10 gün geçti hala bende bişi yok deliricem ya lütfen bilenler bana yardımcı olabilirmi adet olabilmek için tarlusal diye Bi ilaç kullandım ama hala olamadım ve her geçen gün artık ümidimide kaybediyorum yoruldum artık gerçekten lütfen biraz uzun oldu ama okuyan olursa bana yardımcı olun adet olmak için ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?