Hsg rahim filmi

Ay bende korkuyorum açıkçası çok can yakan bişeymi? Eğer bu kez de bebiş olmazsa (ki inşallah isteyen herkesin olur allahın izniyle) bende çektirecem de korkuyorum
Merhaba ben bu ay cektirdim. Korkudan masadan kalkacaktim ama islem bitince bu muymus dedim. Bu islemi anestezili yapan uzmanlari anlayamiyorum. Arz talep meselesi denilebilir ama bu saglik.

Merhaba ben bu ay cektirdim. Korkudan masadan kalkacaktim ama islem bitince bu muymus dedim. Bu islemi anestezili yapan uzmanlari anlayamiyorum. Arz talep meselesi denilebilir ama bu saglik.
Ağrınız sancınız olmadı mı?

merhaba arkadaşlar ayın 7 inde bende rahim filmi çektirdim düşüklerim oluyordu sebebi nedir acaba diye ben anestezi alarak çektirdim baya acı oluyormuş çünkü benim sonrasında kanamam ve bi kaç gün ağrımda oldu sonuçlarda sağ tüpüm tıkalı çıktı ve poliplerim çıktı ameliyat olucam poliplerimi aldırcam onlarda etkiliyormuş çocuğun yaşamasını Allah herkese yardım etsin arkadaşlar

Agri esigi yuksek bir insan degilim ama o kadat hafif bir agri oldu ki. Normal adet ağrısının 10 da biri kadar az. Islem birkac dakika sürdü. Islem sonrasi 5 10 dk daha hafif adet ağrısı gibi agrim oldu ama normal bir adet agrisiyla kıyaslanamayacak kadar az. Islem sonrasi ilac geri geldigi icin ve hafif kanama olacagi icin ped goturun o kadar.

Size soyle soyliyim burda okuduklarimdan sonra onyargiyla gittigim icin islem oncesinde masaya yatmadan agladim. Masaya yattim doktor geldi korkudan masadan kalkacaktim. Islem sonrasi doktor ve sekreter yorumlari okuyup kendimi doldurup geldigimi anladi ve bu sekilde gelenlerin hepsi aynı korkuyu yasiyor islem bitince de bu muymus diyor dedi. Bu hallerim aklima gelince gülüyorum hem utaniyorum. Siz benim durumuma dusmeyin. Inanin hic korktugunuz gibi olmayacak.

kızlar öyle bir açıklama getireyim tüplerde tıkanıklık varsa acı veriyor işlem ama tüpler açıksa muayene edasında geçiyor. 5 ay oldu ben çektireli benden önce çektiren kız çok kötü oldu tabi bende çok korktum oradaki teknisyen bana bu konuda böyle bir açıklama yaptı kızın iki tüpü de kapalıymış. Ben nerdeyse hiç acı çekmedim sanki arı sokmuşcasına bir histi, ağrım olmadı ama o gün lekelenme tarzı kanamam oldu ki bu da normalmiş. Rahim filmi korkulscsk birşey değil

Çok çok rahatladım ya bahsi geçince bile bacaklarım titriyordu anestezi altında yaptır dediler etrafımdan birkaç kişi günlerce sancıyla kıvrandım işlem sırasında ölecek gibi oldum daha neler neler dediler ister istemez çok korkmuştum ama şuan rahatım zaten çantamda mutlaka 2 gece 2 normal 2 de günlük ped taşıyan biriyim benim için ped kısmı sorun değil yeter ki çok çok ağrılı olmasın efsanelerde ki gibi

Merhaba baskent hastanesinde muayene olup mu hsg cektirdiniz? Doktor öneriniz var mi Ankarada yeniyim doktor tavsiyesine ihtiyacım var.

Merhaba baskent hastanesinde muayene olup mu hsg cektirdiniz? Doktor öneriniz var mi Ankarada yeniyim doktor tavsiyesine ihtiyacım var.
Evet orda muayene oldum, sgk dan faydalanıp film için sadece fark ödeyeyim diye. Devlette muayene oldum film istediler. Ben de başkentte uzman dr randevusu aldım, profların ücreti yüksek çünkü. Zaten formalite giriyorsun muayeneye. İstersem hiç muayene olmayadabilrsin, doktor direk filme yönlendiriyor seni. Radyolojiye gidip randevu alınıyor. O gün hem film hem muayene girişi için toplam 250 verdim. Bir çok özel hastane 1000den başlıyor hsg fiyatları. En az o da.

Kimseyi korkutmak amaçlı birşey yazmıyorum birebir çok yakınım anestezisiz hsg çekilmişti ve gerçekten ağrıdan tavana yapışacaktım dedi bayılma durumuna gelmiş artık çok ağlamış film çekilirken. Bahsettiğim kişide günlük hayatında canı öyle tatlı gelen biri değildir önemsemez hastalığa nazlanmaz. Bu tamamen kişiden kişiye değişiyor korkulacak birşey yok diyenlerin sorunsuz geçmiş ne güzel keşke herkesin öyle olsa ama olmuyor.. Gerek doktor tecrübesi gerek kullanılan aletler çok etkiliyor.. Yani ben kimseye korkmayın ağrısız oluyor deyip vebal altına giremem şahsen. Gerçi kendi adıma ağrılı olup olmadığını hicbir zaman bilemeyeceğim sanırım çünkü ben anestezi altında hsg çekildim riske atmak istemedim.. Anestezi almadan çekilmek isteyen arkadaşlarım Allah ağrısız bir film çekimi nasip etsin. Son olarak C kollu cihaz kullanan yerler var ben sonradan öğrendim bu cihazla çekildiği zaman anesteziye gerek yok ve ağrısız oluyor diyorlar. Fiyat farkı olur mu bilmiyorum ama ben normal anestezili hsg yı 750 tl ye çekildim.

Teşekkür ederim canim . Bende cektiricem büyük ihtimal. Prof polat dursun hakkında bilginiz var mi? Kendime iyi bir doktor arıyorum . Ozel devlet farketmeksizin.

Genetiğe baldırın, bizim gitmediğimiz yer kalmadı, eşimin spermlerinin dna sina bile baktilar:) en sonunda genetikte çıktı herşey,

Bende de hsg de çok acımıştı, basınç oluyor , imkanınız varsa anestezi kullanın, bizim zamanımızda anestezili yapmıyorlardı , gerçi şimdi belki teknikleri farklı olabilir

Teşekkür ederim canim . Bende cektiricem büyük ihtimal. Prof polat dursun hakkında bilginiz var mi? Kendime iyi bir doktor arıyorum . Ozel devlet farketmeksizin.
Rica ederim. Başkentte prof göğşen hocayla bir ön görüşme yapmıştım çok tatlı çok ilgili iyimser ve çok iyi bir dr oldugunu düşünmüştüm. Yinede bir araştır kimseye tedabi olmadım orda çünkü. Sadece hsg çektrdim

Genetiğe baldırın, bizim gitmediğimiz yer kalmadı, eşimin spermlerinin dna sina bile baktilar:) en sonunda genetikte çıktı herşey,
Genetikte neye bakildi? Biz gebelige karar verdigimizde esim genetige gitti "bir cok genetik hastalik var genetik problemli bir cocugu olanlara test yapiyoruz" denildi. Size ne testi yapildi ve ne gibi bir problem cikti. Sakincasi yoksa paylasir misiniz?

Hsg de polip belli oluyor mu bana çektirdikten iki ay sonra polip olabilir dedi ihtimalli konuşması kafamı karıştırdı

Merhaba bayanlar bende çocuk düşünüyorum ama ben düşündükçe ne yazıkkı sanki inadına olmuyor 1 yıldır deniyoruz 3 defa klomenn 2 defa çatlatma iğnesi vururdum ilaçlı rahim filmi çektirdim ama yok olmuyor aksine şimdi adette olamıyorum adetim in üstünden 10 gün geçti hala bende bişi yok deliricem ya lütfen bilenler bana yardımcı olabilirmi adet olabilmek için tarlusal diye Bi ilaç kullandım ama hala olamadım ve her geçen gün artık ümidimide kaybediyorum yoruldum artık gerçekten lütfen biraz uzun oldu ama okuyan olursa bana yardımcı olun adet olmak için ne yapmam gerekiyor

Merhaba. Hormonlarınıza baktirdiniz mi? Hormon dengesizligi de infertilite sebeplerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…