- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
- Konu Sahibi Esmerim245
-
Benimde geldi sonunda hasta oldum. bugun 5. Günüm çok heveslenmistim ama malesef hastayım. Tabii belli de olmaz belki hamişsindirKızlar 5 gündür günüm geçiyor erken sonuç veren idrar testi yaptım 3 defa ama sonuç negatif Dün akşam kan testi de yaptırdım sonuç negatif Ama hala adette olmadım hiç böyle olmazdı 28 günde bilemedin 29. Gün adet olurdum şiştim davul gibi göğüste hassasiyet yok ama baş dönmesi var hafif sabah mide bulantısı da var hafif adet sancım da var ama adette olmadım yumurtam biraz geç çatladı 5/6 gün kadar belki de bir hafta kadar ondan olur mu ki acaba ama dediğim gibi 30 yaşındayım ilk defa böyle birşey başıma geldi. Nedendir acaba yada böyle birşey başına gelen oldu mu ?
Can'ım senin Hakkı'nda hayırlısı olsun. Hamilesin belki diyorsunda ama dün kanda negatif çıktı sonucum. Hamile olsam çıkmaz mıydı testte ? Geçen ay Hsg çektirdim ondan kaynaklı bi gecikme olabilir mi ? Bide sizin adetlerinizde böyle gecikme oluyor muydu ?Benimde geldi sonunda hasta oldum. bugun 5. Günüm çok heveslenmistim ama malesef hastayım. Tabii belli de olmaz belki hamişsindir
Amin cnm 33. Günüm bu gün Allah hayra yorsun inş Arafta gibiyimHayir olmuyordu muhtemelen hsgden kaynaklı gecikme dediğin gibi. Ne bilim iste hep pozitif düşünmeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı
arkadaşlar hsg sonrası kanaması olanlar oldumu ben pazartesi çekindim halen akıntıla birlikte kan gelior
bana tıkalı değil dedi ama yinede kanama var olmadı pazartesi gidicem bi doktora bende ilişkiye giremiorum kan geldiğinden geçioda ovulasyon zamanımGeçen ay çekilmiştim anestesizili. İşlemden 1o dk sonra uyandım çok fazla kanamam ve ağrım oldu.6 gün antibiyotik iğne vuruldum ve o ay sistit oldum.Benim 3 gün kanamam oldu.parça parça bişiler düştü. Tıkalı olduğunu ve açtığını belirtti doktor.Hatta geçen ay sistit yüzünden ilişkiye de giremedik tam. Kişiden kişiye değişiyor.Benimki sanırım tıkalı olduğu için ağrılı ve kanamalı oldu.Ama iyi ki yaptırdm yoksa aklımda soru işareti olurdu.Bu ay umut varmı göreceğiz.Bat son 3 :)
bana tıkalı değil dedi ama yinede kanama var olmadı pazartesi gidicem bi doktora bende ilişkiye giremiorum kan geldiğinden geçioda ovulasyon zamanım
sağol cnmm ben pazartesi gidim doktoraBence bu ayı es geç çünkü itihaplanıp mikrop kapabilir ilişkiden benim vücüdum kabul etmedi hemen sistit oldum sağlık daha önemli. Diğer ay yaparsın, zorlarsan diğer aya kadar geçmeyebilir.Bu arada antibiyotik de kullanmanı tavsiye ederim.
Canim sen rahim filmi cektirdin mibana da doktor çekince korunursun dedi..bende önümüzdeki ay düşünüyorum çektirmeyi...ama korunmayı pek düşünmüyorum çünkü çok fazla hamile kalan var..ama sağlıklı olmazsa diye de insan korkuyor..napcağıma bende tam karar veremiyorum hala:S
yok canım çektirmeye gerek kalmadan hamile kaldım Allaha şükür..klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım hamile kaldığım ay..Canim sen rahim filmi cektirdin mi
Ilk klomenle mi kaldin? Ben iki defa kullandim olmadi.hic bi sorun yok.dr rahim filmi onerdiyok canım çektirmeye gerek kalmadan hamile kaldım Allaha şükür..klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım hamile kaldığım ay..
evet canım..ama benim troid problemim varmış onu öğrenmiştim ilaca başladık değerlerim normale döndüğü ay hamile kaldım..belki yumurtlamada sıkıntı yoktu triodten olmuyordu..artık ne vesile oldu bilmiyorum ama Allah nasip etti. sana da en yakın zamanda eder inşallah..sadece klomende kullanma bence..klomen kullandığın ay çatlatma iğneside kullan..bide rahim filminden sonra çok fazla hamile kalan var..çok geçiktirmeden onu da çekinebilirsin..Ilk klomenle mi kaldin? Ben iki defa kullandim olmadi.hic bi sorun yok.dr rahim filmi onerdi
Igne de vurulmustum zaten canim.tekrar hormon testi yaptirdim pazartesi cikicak bi bozukluk cikmazsa rahim filmi cekilecek.insallah olur cunku cok stresli bir donemevet canım..ama benim troid problemim varmış onu öğrenmiştim ilaca başladık değerlerim normale döndüğü ay hamile kaldım..belki yumurtlamada sıkıntı yoktu triodten olmuyordu..artık ne vesile oldu bilmiyorum ama Allah nasip etti. sana da en yakın zamanda eder inşallah..sadece klomende kullanma bence..klomen kullandığın ay çatlatma iğneside kullan..bide rahim filminden sonra çok fazla hamile kalan var..çok geçiktirmeden onu da çekinebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?