- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 36
- Konu Sahibi Esmerim245
-
İnşallah adet olmazsn tatlım.İnsallah hamişsindir dua edeceğim bende adet günümü sabirsizlikla bekliyorum. ayni şekilde bende haber vereceğim mutlaka haberleselim. Çok ama çok heycanliyim.
Herşey çok güzel olacak pozitif olalim pozitif ciksinİnşallah adet olmazsn tatlım.Dualarm seninle. Sen de bana dua et. Haber beklyrm.
Ben dayanamadım gidip kan testi yaptırdım ama sonuç negatif.Herşey çok güzel olacak pozitif olalim pozitif ciksin
Yerleşme kanamasi olabilir dikkat et haber ver bizeBen dayanamadım gidip kan testi yaptırdım ama sonuç negatif.Neden adet olmadm.neden pembemsi ve ardından kahverengi akıntı olup geçti bilemiyorum. napcağımı şaşırdım
Yerleşme kanaması olsa kanda çıkmaz miydi kiYerleşme kanamasi olabilir dikkat et haber ver bize
Oda doğru kanda cikmasi lazim. Sonuçta kanda 1 günlük bile olsa çıkarYerleşme kanaması olsa kanda çıkmaz miydi ki
Oda doğru kanda cikmasi lazim. Sonuçta kanda 1 günlük bile olsa çıkar
Hic kafaya takma hayirlisi olsun durmak yok çalışmalara devam
Yumurtan catladiktan 14 gun sonra adet olursun.Kızla ya geçen ay hsg çektirdim arkuat uterus çıktı doktor gebe kalmana engel değil dedi rahat ol dedi yumurtam bu ay geç çatladı ayın 24 ünde çatlaması gerekirken 28 in de gittim yumurtam 20 mldi ama hala çatlamamıştı doktor çatlamak üzere dedi neyse adet günümde erken gebelik testi aldım yaptım negatifti adetim Mayıs'ın 8 indeydi ama hala adet olmadım hiç daha önceden aksamazdı şimdi kan testi yaptım yine negatif ama adet de olmadım şimdi bu neyin nesi ? Geç yumurta çatlayınca geç mi adet olunuyor ???? Lütfen bilgisi olan aydınlatsın beni?
teşekkürler canım bunu bilmiyordum o zaman 3 yada 4 gün daha bekliyemYumurtan catladiktan 14 gun sonra adet olursun.
walla canım bana da doktor korun falan demedi. Ben de filmden sonraki gün başladım çalışmalara... Yarın adet günüm heyecanla beklerken şimdi bunları okuyunca bi ufak ürktümYa bir banami boyle dendi aceba valla biz rahim filminden sonra ilişkiye girdik hamis olcam die sabirsizlaniyorum
Yok yok hic ürkme ben dün yine doktora gittim raporlarimizi teslim etmeye özellikle yine sordum kesinlikle birşey olmaz keyfinize bakin dedi. Sende keyfine bak. Bu arada kizlar bende adet oldum 5. Günüm haftaya salı tedaviye basliyoruz.walla canım bana da doktor korun falan demedi. Ben de filmden sonraki gün başladım çalışmalara... Yarın adet günüm heyecanla beklerken şimdi bunları okuyunca bi ufak ürktüm
Vakit kaybetme derimBen de 30 Martta çektirdim. Doktor 3 gün sonra ilişkiye girin dedi. Korunma falan yok tabiki. Üstüne iki adet gördüm.Acaba daha beklemeli miyim aşılama için yoksa biraz daha sabretsek mi?Yaşım da geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?