Hsg rahim filmi sonrası HAMİLE kalan var mı.?

Esmerim245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
41
7
1
43
Slm Arkadaşlar ben 7 nisanda hsg rahim filmi çekildim çeken doktor 1 hafta ilişki yasak dedi ve 13 Nisan ilişki oldu Benim Amh düşük Fsh yüksek Lh biraz yüksek troid ilacı içiyorum birde çörek otu kürü yiyorum normalde adetin 2 günü başlanması gerekiyormuş ama ben adetim bittikten 4 5 gün sonra yemeğe başladım acaba faydası olur mu bu şekilde olup da hsg sonrası hamile kalan var mı merak ediyorum günlerdir kafamda soru işaretleri uykularım kaçıyor ne zor işmiş Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

hsg sonrası hamıle kalan cok oluyormus
siz bu ay korunun dedi mi dr
bir de film sonucunuz ne cıktı ben de 18 nisanda çekildim

Merhaba arkadaşlar bende bu ayin 19 unda hsg çektirdin sizce hamiş kalırmiyim . hsgden hemen sonra hamile kalanlar var. Merak icindeyim kafamda deli sorular.

hsg sonrası hamıle kalan cok oluyormus
siz bu ay korunun dedi mi dr
bir de film sonucunuz ne cıktı ben de 18 nisanda çekildim
Tam aksine bana özellikle filinden sonra rahatça ilişkiye girmemiş söyledi normal devam edin dedi

Merhaba arkadaşlar bende bu ayin 19 unda hsg çektirdin sizce hamiş kalırmiyim . hsgden hemen sonra hamile kalanlar var. Merak icindeyim kafamda deli sorular.

ben cok arastırdım evet kalan cok ama dr ilk ay korunun dedi
bebek saglıklı olmaz dedı ki, düşükle sonuclanan hamılelıkler de cok oluyor
bu bakımdan ben dr u dınledım bu ay korunacagım:))

diğer aya hazırlık yapacağım :)

Tam aksine bana özellikle filinden sonra rahatça ilişkiye girmemiş söyledi normal devam edin dedi
bana da bu aykiü yumurtaların cok saglıklı olmayacagını söyledı
ilişki için 3 gun ara verın ama mutlaka korunun dedi
diğer ay bırakın korunmayı dedı

Ya bir banami boyle dendi aceba valla biz rahim filminden sonra ilişkiye girdik hamis olcam die sabirsizlaniyorum

BİLMİYORUM Kİ CNM
GUNU HESAPLAYIP MI DENEDİNİZ
bana da doktor çekince korunursun dedi..bende önümüzdeki ay düşünüyorum çektirmeyi...ama korunmayı pek düşünmüyorum çünkü çok fazla hamile kalan var..ama sağlıklı olmazsa diye de insan korkuyor..napcağıma bende tam karar veremiyorum hala:S

Ben cok arastırdım canım
Düşükle sonuclanan cok fazla
Dr kendisi dedi bu ayki yumurtalıklar cok saglıklı olmaz diye
Ben riske atamadım acıkcası bir ay daha beklerim napım:)

nisanın 12 sinde adet oldum 16 sında bitti 19 unda rahim filmi çekildim 20 si ve 21 i ilişkiye girdik. Tekrar hasta olmama 16 gün var.
Ben de 18 inde cekildim ama bize 3-4 gün korunun dedi

Şişlide ecomarda çektirdin ilişkiye girebilirsiniz dediler.sizler nerede cektirdiniz

Merhaba ben de 29 martta çekildim.herşey normal. Doktor korunun demedi ve film sonrası hamile kalanlar ve sağlıklı doğum yapanlar çok fazla.kötü düsünmeyin.iyidüşünün iyi olsun. Filmden 3gün sonra ilk ilişki oldu. Şimdi adet tarihim 25nisan ama ben hala olmadım.üzülürüm diye test de yapamıyorum. Olursa size yazıcam mutlaka. İnşallah Allah isteyen herkese verir.sağlıklı,huzurlu ve hayırlı bi bebek.

İnsallah hamişsindir dua edeceğim bende adet günümü sabirsizlikla bekliyorum. ayni şekilde bende haber vereceğim mutlaka haberleselim. Çok ama çok heycanliyim.

Bende hsg çektirdim iki hafta önce hsg yi çeken doktor herşey normal dedi ama sonucu doktoruma gösterince kanallar açık ama arkuat uterus var dedi. Bu engel değil gebe kalmana ama düşük riski oluşturabilir dedi. Git dene dedi buay olmasa aşılama yapalım dedi nasip artık ama salı günü adetimin 18 . Günüydü yumurtam 14 ml di Perşembe gittim baktı 20 ml olmuş dedi. İki günde 6 ml büyümüş maşallah ama 20. Günde büyümüş yumurtam. 28 günde bi adet oluyorum bu durumda 14. Çatlaması gerekmez miydi ya? Neden geç büyüdü ve çatladı ki ?

Olaki gebe kalmadım geç adet olur muyun ? Hani yumurta geç olgunlaşdı ya ondan merak ediyorum ??????

Şu yumurtlama isini hic anlamiyorum adet takvimim var orda kendiliğinden ayarliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. İnşallah sende hamişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…