- 7 Şubat 2016
- 41
- 7
- 1
- 43
- Konu Sahibi Esmerim245
-
Tam aksine bana özellikle filinden sonra rahatça ilişkiye girmemiş söyledi normal devam edin dedihsg sonrası hamıle kalan cok oluyormus
siz bu ay korunun dedi mi dr
bir de film sonucunuz ne cıktı ben de 18 nisanda çekildim
Merhaba arkadaşlar bende bu ayin 19 unda hsg çektirdin sizce hamiş kalırmiyim . hsgden hemen sonra hamile kalanlar var. Merak icindeyim kafamda deli sorular.
bana da bu aykiü yumurtaların cok saglıklı olmayacagını söyledıTam aksine bana özellikle filinden sonra rahatça ilişkiye girmemiş söyledi normal devam edin dedi
Ya bir banami boyle dendi aceba valla biz rahim filminden sonra ilişkiye girdik hamis olcam die sabirsizlaniyorumben cok arastırdım evet kalan cok ama dr ilk ay korunun dedi
bebek saglıklı olmaz dedı ki, düşükle sonuclanan hamılelıkler de cok oluyor
bu bakımdan ben dr u dınledım bu ay korunacagım:))
diğer aya hazırlık yapacağım :)
BİLMİYORUM Kİ CNMYa bir banami boyle dendi aceba valla biz rahim filminden sonra ilişkiye girdik hamis olcam die sabirsizlaniyorum
bana da doktor çekince korunursun dedi..bende önümüzdeki ay düşünüyorum çektirmeyi...ama korunmayı pek düşünmüyorum çünkü çok fazla hamile kalan var..ama sağlıklı olmazsa diye de insan korkuyor..napcağıma bende tam karar veremiyorum hala:SBİLMİYORUM Kİ CNM
GUNU HESAPLAYIP MI DENEDİNİZ
Ben cok arastırdım canımbana da doktor çekince korunursun dedi..bende önümüzdeki ay düşünüyorum çektirmeyi...ama korunmayı pek düşünmüyorum çünkü çok fazla hamile kalan var..ama sağlıklı olmazsa diye de insan korkuyor..napcağıma bende tam karar veremiyorum hala:S
nisanın 12 sinde adet oldum 16 sında bitti 19 unda rahim filmi çekildim 20 si ve 21 i ilişkiye girdik. Tekrar hasta olmama 16 gün var.BİLMİYORUM Kİ CNM
GUNU HESAPLAYIP MI DENEDİNİZ
Ben de 18 inde cekildim ama bize 3-4 gün korunun dedinisanın 12 sinde adet oldum 16 sında bitti 19 unda rahim filmi çekildim 20 si ve 21 i ilişkiye girdik. Tekrar hasta olmama 16 gün var.
İnsallah hamişsindir dua edeceğim bende adet günümü sabirsizlikla bekliyorum. ayni şekilde bende haber vereceğim mutlaka haberleselim. Çok ama çok heycanliyim.Merhaba ben de 29 martta çekildim.herşey normal. Doktor korunun demedi ve film sonrası hamile kalanlar ve sağlıklı doğum yapanlar çok fazla.kötü düsünmeyin.iyidüşünün iyi olsun. Filmden 3gün sonra ilk ilişki oldu. Şimdi adet tarihim 25nisan ama ben hala olmadım.üzülürüm diye test de yapamıyorum. Olursa size yazıcam mutlaka. İnşallah Allah isteyen herkese verir.sağlıklı,huzurlu ve hayırlı bi bebek.
Olabilir adetin geçilebilir yada bakarsın 9 ay hic adet olmazsınOlaki gebe kalmadım geç adet olur muyun ? Hani yumurta geç olgunlaşdı ya ondan merak ediyorum ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?