hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

teşekkür ederim çünkü bu hsg nin korkusu psikolojisi bana bi ömür yeter ..beklemek dışınca ağrılı bi şey değil yani gerçekten korkuyodum rahim filmi gibi bişeyse diye sağol:)

bebeği eline alınca cektiği acıya gene değer...bu süreci yaşamayan herkese söylemesi cok kolay maalesef
Bende senin gibi düşünüyorum işte, zor bir süreç diyorsan öyledir, en güzeli bu, ben Ankara'da biraz fazla ödüyorum ama değer umarım.

teşekkür ederim çünkü bu hsg nin korkusu psikolojisi bana bi ömür yeter ..beklemek dışınca ağrılı bi şey değil yani gerçekten korkuyodum rahim filmi gibi bişeyse diye sağol:)
Ben rahim filminden korkup anestezi ile çektiriyorum düşün. Ama yumurta takibi çok basit ağrısız. Muayene sadece. Çatlama iğnesinin yapıldığını hissetmiyorsunuz bile.

bnm bildiğim hsg den sonra gelen aşama laparoskopi .tüpler tıkalıysa veya endometriyosis varsa dr direk laparoskopi de önerebiliyo diye biliyorum.ama tüplerin tıkalı olup olmadığı yine hsg de belli oluyo ????
Ben anlamadım Dr karşı güvenim kırıldı kesin ogreniriz sorun varsa mudale ederiz dedi ama ya yoksa.. nie direk dedi bilmiorum he birde eşim de hareketlilik biraz düşük normal yolla hamile kalma zor dedi 2 yıl geçti

bnm eşimde sperm testi yaptırdı düzen laboratuarında morfoloji sıfır cıktı hareketlilik sayı hepsi düşüktü ama 1 ay sona gata da yaptırdı üroloji dr u bütün değerlerine cok iyi dedi bence eşin tekrar farklı bi yerde yaptırsın

çok memnun degıldım..hocayı 1 defa gördüm ...çok kalabalık...çok pahalı...hemşireler çok sinirli...daha neler neler

Bu mümkün mü? Benim eşiminde değerleri normaldi sonra bu ay test yaptırdı doktor size tüp bebek yapalım desi çok moralim bozuldu. 21 gün sonra tekrarlayacağız testi. Alternatif birşey yaptınız mı?

çok memnun degıldım..hocayı 1 defa gördüm ...çok kalabalık...çok pahalı...hemşireler çok sinirli...daha neler neler
Şimdi nereye gidiyorsun? Ben Acıbadem'den çok çok memnunum çok ilgililer ama çok pahalı.

tüp bebek yaptıranlar çok hassas oluyor ne kadar parası varsa hiç düşünmeden harcıyor bu bir gercek o yüzden doktorlar bunu kullanıyor dıye düşünüyorum belkı yanlış ama ben böyle hissediyorum...

Haklısın kesinlikle. Sizin sorununuz neydi?

Gata'ndan memnun musun?
şimdilik memnunum ben özel kliniklere cok güvenmiyorum bana para tuzağı gibi geliyo tüp bebek deyince adamlar resmen ticaret mantığı ile bakıyo çünkü acıbadem isim yapmış bi kurum şansımıza birazda ..

Doğru söylüyorsun şimdi de Dr degistiricem bu ay yine içimde bi umut bekliyorum bat 17 olmazsa hsg cektiricem sonra Dr ne der bilmiyorum ama aşılama istiyorum eski Dr da ole dedi ama ona direk laparoskopi dediği için taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…