teşekkür ederim çünkü bu hsg nin korkusu psikolojisi bana bi ömür yeter ..beklemek dışınca ağrılı bi şey değil yani gerçekten korkuyodum rahim filmi gibi bişeyse diye sağol:)Yok yok hiç bir acısı yok. Önce bir ilaç verip yumurtanın gelişmesine yardımcı oluyor sonra çatlayacak duruma gelince gerekirse çatlama iğnesi veriyor. Bu süreçtesin normal vajinal muayenedeki kamerayla durumuna bakıyor 2 ya da 3 kez. Yumurtan kendiliğinden çatlarsa tahminen çatlama iğnesi verirse de saat ve gün veriyor ilişkiler için. Bu kadar basit. Hiçbir zorluğu yok beklemek dışında.
Bende senin gibi düşünüyorum işte, zor bir süreç diyorsan öyledir, en güzeli bu, ben Ankara'da biraz fazla ödüyorum ama değer umarım.bebeği eline alınca cektiği acıya gene değer...bu süreci yaşamayan herkese söylemesi cok kolay maalesef
Ben rahim filminden korkup anestezi ile çektiriyorum düşün. Ama yumurta takibi çok basit ağrısız. Muayene sadece. Çatlama iğnesinin yapıldığını hissetmiyorsunuz bile.teşekkür ederim çünkü bu hsg nin korkusu psikolojisi bana bi ömür yeter ..beklemek dışınca ağrılı bi şey değil yani gerçekten korkuyodum rahim filmi gibi bişeyse diye sağol:)
Ben anlamadım Dr karşı güvenim kırıldı kesin ogreniriz sorun varsa mudale ederiz dedi ama ya yoksa.. nie direk dedi bilmiorum he birde eşim de hareketlilik biraz düşük normal yolla hamile kalma zor dedibnm bildiğim hsg den sonra gelen aşama laparoskopi .tüpler tıkalıysa veya endometriyosis varsa dr direk laparoskopi de önerebiliyo diye biliyorum.ama tüplerin tıkalı olup olmadığı yine hsg de belli oluyo ????
Acıbadem hastanesinde. Sizdemi ankaradasınız?ankarada nerede tedavı görüyorsunuz
gata da başladım tedaviye tanidık bi doktorumuz temel hoca yi önerdiankarada nerede tedavı görüyorsunuz
Memnun muydun peki? Ben çok memnunum ama biraz pahalı. Değiştirebilirim diyorum.annemler ankarda bende tedavımını ankarda gördüm...gürkan klınıkte
Gata'ndan memnun musun?gata da başladım tedaviye tanidık bi doktorumuz temel hoca yi önerdi
bnm eşimde sperm testi yaptırdı düzen laboratuarında morfoloji sıfır cıktı hareketlilik sayı hepsi düşüktü ama 1 ay sona gata da yaptırdı üroloji dr u bütün değerlerine cok iyi dedi bence eşin tekrar farklı bi yerde yaptırsınBen anlamadım Dr karşı güvenim kırıldı kesin ogreniriz sorun varsa mudale ederiz dedi ama ya yoksa.. nie direk dedi bilmiorum he birde eşim de hareketlilik biraz düşük normal yolla hamile kalma zor dedi2 yıl geçti
Bu mümkün mü? Benim eşiminde değerleri normaldi sonra bu ay test yaptırdı doktor size tüp bebek yapalım desi çok moralim bozuldu. 21 gün sonra tekrarlayacağız testi. Alternatif birşey yaptınız mı?bnm eşimde sperm testi yaptırdı düzen laboratuarında morfoloji sıfır cıktı hareketlilik sayı hepsi düşüktü ama 1 ay sona gata da yaptırdı üroloji dr u bütün değerlerine cok iyi dedi bence eşin tekrar farklı bi yerde yaptırsın
Şimdi nereye gidiyorsun? Ben Acıbadem'den çok çok memnunum çok ilgililer ama çok pahalı.çok memnun degıldım..hocayı 1 defa gördüm ...çok kalabalık...çok pahalı...hemşireler çok sinirli...daha neler neler
Haklısın kesinlikle. Sizin sorununuz neydi?tüp bebek yaptıranlar çok hassas oluyor ne kadar parası varsa hiç düşünmeden harcıyor bu bir gercek o yüzden doktorlar bunu kullanıyor dıye düşünüyorum belkı yanlış ama ben böyle hissediyorum...
şimdilik memnunum ben özel kliniklere cok güvenmiyorum bana para tuzağı gibi geliyo tüp bebek deyince adamlar resmen ticaret mantığı ile bakıyo çünkü acıbadem isim yapmış bi kurum şansımıza birazda ..Gata'ndan memnun musun?
Doğru söylüyorsun şimdi de Dr degistiricem bu ay yine içimde bi umut bekliyorum bat 17 olmazsa hsg cektiricem sonra Dr ne der bilmiyorum ama aşılama istiyorum eski Dr da ole dedi ama ona direk laparoskopi dediği için taktımbnm eşimde sperm testi yaptırdı düzen laboratuarında morfoloji sıfır cıktı hareketlilik sayı hepsi düşüktü ama 1 ay sona gata da yaptırdı üroloji dr u bütün değerlerine cok iyi dedi bence eşin tekrar farklı bi yerde yaptırsın
Çok pahalı haklısın sorun neydi ki? Tüp bebek denediniz?artık param kalmadı malesef...2 tüp bebekte borclanmıştım onları ödüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?