Hsg (Rahim filmi) çektirenler yardımcı olabilirmi?

Ben de ömü de hsg düşünüyorum. Doktora gidince bildireceğim hemen randevu verdiler mi? Özel sıvı yazıyorlarmış oldu mu öyle bir şey? Hangi ilaçlar içiliyor? Ücretli mi? Daha doktora randevu almadım, almak çok zor. Tüp bebek merkezine gideceğim, telefonda gelin önce hormon testi verin dediler. Sizde nasıl oldu bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben hocadan randevu alıp gittim. 8aydır istediğimizi söyledim ve hsg çekelim dedi doktorum.
Randevu al hsg için dedi. Sekreterlik aynı güne verdi randevuyu. Yoğunluk yoktu fazla benim gittiğimde tam kapanma zamanıydı. Belki onun için sakindi.
Hsg adet bitiminden sonraki günlerde çekiliyor bilginiz olsun. Benim bir gün önce bitmişti.
Sekteterlik randevuyu verdi. Polikinikteki doktora yönlendiriyorlar. Orda ilaç yazıldı. İlaçları al gel dediler.
Birisi antibiyotik diğeri hsg de kullanılan ilaç.bir de ağrı kesici yazmışlar sonrasında içtim.
Neyse film çekildi sonuç anında çıkıyor zaten.
Tekrar hocaya gittim tüpler açık adetin 2. Günü gel hormonlarına bakalım dedi.
Onu bekliyorum inşallah adet olmam da gitmek zorunda kalmam :)
Herkes de süreç farklı daha önce horman bakılmamıştı benim.
önce hsg oldu sonra hormon bakılıyor

Ücret şu şekilde. Hsg için ücret ödemedim.
Sadece 158₺ hoca farkı için girişte vezneye ödeme yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…