• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg filminde anesteziyi önerirmisiniz

nz090820

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
6
0
1
30
Merhaba hanımlar hsg filminde anestezilimi uygundur anestesisiz mi doktorum bana anestezi ile yapilacak dedi korkmalimiyim anesteziden ve ilacı benim almamı söyledi boyle bir durum varmi hastaneye 6000 tl hsg icin ucret odeyecegm ilacı bana aldiriyor bu durum normalmi bilgi verirmisiniz

Ben agustosun 2 sinde oldum daha yeni 5000 tl verdim toplam anestezi ile gayet güzel ve kolay oldu

Anestezisiz son teknoloji ile çeken yerler var echdomar mıydı öyle birşey bence oraya gidebilirsin

Merhaba hanımlar hsg filminde anestezilimi uygundur anestesisiz mi doktorum bana anestezi ile yapilacak dedi korkmalimiyim anesteziden ve ilacı benim almamı söyledi boyle bir durum varmi hastaneye 6000 tl hsg icin ucret odeyecegm ilacı bana aldiriyor bu durum normalmi bilgi verirmisiniz
Nerede cektireceksin canım

C kollu hsg çeken yerleri araştır anesteziye gerek yok ağrı falan sıfır.

Ben anestezili çektirdim iyi ki öyle çektirmiş uyandigimda bile agridan kivrandm c kollu evet son teknoloji ama tıkanıklık olmayanlarda bence agri sizi olmuyor benim iki tupde tikaliymis ve hu yuzden inanılmaz ağrımıştı ve banada ilacı aldirmislardi

Ben işlem sırasında herhangi bir ağrı yasamadım. İlacıda kendim almadım. Benim eve geldikten sonra ağrım oldu arveles ictim ertesi gün birşeyim yoktu. Herhangi bir tıkanıklıkta yoktu

Merhaba ben mayis ayında çektirdim. 4250 TL fiyatı ilacı hastane veriyor. Başka bir yer bakın bence. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul ise çok başka yerler var hsg çeken

Back