Merhaba hanımlar hsg filminde anestezilimi uygundur anestesisiz mi doktorum bana anestezi ile yapilacak dedi korkmalimiyim anesteziden ve ilacı benim almamı söyledi boyle bir durum varmi hastaneye 6000 tl hsg icin ucret odeyecegm ilacı bana aldiriyor bu durum normalmi bilgi verirmisiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg filminde anesteziyi önerirmisiniz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki ilacı sizmi alip verdiniz doktoraBen agustosun 2 sinde oldum daha yeni 5000 tl verdim toplam anestezi ile gayet güzel ve kolay oldu
Hayır canım gittim yatışımı yaptım sadece ilaö dışardan almayıda hiç duymadımmPeki ilacı sizmi alip verdiniz doktora
Hmm bana recete verdi ilacı siz alacaksıniz dedilerHayır canım gittim yatışımı yaptım sadece ilaö dışardan almayıda hiç duymadımm
Al canım o zaman herşet pahalı özel hastaneler zaten aldı başını gidşyorHmm bana recete verdi ilacı siz alacaksıniz dediler
Aynen canim rabbim kimsnin kucagini boş birakmasin insallah bu yolda yar ve yardımcımız olsunAl canım o zaman herşet pahalı özel hastaneler zaten aldı başını gidşyor
- 8 Ağustos 2023
- 89
- 35
- 3
- 24
Nerede cektireceksin canımMerhaba hanımlar hsg filminde anestezilimi uygundur anestesisiz mi doktorum bana anestezi ile yapilacak dedi korkmalimiyim anesteziden ve ilacı benim almamı söyledi boyle bir durum varmi hastaneye 6000 tl hsg icin ucret odeyecegm ilacı bana aldiriyor bu durum normalmi bilgi verirmisiniz
Izmirde canimNerede cektireceksin canım
- 8 Ağustos 2023
- 89
- 35
- 3
- 24
Neden bu kadar pahalı ya ben İstanbul'da 3000 çektirdimIzmirde canim
Bende dün aşılama oldum canım dua edelim birbirimize bu yollardan yeni geçtim çok zor ama sonucu güzel olsunAynen canim rabbim kimsnin kucagini boş birakmasin insallah bu yolda yar ve yardımcımız olsun
Bende anlamadım kiNeden bu kadar pahalı ya ben İstanbul'da 3000 çektirdim
- 22 Şubat 2023
- 10.175
- 11.320
- 218
- 37
6000 normal kuzum. Yazın 5000e çektirdim. Anestezili ol mutlaka. İlacı neden sen alıyorsun onu bende anlamadım.Bende anlamadım ki
- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
- 2 Ağustos 2023
- 100
- 46
- 13
- 27
- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- 13 Mart 2023
- 233
- 84
- 18
- 33
Merhaba ben mayis ayında çektirdim. 4250 TL fiyatı ilacı hastane veriyor. Başka bir yer bakın bence. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul ise çok başka yerler var hsg çekenMerhaba hanımlar hsg filminde anestezilimi uygundur anestesisiz mi doktorum bana anestezi ile yapilacak dedi korkmalimiyim anesteziden ve ilacı benim almamı söyledi boyle bir durum varmi hastaneye 6000 tl hsg icin ucret odeyecegm ilacı bana aldiriyor bu durum normalmi bilgi verirmisiniz