• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG Filmi

pamuk1628

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
34
7
1
34
Merhaba arkadaşlar hsg filmi çekildim.Raporda yazılanları ve filmi yorumlayabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_2270.webp
    IMG_2270.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2272.webp
    IMG_2272.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba rahim filmini nasıl çektirdiniz? Devlette mi özelde mı? Ağrılı oldu
teşekkür ederim cevap için :)
Özel hastanede çekildim anestezili olarak.O an uyuduğum için bir şey hissetmedim.Uyandıktan sonra regl tarzı ağrılar oldu ve hafif kanamalar oldu açık pembe.yaklasık 20 dk sürdü uyuma uyanma vs

Ben de özelde çekilmeyi düşünüyorum cesaret edemedim aneztezi almadan. Hangi hastanede çekildiniz ne kadardı? Ankarada yaşıyorum ben medikal parkı düşünüyorum

Ben de özelde çekilmeyi düşünüyorum cesaret edemedim aneztezi almadan. Hangi hastanede çekildiniz ne kadardı? Ankarada yaşıyorum ben medikal parkı düşünüyorum
Merhaba, bugün doktorum benden de hsg çekilmemi istedi. Muayene esnasında rahim ağzı darlığından bahsetti. Hsg ücreti hakkında bilginiz var mı? Bir de reglden hemen sonra mı gitmek gerekir?

Merhaba, bugün doktorum benden de hsg çekilmemi istedi. Muayene esnasında rahim ağzı darlığından bahsetti. Hsg ücreti hakkında bilginiz var mı? Bir de reglden hemen sonra mı gitmek gerekir?
Nerede yaşadığınıza bağlı olarak ücret değişiyor. Ben ankarada yaşıyorum özelde aneztezili hsg için sorduğum yerler 15 16 civarı istiyor en az.

merhaba. geçmiş olsun öncelikle. ben pazartesi günü sonomed görüntüleme merkezinde çektirdim. anetstezi almadım, ben de bi ufak tırsıyodum ama cidden anesteziye gerek yokmuş. 3 dakikada falan bitti. kısa süreli bi adet ağrısı hissediyorsunuz. aman aman durulmayacak gibi bi ağrı değil.

merhaba. geçmiş olsun öncelikle. ben pazartesi günü sonomed görüntüleme merkezinde çektirdim. anetstezi almadım, ben de bi ufak tırsıyodum ama cidden anesteziye gerek yokmuş. 3 dakikada falan bitti. kısa süreli bi adet ağrısı hissediyorsunuz. aman aman durulmayacak gibi bi ağrı değil.
Doktorum zorlanırsın rahim ağzı darlığı yüzünden dedi sanırım ondan da çekiniyorum. İnşallah cesaret edebilirim. Cevap için teşekkürler

Back
X