Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye kliniğe göre değişiyor. Küçük hastanelerde daha uygun oluyor ben öyle çektirip kendim doktoruma götürmüştüm. Tıp merkeziydi hatta ama büyük tıp merkezleri oluyor yaHsg çektiren var mı hiç sorduğumuz yerler 13-15 arası diyor
Hormon bakıldı prolaktin yüksek ve fshta bi tık yüksek yaşım 25 . Ben anestezili istiyorum bideKüçük şehirlerde de daha uygun olabilir sanırım ben bugün sordum 8 bin lira dediler. İlk olarak hsg mi baktırıyorsunuz yoksa hormona baktılar mı
Tıp merkezleri anestili yapmıyorlarmışKüçük şehirlerde de daha uygun olabilir sanırım ben bugün sordum 8 bin lira dediler. İlk olarak hsg mi baktırıyorsunuz yoksa hormona baktılar mı
Yapıyorlar ben yaptırdım bursa da. Anestezili yada normal iki seçenek sundular. Hepsini arayınTıp merkezleri anestili yapmıyorlarmış![]()
Benim sorduğum özel hastane anestezili yapıyor 8bin lira dedilerTıp merkezleri anestili yapmıyorlarmış![]()
Evet bu sene 15Geçen sene anestezili 8bine cektirmistim
Sağlık sigortam var o karşılıyorAcaba özelde hormon testleri ne kadar tutuyordur
Gebe kaldınız mı hsgden sonraGeçen sene anestezili 8bine cektirmistim
Benim de var benimki tanıdan dolayı karşılamıyormuşSağlık sigortam var o karşılıyor
Daha dün doktora gittim randevu verdi hsg içinGebe kaldınız mı hsgden sonra
Şimdi merakımdan arayıp sordum Bakırköy’de bi yerde çektirmiştim 2020 yılında. 7 bin dedi. Anestezili mi diye sormadım ama. Ben memnun kalmıştım acı ağrı olmadı gerçi çok hafif oldu diyim. 2 ay sonrasında hamile olduğumu öğrendim ama hsg etkili oldu mu onu bilmiyorum.Hsg çektiren var mı hiç sorduğumuz yerler 13-15 arası diyor
Evet cok şükür bebeğim doğdu 3aylik oldu. Eşiminde sperm hareketliliği azdı ilaç kullandı.Gebe kaldınız mı hsgden sonra
Bursa tomokay guncel tutar aneatezisiz 7000 tlHsg çektiren var mı hiç sorduğumuz yerler 13-15 arası diyor