Hsg sonrası ne yapılır

Tüplerde sorun varsa genelde korunmak gerek, dış gebelik oluşa bilir. Bazen doktorlar korunmayı öneriyor, bazende gerek duymuyor. Yani hsg sonrası hamile kalan çok var burda
Evet bugün doktora sordum bende herkes hamile kalıyormuş diye aslında bir bilimsel açıklaması yok bunun dedi ama evet genelde öyle oluyor dedi

Ben hsg çekildim korunmadik aynı ay hamile kaldım tüpler açıktı ama bir sorun yoktu
Korunun falan da demediler 3 gün ilişki yasak dediler sadece o kadar

Hsg sonrası korunmak mı lazım??
Bir sorun varsa sorun çözülene kadar korunmak gerek tabi ama bir sorun yoksa bir regl korunmak gerek rahimdeki ilacın tamamen atılması adına demişti doktorum🙂 ama hiç korunmayıp hsg den sonra direkt gebe kalanlar da çok var sizin tercihiniz aslında diyebilirim doktorunuz birşey demediyse tabi

Bir sorun varsa sorun çözülene kadar korunmak gerek tabi ama bir sorun yoksa bir regl korunmak gerek rahimdeki ilacın tamamen atılması adına demişti doktorum🙂 ama hiç korunmayıp hsg den sonra direkt gebe kalanlar da çok var sizin tercihiniz aslında diyebilirim doktorunuz birşey demediyse tabi
Aynen ama ilaç bebeğe zarar verir diye de korkarım ben sanırım diğer ay çekilecem bende

Back
X