Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sorun yok herşey normalMerhaba arkadaşlar hsg filmi çekildim.Raporda yazılanları ve filmi yorumlayabilecek var mı
Merhaba rahim filmini nasıl çektirdiniz? Devlette mi özelde mı? Ağrılı oldu muMerhaba arkadaşlar hsg filmi çekildim.Raporda yazılanları ve filmi yorumlayabilecek var mı
teşekkür ederim cevap için :)Bir sorun yok herşey normal![]()
Merhaba rahim filmini nasıl çektirdiniz? Devlette mi özelde mı? Ağrılı oldu
Özel hastanede çekildim anestezili olarak.O an uyuduğum için bir şey hissetmedim.Uyandıktan sonra regl tarzı ağrılar oldu ve hafif kanamalar oldu açık pembe.yaklasık 20 dk sürdü uyuma uyanma vsteşekkür ederim cevap için :)
Merhaba, bugün doktorum benden de hsg çekilmemi istedi. Muayene esnasında rahim ağzı darlığından bahsetti. Hsg ücreti hakkında bilginiz var mı? Bir de reglden hemen sonra mı gitmek gerekir?Ben de özelde çekilmeyi düşünüyorum cesaret edemedim aneztezi almadan. Hangi hastanede çekildiniz ne kadardı? Ankarada yaşıyorum ben medikal parkı düşünüyorum
Nerede yaşadığınıza bağlı olarak ücret değişiyor. Ben ankarada yaşıyorum özelde aneztezili hsg için sorduğum yerler 15 16 civarı istiyor en az.Merhaba, bugün doktorum benden de hsg çekilmemi istedi. Muayene esnasında rahim ağzı darlığından bahsetti. Hsg ücreti hakkında bilginiz var mı? Bir de reglden hemen sonra mı gitmek gerekir?
merhaba. geçmiş olsun öncelikle. ben pazartesi günü sonomed görüntüleme merkezinde çektirdim. anetstezi almadım, ben de bi ufak tırsıyodum ama cidden anesteziye gerek yokmuş. 3 dakikada falan bitti. kısa süreli bi adet ağrısı hissediyorsunuz. aman aman durulmayacak gibi bi ağrı değil.Merhaba, bugün doktorum benden de hsg çekilmemi istedi. Muayene esnasında rahim ağzı darlığından bahsetti. Hsg ücreti hakkında bilginiz var mı? Bir de reglden hemen sonra mı gitmek gerekir?
Doktorum zorlanırsın rahim ağzı darlığı yüzünden dedi sanırım ondan da çekiniyorum. İnşallah cesaret edebilirim. Cevap için teşekkürlermerhaba. geçmiş olsun öncelikle. ben pazartesi günü sonomed görüntüleme merkezinde çektirdim. anetstezi almadım, ben de bi ufak tırsıyodum ama cidden anesteziye gerek yokmuş. 3 dakikada falan bitti. kısa süreli bi adet ağrısı hissediyorsunuz. aman aman durulmayacak gibi bi ağrı değil.
Darlık meselesi evet sizi zorlayabilir onu tam bilemiyorum anestezi alın o halde ne olacak ki hemen toparlanıyorsunuz zatenDoktorum zorlanırsın rahim ağzı darlığı yüzünden dedi sanırım ondan da çekiniyorum. İnşallah cesaret edebilirim. Cevap için teşekkürler
Aynen öyle yapacağım mecburDarlık meselesi evet sizi zorlayabilir onu tam bilemiyorum anestezi alın o halde ne olacak ki hemen toparlanıyorsunuz zaten