- 10 Nisan 2025
- 8
- 0
- 1
- 28
Bende cuma günü film çektirmeye gidicem de film den sonra süreç nasıl ilerliyo acabaBen varım :) filmden 2 ay sonra hamile kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cuma günü film çektirmeye gidicem de film den sonra süreç nasıl ilerliyo acabaBen varım :) filmden 2 ay sonra hamile kaldım
İnşallah haber veririmİnşallah güzel bir gelişme olursa haber edin![]()
İnşallah haber veririmİnşallah güzel bir gelişme olursa haber edin![]()
Oh maşallahBen hsg çekildiğim ay hamile kaldım ama kimyasal oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım şuan oğlum 5 yaşında çok şükür
Merhaba Mart ayının başında rahim filmi çekildim 17 sinde regl.oldum ve letu kullanmaya basladım pcosluyum. Bugün hamileliğimi öğrendimKızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz![]()
Son adet tarihi 17 Mart ise şu an 3+6 hamilesinizMerhaba Mart ayının başında rahim filmi çekildim 17 sinde regl.oldum ve letu kullanmaya basladım pcosluyum. Bugün hamileliğimi öğrendimşuan sadece 2+4 haftalık umarım sağlikla büyür ve isteyen herkese nasip olur
![]()
Benimde sol açık sağ kapalı 2 hafta önce çektirdim yumurtlamayı değerlendirdim ama bu ay pek umudum yok 4 ay süre verdi doktor adetime de iki gün kaldı bekliyorum evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama mide bulantısı kaşık ağrısı çok fazlaHsg sonucunda benim sağ tüpüm kapalı çıktı sol açık ama 2 aydır değerlendiremedik. Bilmiyorum diğer ay ne olur.
Ay maşallah, inşallah sağlıkla gelsin bize de nasip olsunnMerhaba Mart ayının başında rahim filmi çekildim 17 sinde regl.oldum ve letu kullanmaya basladım pcosluyum. Bugün hamileliğimi öğrendimşuan sadece 2+4 haftalık umarım sağlikla büyür ve isteyen herkese nasip olur
![]()
Haber verin buraya da umarım olurBenimde sol açık sağ kapalı 2 hafta önce çektirdim yumurtlamayı değerlendirdim ama bu ay pek umudum yok 4 ay süre verdi doktor adetime de iki gün kaldı bekliyorum evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama mide bulantısı kaşık ağrısı çok fazla
Canım özelden yaz takviye onereyimBenimde sol açık sağ kapalı 2 hafta önce çektirdim yumurtlamayı değerlendirdim ama bu ay pek umudum yok 4 ay süre verdi doktor adetime de iki gün kaldı bekliyorum evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama mide bulantısı kaşık ağrısı çok fazla
Son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor evet ama ben eşimin yanında değildim 26 Mart'ta döndüm yanına ve biz o tarihten itibaren değerlendirmeye basladık. Doktorum da o tarihi baz almamı söyledi o yüzden bu şekilde hesapliyorumSon adet tarihi 17 Mart ise şu an 3+6 hamilesiniz
Ay çok değişikSon adet tarihinden itibaren hesaplanıyor evet ama ben eşimin yanında değildim 26 Mart'ta döndüm yanına ve biz o tarihten itibaren değerlendirmeye basladık. Doktorum da o tarihi baz almamı söyledi o yüzden bu şekilde hesapliyorum![]()