Hsg filmi çektirip hamile kalanlar

Kızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz 🙏🏻
Merhaba Mart ayının başında rahim filmi çekildim 17 sinde regl.oldum ve letu kullanmaya basladım pcosluyum. Bugün hamileliğimi öğrendim 🤗 şuan sadece 2+4 haftalık umarım sağlikla büyür ve isteyen herkese nasip olur 🫶🏻🤗

Merhaba Mart ayının başında rahim filmi çekildim 17 sinde regl.oldum ve letu kullanmaya basladım pcosluyum. Bugün hamileliğimi öğrendim 🤗 şuan sadece 2+4 haftalık umarım sağlikla büyür ve isteyen herkese nasip olur 🫶🏻🤗
Son adet tarihi 17 Mart ise şu an 3+6 hamilesiniz

Hsg sonucunda benim sağ tüpüm kapalı çıktı sol açık ama 2 aydır değerlendiremedik. Bilmiyorum diğer ay ne olur.
Benimde sol açık sağ kapalı 2 hafta önce çektirdim yumurtlamayı değerlendirdim ama bu ay pek umudum yok 4 ay süre verdi doktor adetime de iki gün kaldı bekliyorum evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama mide bulantısı kaşık ağrısı çok fazla

Ay maşallah, inşallah sağlıkla gelsin bize de nasip olsunn🙏🏻🙏🏻

Benimde sol açık sağ kapalı 2 hafta önce çektirdim yumurtlamayı değerlendirdim ama bu ay pek umudum yok 4 ay süre verdi doktor adetime de iki gün kaldı bekliyorum evde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama mide bulantısı kaşık ağrısı çok fazla
Haber verin buraya da umarım olur 🙏🏻

Canım özelden yaz takviye onereyim

Son adet tarihi 17 Mart ise şu an 3+6 hamilesiniz
Son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor evet ama ben eşimin yanında değildim 26 Mart'ta döndüm yanına ve biz o tarihten itibaren değerlendirmeye basladık. Doktorum da o tarihi baz almamı söyledi o yüzden bu şekilde hesapliyorum 🤗

Son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor evet ama ben eşimin yanında değildim 26 Mart'ta döndüm yanına ve biz o tarihten itibaren değerlendirmeye basladık. Doktorum da o tarihi baz almamı söyledi o yüzden bu şekilde hesapliyorum 🤗
Ay çok değişik😂 26 marttan sonra zaten ancak yumurtlama zamanlarınız geliyor tarihi niye değiştirdi hiç anlamadım 2+4 diye hamilelik günü ilk defa duyuyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bende tıkanıklık vs yok ama sol tüpüm ilacı hemen almadı ikinci kez verdiğinde açıldı. Orada mukus vs kalabiliyormuş onlar temizlendi diye algıladım ben. Bu arada hiç ağrı olmadı arkadaşlar. Hoca çok iyi idi. Muhabbet ederek 2 dk da işlemi bitirdi. Şimdi güzel haberleri bekleme zamanı. sağlıkla gelsinler...

Back
X