- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Ayyyy bana bi kere yetti 3 kereyi düşünemiyorumBenim de cok dusuktr aynii reglilerim baya agrili gecer brde bana 3 kere yaptilar ayni ana bir sıktı olmadi 2 sıktı olma3.de o cubuk varya onu degistrdj oyle kucuk takti 3sisenin sonunda oldu tabi cok abartlcak bise degl ama ben gttm geldm yani
Ne acık ne tıkalı olması umrumda değildi o acıyı çekerken ben ten kan içindeydim
İnsallah ya gerçekteninşallah ben cuma günü gelip size hiç hissetmedim diye yorum yaparım Aminn.
Ben birkaç hafta önce çektirdim. Forumda da sormuştum nasıldır yaptıran var mı vs diye. Okuduklarımdan sonra anestezili yaptırırım diye düşünmüştüm hatta. Randevu alırken asistana anestezili dediğimde kadın doğum doktorunda normal muayene olup olamadığımı sordu. Oluyorum diyince anestezili yaptırmayın boşu boşuna paranız gider dedi. Yeni yöntemle eski yöntem tamamen farklıymış. Eski yöntemde rahme girip filmini çekebilmek için rahmin pozisyonu değiştiriliyormuş. Yeni yöntemde film rahmin pozisyonuna göre kendini konumlandırdığı için tamamen acısız bitiyor işlem. Ben de anestezisiz yaptırdım ama yine de baya endişeliydim hatta tek gitmek zorunda kaldım. Ve gerçekten korkmama endişelenmeme gerek yokmuş. Hiç bir şey hissetmedim diyebilirim. O yüzden içini ferah tut. O kadar neşeli çıktım ki bekleyen herkese anlattım. Tesadüfen gördüm cevap vermek istedim sana da.inşallah ben cuma günü gelip size hiç hissetmedim diye yorum yaparım Aminn.
Keske dijital olsaymıssınız sızın eskı tip rahım fılmı çekmısler oncada para vermıssın üzüldüm ya dijitalde sadece ilac sıkıyolar asaahıdan vajinal muayineden hıc farkı yok bununda cok rahattı hıssetmedım bıle iyiki doktorum onermısişlem soyle ilerliyor dr bi parça takıyo şeffaf sonra Rahmi aşagı cekiyo bi aletle ağzını açıp ilaç veriyo zaten canı yalan ilacın verilmesi mesela benim tüplerimde de sorun yoktu yani tıkanık falan değildi ama aşırı derecede agrı cektim o buz gibi yerde yatağım terden sırılsıklam olmustu
Valla bende sizin gibi cok acı hissettim hatta bayağı bağırdım ben çünkü cok agrı acı cektim işte dediğim gibi acı eşiğiyle alakalı
Sizinkide dijitaldır bak arkadas ozelde cekıldıgı halde eskı tıp rahım fılmınden cekılmısBen birkaç hafta önce çektirdim. Forumda da sormuştum nasıldır yaptıran var mı vs diye. Okuduklarımdan sonra anestezili yaptırırım diye düşünmüştüm hatta. Randevu alırken asistana anestezili dediğimde kadın doğum doktorunda normal muayene olup olamadığımı sordu. Oluyorum diyince anestezili yaptırmayın boşu boşuna paranız gider dedi. Yeni yöntemle eski yöntem tamamen farklıymış. Eski yöntemde rahme girip filmini çekebilmek için rahmin pozisyonu değiştiriliyormuş. Yeni yöntemde film rahmin pozisyonuna göre kendini konumlandırdığı için tamamen acısız bitiyor işlem. Ben de anestezisiz yaptırdım ama yine de baya endişeliydim hatta tek gitmek zorunda kaldım. Ve gerçekten korkmama endişelenmeme gerek yokmuş. Hiç bir şey hissetmedim diyebilirim. O yüzden içini ferah tut. O kadar neşeli çıktım ki bekleyen herkese anlattım. Tesadüfen gördüm cevap vermek istedim sana da.
Ben birkaç hafta önce çektirdim. Forumda da sormuştum nasıldır yaptıran var mı vs diye. Okuduklarımdan sonra anestezili yaptırırım diye düşünmüştüm hatta. Randevu alırken asistana anestezili dediğimde kadın doğum doktorunda normal muayene olup olamadığımı sordu. Oluyorum diyince anestezili yaptırmayın boşu boşuna paranız gider dedi. Yeni yöntemle eski yöntem tamamen farklıymış. Eski yöntemde rahme girip filmini çekebilmek için rahmin pozisyonu değiştiriliyormuş. Yeni yöntemde film rahmin pozisyonuna göre kendini konumlandırdığı için tamamen acısız bitiyor işlem. Ben de anestezisiz yaptırdım ama yine de baya endişeliydim hatta tek gitmek zorunda kaldım. Ve gerçekten korkmama endişelenmeme gerek yokmuş. Hiç bir şey hissetmedim diyebilirim. O yüzden içini ferah tut. O kadar neşeli çıktım ki bekleyen herkese anlattım. Tesadüfen gördüm cevap vermek istedim sana da.
Benim ki kanama değil yani hsg sen değil dış gebelik sonrası adetim söküldüSekreter bana dedi ki eğer çok kanamanız olursa sonrasında muhakkak bizi arayın normal değil. Geçmiş olsun sizede bu arada.
Benim ki kanama değil yani hsg sen değil dış gebelik sonrası adetim söküldünormalde adetten hemen sonra alınır hsg ye ki hem rahim duvarı incedir hem gebelik riski yoktur benimki özel bir durumdu
İlkinde böyle olmuştum ve doktor ilişki olmasın dedi gebelik olmadığından emin olmak istiyorduAnladım, adetin 10uncu gününe kadar yapılıyormuş ve benimkı tam 10uncu günümde olacak o arada cinsel ilişkı olabilir olmayabilir diye size birşey söylediler mi aceba ?
Cok sevindim canım benim acı eşiğim yerlerde olduğu içinKızlar hsg'mi bu sabah oldum çok şükür, bundan sonra çektirecek olanlara kendi deneyimimi de paylaşayım.
Ağrı oluyor mu ? Evet oluyor çünkü rahimi hafif vakumluyorlar ve ardından sıvı'yı enjekte ediyorlar ama bu dayanılmaz bir ağrı değil çığlık atmadım, masa kan revan içinde kalmadı. Ped götürmüştüm bir iki damla açık pembe lekelenme oldu sadece. Korkmayın bebek yolunda ilerlemek için önemli bir etap gerçekten ve değecek inşallah.
Kendi sonucuma gelecek olursam herşey normal çıktı sadece rahim ağzında çok hafif bir yapışıklık gördü doktor gebeliğe engel degil çünkü sıvı normal ilerledi dedi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürüp kısa zamanda kucaklarımızı tonton bebişlerle doldursun inşallah.
Cok sevindim canım benim acı eşiğim yerlerde olduğu için
Ben suan regl sancısı çekiyorumsanki karnımdan parça alıyorlar işte acı eşiğiyle alakalı dr bana cok güzel bi örnek vermişti ama unuttum yani acıya ne kadar dayanıklıysan o kadar hissediyorsunHerkeste farklı oluyormuş, ona bakarsan hiçbirşey hissetmedim diyenlerde oldu ama baya baya hissettim. Regl sancısının en sancılısı olanından'dıgeçti bitti.
Neden kızıyorsunuz acı çekenler yalan mı söylüyo ? Ben anlatırken yalan mı söyledim şimdi söylediğiniz şey cok saçma.Arkadaşlar biraz önce echomarda rahim flimimi çektirdim doktor cevat bey yaptı işlemi. Burda anlatılanlara okadar kızıyorumki şuan normal jinekolojik muaynemden bile daha rahat geçti acı sızı kasılma vs hiçbirsey hissetmedm işlem bitmiş benim haberim bile olmadı 5 10 dakika içerisinde hazırlandö girdim ve çıkdım hepsi bu
Hayır ben size yalan söylüyosunuz demiyorum insanlar nerde çekdirdiklerini söylemeden öldüm bittim yazıyo araştırın canınınızın yanmıcağı kılinikler bulmaya calısın diyorum. Heryerde aynı acıyla karsılasıcakmısız gibi korkuyla gidiyoruz bizde sonucta burası tecrübe platformu buraya gitmeyin şuraya gidin diye tavsiyeler olsun gerçekten zor bi durum panik atağım var bnm ilacımı içerek gittm ve sersem gibiyim suan keske içmeseydm buna hiç gerek yokmus.Neden kızıyorsunuz acı çekenler yalan mı söylüyo ? Ben anlatırken yalan mı söyledim şimdi söylediğiniz şey cok saçma.
İnsanlar siz sormadan nerde çekildiklerini neden söylesinler ki herkes farklı şehirden burda bi sehirden toplanmış insanlar yok ki sadece siz agrı çekene sorarsınız o cevap verir.. her yerde aynı acıyla karşılaşılmaz herkesin acı eşiği farklı ki benim ki yerlerdeymis galiba ki cok acı cektim saatlerce ağladım keyfi acı çekmeden ağlanmaz değil mi ? Bana ilacı verdiklerinde ben bittim zaten bunu keyfi olarak yada bunu her çekilen yasayacak tarzında konuşmadım ki benimde panik atağım var bende tecrübemi paylaştım ki acıya dayanağı olmayan acıyı cok hisseden arkadaşlar bu işlemi anestezili olsun canı yanmasın..Hayır ben size yalan söylüyosunuz demiyorum insanlar nerde çekdirdiklerini söylemeden öldüm bittim yazıyo araştırın canınınızın yanmıcağı kılinikler bulmaya calısın diyorum. Heryerde aynı acıyla karsılasıcakmısız gibi korkuyla gidiyoruz bizde sonucta burası tecrübe platformu buraya gitmeyin şuraya gidin diye tavsiyeler olsun gerçekten zor bi durum panik atağım var bnm ilacımı içerek gittm ve sersem gibiyim suan keske içmeseydm buna hiç gerek yokmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?