- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Bifincankahve
Yok özelde çekildimEvet agrı oldu dedınız ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok özelde çekildimEvet agrı oldu dedınız ya
600 anestezisizdi benimde 5 dk da bitti ama Bnde bittim..Peki ucretı ne kadardı bende ozelde cekıldım ama dıjıtaldı be hıc acımadı bes dakıkada bıttı
Dijital degılmıydı nasıl ya ben hıssetmedım bıle600 anestezisizdi benimde 5 dk da bitti ama Bnde bittim..
Valla aynı makineyle anjiyo da çekiyolarmıs cok kaliteli bi makine cok iyi cekim yapıyo dr um da bana oyle dedi zaten ama ben cok acı cektimDijital degılmıydı nasıl ya ben hıssetmedım bıle
Bu biraz jinekolojik muayeneden farkli canim yaYaa kendinizi çok mu kastınız aceba ? Jinekolojik muayeneler rahat geçer benim için genelde, reglerim de çok ağrılı.. Umarım hissetmeyenlerden olurum bende.
işlem soyle ilerliyor dr bi parça takıyo şeffaf sonra Rahmi aşagı cekiyo bi aletle ağzını açıp ilaç veriyo zaten canı yalan ilacın verilmesi mesela benim tüplerimde de sorun yoktu yani tıkanık falan değildi ama aşırı derecede agrı cektim o buz gibi yerde yatağım terden sırılsıklam olmustuAnladım belkı senle alakalıdır bende sadece alttan ılac sıkıldı yukardan karnımın fılmı cekıldı
Valla bende sizin gibi cok acı hissettim hatta bayağı bağırdım ben çünkü cok agrı acı cektim işte dediğim gibi acı eşiğiyle alakalıBu biraz jinekolojik muayeneden farkli canim ya![]()
Denilene gore kapali olunca agrirmis ama benim acikti tuplerm 1 saat kadrda agrisini cektm1000lik agri kesici verdi dedigim gibi herkeste ayni olmuyor sicakligi ve sanciyi beynimde dahi hissettimbayilacaktim o masada
benden oncekinde cok bagirdi disardan duyduk ama sonraki hc bagrmdigayt normaldi dedi
İki defa çektirdim. İlki daha ilkel gibiydi ikinci kez ilaç verilince ani kasılma yaşadım biraz ağrım oldu sonrasında bir iki damla akıntı oldu geçti. İkincisini dış gebelik sonrası çektirdim henüz adet olmamıştım rahim duvarım kalındı ama hiç birşey hissetmedim ve kalktığımda yattığım yer kan içindeydi p gün adet oldum ve son adetim oldu şükürler olsun![]()
Çektireceksenız dijital hsg onerırım agrısız yenı cıkmıs bı yontemmıs bes dk surdu ve agrım olmadı bende korkuyorum yanlız 550 tl ücretı vardı bende korktugum ıcın devlete sormadım bıle doktorum agrısız deyınce bende onu yaptırdım
Bende iki hafta önce çekildim cokkkk agrı cektim hatta belki Doğum agrısı mıydı neydi onu yaşamış bile olabilirim ben kaç saat acı cektim ecel terleri döktüm benimde adetlerim cok sancılı olur ama bu 10 20 katıydı ben bayağı çığlıklar falan attım ama bu sizin acı eşiğinizle alakalı bi durum
Bu biraz jinekolojik muayeneden farkli canim ya
Denilene gore kapali olunca agrirmis ama benim acikti tuplerm 1 saat kadrda agrisini cektm1000lik agri kesici verdi dedigim gibi herkeste ayni olmuyor sicakligi ve sanciyi beynimde dahi hissettimbayilacaktim o masada
benden oncekinde cok bagirdi disardan duyduk ama sonraki hc bagrmdigayt normaldi dedi
Hayır almamıştım canım benim cok yandı kaç saat acı cektim ben apranax içtim kendime geldimÇığlık atacak kadar mı ya ? Ağrı kesici almışmıydınız öncesinde ? Çok farklı deneyimler var ben hangi kategoride olacaksam..
Hayır almamıştım canım benim cok yandı kaç saat acı cektim ben apranax içtim kendime geldim
Ne demek bakın benim acı eşiğim düşük iğne vurulduğunda bile acı hissederim adetlerim cok sancılıdır İnan’ın kendinizi biliyorsanız anestezili olunIşlem öncesi almam gerekiyormuş belki bir nebze dindirir acıyı bakalım. Teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Ne demek bakın benim acı eşiğim düşük iğne vurulduğunda bile acı hissederim adetlerim cok sancılıdır İnan’ın kendinizi biliyorsanız anestezili olun ❤
Ben gördüm de nolduHastanede olmayacağım radyoloji merkezinde o yüzden bana seçenek bile sunmadılar açıkcası ve nasil yaptıklarını neler olduğunu ekran'da görmek istiyorum kendim'de sağlıkçıyım merak öne geçiyor birazcık.
Ben gördüm de noldu![]()
Benim de cok dusuktr aynii reglilerim baya agrili gecer brde bana 3 kere yaptilar ayni ana bir sıktı olmadi 2 sıktı olma3.de o cubuk varya onu degistrdj oyle kucuk takti 3sisenin sonunda oldu tabi cok abartlcak bise degl ama ben gttm geldm yaniişlem soyle ilerliyor dr bi parça takıyo şeffaf sonra Rahmi aşagı cekiyo bi aletle ağzını açıp ilaç veriyo zaten canı yalan ilacın verilmesi mesela benim tüplerimde de sorun yoktu yani tıkanık falan değildi ama aşırı derecede agrı cektim o buz gibi yerde yatağım terden sırılsıklam olmustu
Valla bende sizin gibi cok acı hissettim hatta bayağı bağırdım ben çünkü cok agrı acı cektim işte dediğim gibi acı eşiğiyle alakalı
Ne acık ne tıkalı olması umrumda değildi o acıyı çekerken ben ten kan içindeydimtüplerinizin açık olduğunu görmek sevindirmedi mi ?