Gebeliğe Hazırlık Hsg deneyimi olanlar bakabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ucretı ne kadardı bende ozelde cekıldım ama dıjıtaldı be hıc acımadı bes dakıkada bıttı

Anladım belkı senle alakalıdır bende sadece alttan ılac sıkıldı yukardan karnımın fılmı cekıldı

Yaa kendinizi çok mu kastınız aceba ? Jinekolojik muayeneler rahat geçer benim için genelde, reglerim de çok ağrılı.. Umarım hissetmeyenlerden olurum bende.
Bu biraz jinekolojik muayeneden farkli canim ya
Denilene gore kapali olunca agrirmis ama benim acikti tuplerm 1 saat kadrda agrisini cektm1000lik agri kesici verdi dedigim gibi herkeste ayni olmuyor sicakligi ve sanciyi beynimde dahi hissettim bayilacaktim o masada benden oncekinde cok bagirdi disardan duyduk ama sonraki hc bagrmdigayt normaldi dedi

Anladım belkı senle alakalıdır bende sadece alttan ılac sıkıldı yukardan karnımın fılmı cekıldı
işlem soyle ilerliyor dr bi parça takıyo şeffaf sonra Rahmi aşagı cekiyo bi aletle ağzını açıp ilaç veriyo zaten canı yalan ilacın verilmesi mesela benim tüplerimde de sorun yoktu yani tıkanık falan değildi ama aşırı derecede agrı cektim o buz gibi yerde yatağım terden sırılsıklam olmustu
Valla bende sizin gibi cok acı hissettim hatta bayağı bağırdım ben çünkü cok agrı acı cektim işte dediğim gibi acı eşiğiyle alakalı

Sekreter bana dedi ki eğer çok kanamanız olursa sonrasında muhakkak bizi arayın normal değil. Geçmiş olsun sizede bu arada.

Inanın nasil bir yöntemle yapacakları hakkında hiçbir fikrim yok önüme çıkan ilk radyoloji merkezini arayıp randevu aldım.

Çığlık atacak kadar mı ya ? Ağrı kesici almışmıydınız öncesinde ? Çok farklı deneyimler var ben hangi kategoride olacaksam..

Kimisi jinekolojik muayene'ye benzettiği için öyle dedim ama demek ki kadın'da' kadın'a değişen bir durum bu.. Hayırlısı ne yapayım 2 gün sonra belli olacak.

Işlem öncesi almam gerekiyormuş belki bir nebze dindirir acıyı bakalım. Teşekkür ederim yorumunuz için
Ne demek bakın benim acı eşiğim düşük iğne vurulduğunda bile acı hissederim adetlerim cok sancılıdır İnan’ın kendinizi biliyorsanız anestezili olun

Ne demek bakın benim acı eşiğim düşük iğne vurulduğunda bile acı hissederim adetlerim cok sancılıdır İnan’ın kendinizi biliyorsanız anestezili olun ❤

Hastanede olmayacağım radyoloji merkezinde o yüzden bana seçenek bile sunmadılar açıkcası ve nasil yaptıklarını neler olduğunu ekran'da görmek istiyorum kendim'de sağlıkçıyım merak öne geçiyor birazcık.

Ben gördüm de noldu

Benim de cok dusuktr aynii reglilerim baya agrili gecer brde bana 3 kere yaptilar ayni ana bir sıktı olmadi 2 sıktı olma3.de o cubuk varya onu degistrdj oyle kucuk takti 3sisenin sonunda oldu tabi cok abartlcak bise degl ama ben gttm geldm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…