- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Ben anestezili çektirdim dayanamam demiştim,stres oluyorsun ister istemez..anestezi almadan yaptıranlarda var kimisi çok az ağrılı kimisi adet ağrısı kadar bazılarıda ağrılı olduğunu söylüyor,tamamen herkesin yapısına göre değişiyor ,siz çektireceksiniz sanırım,stres olma ALlah kolaylık versin,sonuçları güzel olsun inşallahKızlar merhaba bu hsg hakkında çok farklı yorumlar var kafam karıştı açıkcası. Deneyimi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi rica etsem? Biraz moral'e ihtiyacım var..
Şimdiden teşekkürler
Ben anestezili çektirdim dayanamam demiştim,stres oluyorsun ister istemez..anestezi almadan yaptıranlarda var kimisi çok az ağrılı kimisi adet ağrısı kadar bazılarıda ağrılı olduğunu söylüyor,tamamen herkesin yapısına göre değişiyor ,siz çektireceksiniz sanırım,stres olma ALlah kolaylık versin,sonuçları güzel olsun inşallah
Anestezisiz çektirdim çok rahat acısız oluyor. Vaginal muayeneye benziyor sadece içeriye sıvı verirken kasıklarımda baskı doluluk hissi gibi birşey hissettim oda dayanılmayacak bir şey değil sadece insana değişik geliyor. Çok rahat olun rahat geçeceğine eminim. ❤
Ben anestesisiz çektirdim burada ki yorumları okuyunca korkudan ağlayarak girmiştim ama hiç acımadı diyebilirim vajinal muayene nasılsa oda aynı hissi verdi ilaç verildiği zaman hafif ağrı oldu oda adet sancısı gibi hiç sıkıntı yaşamadım
Adet sancısı gibi ama değişik bişey kısa sürüyor ilacı içine verirken falan değilde bişey yapıolar rahimi vakumladılar sanki benim o an dedim bayılıyorun bi an tansiyonum gitti. Ben memnun kalmadım cekildigim yerden. Şükür bişey cıkmadı ama. Hissetmeyen de var. Değişir. Korkma daha ne sancılar cekecez Allah ın izni ile buda bebek için oyle düşünüp kendinizi rahatlatın. Kısa süreliğine biraz canınız acıo ama napalımBenimki anestezisiz olacak öyle bir seçeneğim olmadı malesef. Adet sancılarım çok fenadır benim eğer o kadarsa dayanırım her ay yaşadığım bir olay nihayetinde.
Amiin teşekkür ederim yorumunuz için.
Anesteziye hiç gerek yok bence hele ki adet ağrıları çeken biriymişsin benim gibi bu işlemi çok rahat atlatırsın bende korkarak gittim ne tür bi ağrı olduğunu bilmedigimden megerse adet sancısıymış o da 15 saniye falanrahat ol bu arada gitmeden bana ağrı kesici içmemi soylemislerdi bende yarim saat kadar oncesine gelecek şekilde ayarlayıp agri kesici icmistim sende iç oyle gir istersen kısa bir işlem merak etme hemen bitiyo yanına ped götürmeyi unutma az bi kanama oluyo
Ben de anestesisiz cektirdm kan beynime sicradi cok agriliydi yeniden dogum yaptm nerdeyseama hc hssetmeyen de vardi
Adet sancısı gibi ama değişik bişey kısa sürüyor ilacı içine verirken falan değilde bişey yapıolar rahimi vakumladılar sanki benim o an dedim bayılıyorun bi an tansiyonum gitti. Ben memnun kalmadım cekildigim yerden. Şükür bişey cıkmadı ama. Hissetmeyen de var. Değişir. Korkma daha ne sancılar cekecez Allah ın izni ile buda bebek için oyle düşünüp kendinizi rahatlatın. Kısa süreliğine biraz canınız acıo ama napalım
Ben mi?Devlette mi cektırdınız merak ettım
Evet agrı oldu dedınız yaDevlette mi cektırdınız merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?