Gebeliğe Hazırlık Hsg deneyimi olanlar bakabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Kızlar merhaba bu hsg hakkında çok farklı yorumlar var kafam karıştı açıkcası. Deneyimi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi rica etsem ? Biraz moral'e ihtiyacım var..

Şimdiden teşekkürler

Kızlar merhaba bu hsg hakkında çok farklı yorumlar var kafam karıştı açıkcası. Deneyimi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi rica etsem ? Biraz moral'e ihtiyacım var..

Şimdiden teşekkürler
Ben anestezili çektirdim dayanamam demiştim,stres oluyorsun ister istemez..anestezi almadan yaptıranlarda var kimisi çok az ağrılı kimisi adet ağrısı kadar bazılarıda ağrılı olduğunu söylüyor,tamamen herkesin yapısına göre değişiyor ,siz çektireceksiniz sanırım,stres olma ALlah kolaylık versin,sonuçları güzel olsun inşallah

Benimki anestezisiz olacak öyle bir seçeneğim olmadı malesef. Adet sancılarım çok fenadır benim eğer o kadarsa dayanırım her ay yaşadığım bir olay nihayetinde.

Amiin teşekkür ederim yorumunuz için.

Ben anestesiz yaptırdım. Hiç ağrı olmadı diyemem ama ben kendimi hazırlamıştım. Spekulum daha önce hiç taktırmamıştım o biraz acıttı. Sonra rahim ağzına iğne yaptı hafif bir baskı hissettim. Sonra o sıvıyı vermek için metal bir çubuk yerleştirdi. Sıvıyı ilk verdiğinde adet sancısı gibi bişey hissettim ama sonra ani bir sancı oldu. Bir de tabi korku vardı onun etkisiyle.o kadar abartılı bişey olmadı. Hiç acısız da diyemem. Sonra hafif kanamam oldu. Belki tüpleri tıkalı olanlarda daha farklı oluyordur. İnşallah kolay ve sorunsuz geçer. Rahat olun.

Ben anestesisiz çektirdim burada ki yorumları okuyunca korkudan ağlayarak girmiştim ama hiç acımadı diyebilirim vajinal muayene nasılsa oda aynı hissi verdi ilaç verildiği zaman hafif ağrı oldu oda adet sancısı gibi hiç sıkıntı yaşamadım

Anestezisiz çektirdim çok rahat acısız oluyor. Vaginal muayeneye benziyor sadece içeriye sıvı verirken kasıklarımda baskı doluluk hissi gibi birşey hissettim oda dayanılmayacak bir şey değil sadece insana değişik geliyor. Çok rahat olun rahat geçeceğine eminim.

Içimi rahatlattınız gerçekten çok sağolun

O kadar korkutucu şeyler okudum ki çok teşekkür ederim iyi geldi bu yorum bana

Anesteziye hiç gerek yok bence hele ki adet ağrıları çeken biriymişsin benim gibi bu işlemi çok rahat atlatırsın bende korkarak gittim ne tür bi ağrı olduğunu bilmedigimden megerse adet sancısıymış o da 15 saniye falan rahat ol bu arada gitmeden bana ağrı kesici içmemi soylemislerdi bende yarim saat kadar oncesine gelecek şekilde ayarlayıp agri kesici icmistim sende iç oyle gir istersen kısa bir işlem merak etme hemen bitiyo yanına ped götürmeyi unutma az bi kanama oluyo

Adet sancısı gibi ama değişik bişey kısa sürüyor ilacı içine verirken falan değilde bişey yapıolar rahimi vakumladılar sanki benim o an dedim bayılıyorun bi an tansiyonum gitti. Ben memnun kalmadım cekildigim yerden. Şükür bişey cıkmadı ama. Hissetmeyen de var. Değişir. Korkma daha ne sancılar cekecez Allah ın izni ile buda bebek için oyle düşünüp kendinizi rahatlatın. Kısa süreliğine biraz canınız acıo ama napalım

Ben de anestesisiz cektirdm kan beynime sicradi cok agriliydi yeniden dogum yaptm nerdeyse ama hc hssetmeyen de vardi

Evet bana da ağri kesici almamı söylediler sabah, öğlen, akşam ve hafif kanama olabilirmiş. Içimi rahatlattın çok teşekkür ederim

Ben de anestesisiz cektirdm kan beynime sicradi cok agriliydi yeniden dogum yaptm nerdeyse ama hc hssetmeyen de vardi

Yaa kendinizi çok mu kastınız aceba ? Jinekolojik muayeneler rahat geçer benim için genelde, reglerim de çok ağrılı.. Umarım hissetmeyenlerden olurum bende.

Evet hepimiz o mutlu son için uğraşıyoruz sonuçta korkunun ecele faydası yok demişler.. Nerde yapıldığı, hangi aletlerin kullanıldığı ağrılı geçip geçmemesinde etkenmiş diye okudum ne kadar doğru bilemem tabi.

İki defa çektirdim. İlki daha ilkel gibiydi ikinci kez ilaç verilince ani kasılma yaşadım biraz ağrım oldu sonrasında bir iki damla akıntı oldu geçti. İkincisini dış gebelik sonrası çektirdim henüz adet olmamıştım rahim duvarım kalındı ama hiç birşey hissetmedim ve kalktığımda yattığım yer kan içindeydi p gün adet oldum ve son adetim oldu şükürler olsun

Çektireceksenız dijital hsg onerırım agrısız yenı cıkmıs bı yontemmıs bes dk surdu ve agrım olmadı bende korkuyorum yanlız 550 tl ücretı vardı bende korktugum ıcın devlete sormadım bıle doktorum agrısız deyınce bende onu yaptırdım

Bende iki hafta önce çekildim cokkkk agrı cektim hatta belki Doğum agrısı mıydı neydi onu yaşamış bile olabilirim ben kaç saat acı cektim ecel terleri döktüm benimde adetlerim cok sancılı olur ama bu 10 20 katıydı ben bayağı çığlıklar falan attım ama bu sizin acı eşiğinizle alakalı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…