Gebeliğe Hazırlık Hsg çektirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada bu soruma yokmu cvp yazacak daha önce girenler? Cesaretlendirin az ya

Anestezili hsg degilde anesteziyle 4-5 kere ameliyat oldum. Sedasyonlada oldum her ikisinde de en ufak bir aci hissetmiyorsun canim. Eger anesteziyi tamamen bayiltarak yapiyorlarsa ztn olayi bile izleyemezsin hic birsey anlamadan sip die gider ama oncesinde min 12 saat yemek icmek yok. Sedasyonsa leyla gibi oluyosun konusuyosun ama agri aci hissetmiyosun soyldiklerinde alkol icmiste sarhos olmussun gibi dusun:) ikisinde de agri aci ve panik yasamazsn. Ama firsatin var ise anestesiziz yaptirmak adina turkiyeye gelebilirsin ya da orda biraz daha arastirabilirsin. Bosuna anestezi alma diye diyorum gerci cok cok kisa bir surelik anesstezi veriuorlar anladigim kadariyla.

izmir’deyim ben zaten özel bir merkezde yaptırıcam orda anestezi ile oluyormuş. Ben anestezi demeden doktorum öyle yapıyoruz dedİ zaten direk. Ben panik biriym zaten jinekolojik muayene de bile kasıyorum kendimi anestezi ile olmak en iyisi diye düşünüyorum. Doktorum 5 dk cık birşey dedi süre olarak zaten çok tatlı bi uyku dedi

Canım bende ızmırde barış Büke’ye yaptırdık harıka bır sekılde memnunum 5 Dk da oldu bitti anestezılı yapıldı azcık lekelenme oldu sadece dger gün olmadı agrım sızım da olmadı cok gabsıye ederımmmm

Anestesiziyi veren o kadar tatlıydı kı benı konusturdu falan güldürdü tam gülerken daldım gittim kalktığımda hersey bitmişti ıcerıye goturduler bıraz uzandım sonra etkisi gecınce eve geldık hatta alısverıse gittik esımle eve de degıl

Hmm ben izmir’ de irenbe de olacağım duymuşsunuzdur belki, doktorum orada çünkü güveniyorum o yapacak ama tabi bi endişe de yok değil o yuzden soruyorum sizlere ama madem anestezi ile cidden hiçbirşey hissedilmiyor içim rahat etti teşekkür ediyorum

Hadi ya süpermiş valla darısı başıma inşallah, doktorum dan süre istedim bir ay daha ama öbür aya olacağm kesin. İnşallah olup bitince ben de yazarım artk buraya oldu bitti diye

Evet barış bey önceden irenbedeydı sonra klınık açtı kendıne ait İrenbe İzmir’de en iiyilerden birisi

Hadi ya süpermiş valla darısı başıma inşallah, doktorum dan süre istedim bir ay daha ama öbür aya olacağm kesin. İnşallah olup bitince ben de yazarım artk buraya oldu bitti diye

CNım senı konuşturuyorlar anlamıyorsun bile sen ne zaman uyuyacam falan derken adını söylerken bir bakmıssın gitmişsin

Evet barış bey önceden irenbedeydı sonra klınık açtı kendıne ait İrenbe İzmir’de en iiyilerden birisi
Hmm ordansa iyidir o zaman muhakkak senin de doktorun, Aynen cnm ben de iyice araştırdm zaten kesinlikle İrenbe çok iyi , hakkımızda hayırlısı ya inşallah iyi sonuçlar alırız

CNım senı konuşturuyorlar anlamıyorsun bile sen ne zaman uyuyacam falan derken adını söylerken bir bakmıssın gitmişsin
Ben kendimi biliyorum ogün çok panik olcam inşallah rahatlatırlar beni de konuştururlar anlamadan uyurum bitiverir hemen

Aynen öyle gerçekten eskisi gibi değil bu durum hele de ilerde daha zor olcak şükür yine bu zamanlarımıza, hep yediklerimiz içtiklerimiz bir dönüşüm halindeyiz sürekli insanlar olarak nereye gidiyoruz bakalım hayırlısı olsun hemen nasip olsun inşallah daha fazla çile çekmeden

İlk üç ay gebelik şansı artıyor diye biliyorum canım dua et sonucu iyi çıksın

Selam kızlar bende geçen hafta Pazartesi film çektirdim özelde 1000 tl idi anestejili çektirdim. Açıkcası çok stresliydim bayıltacakları için anestejiyi verdikleri dakka bayıldım tamamen bayılıyorsunuz hiç birşey hissetmedim 10 dk sonra uyandım biraz baş dönmesi oldu ama hemen kendime geldim sonucumda ter temiz çıktı çok şükür ilaçlı çektirdik ilacı kendim aldım eczaneden ücretsizdi öyle yanı korkulacak birşey yok filminden üç gün sonra ilişki oldu bir sorun da yaşamadım akıntım 3.gün bitmişti verilen ilaç akıntı olarak geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…