- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
bu arada bu soruma yokmu cvp yazacak daha önce girenler? Cesaretlendirin az ya
Anestezili hsg degilde anesteziyle 4-5 kere ameliyat oldum. Sedasyonlada oldum her ikisinde de en ufak bir aci hissetmiyorsun canim. Eger anesteziyi tamamen bayiltarak yapiyorlarsa ztn olayi bile izleyemezsin hic birsey anlamadan sip die gider ama oncesinde min 12 saat yemek icmek yok. Sedasyonsa leyla gibi oluyosun konusuyosun ama agri aci hissetmiyosun soyldiklerinde alkol icmiste sarhos olmussun gibi dusun:) ikisinde de agri aci ve panik yasamazsn. Ama firsatin var ise anestesiziz yaptirmak adina turkiyeye gelebilirsin ya da orda biraz daha arastirabilirsin. Bosuna anestezi alma diye diyorum gerci cok cok kisa bir surelik anesstezi veriuorlar anladigim kadariyla.
Canım bende ızmırde barış Büke’ye yaptırdık harıka bır sekılde memnunumizmir’deyim ben zaten özel bir merkezde yaptırıcam orda anestezi ile oluyormuş. Ben anestezi demeden doktorum öyle yapıyoruz dedİ zaten direk. Ben panik biriym zaten jinekolojik muayene de bile kasıyorum kendimi anestezi ile olmak en iyisi diye düşünüyorum. Doktorum 5 dk cık birşey dedi süre olarak zaten çok tatlı bi uyku dedi
Canım bende ızmırde barış Büke’ye yaptırdık harıka bır sekılde memnunum5 Dk da oldu bitti anestezılı yapıldı azcık lekelenme oldu sadece dger gün olmadı agrım sızım da olmadı cok gabsıye ederımmmm
Hmm ben izmir’ de irenbe de olacağım duymuşsunuzdur belki, doktorum orada çünkü güveniyorum o yapacak ama tabi bi endişe de yok değil o yuzden soruyorum sizlere ama madem anestezi ile cidden hiçbirşey hissedilmiyor içim rahat etti teşekkür ediyorumCanım bende ızmırde barış Büke’ye yaptırdık harıka bır sekılde memnunum5 Dk da oldu bitti anestezılı yapıldı azcık lekelenme oldu sadece dger gün olmadı agrım sızım da olmadı cok gabsıye ederımmmm
Hadi ya süpermiş valla darısı başıma inşallah, doktorum dan süre istedim bir ay daha ama öbür aya olacağm kesin. İnşallah olup bitince ben de yazarım artk buraya oldu bitti diyeAnestesiziyi veren o kadar tatlıydı kı benı konusturdu falan güldürdü tam gülerken daldım gittim kalktığımda hersey bitmiştiıcerıye goturduler bıraz uzandım sonra etkisi gecınce eve geldık hatta alısverıse gittik esımle eve de degıl
Evet barış bey önceden irenbedeydı sonra klınık açtı kendıne aitHmm ben izmir’ de irenbe de olacağım duymuşsunuzdur belki, doktorum orada çünkü güveniyorum o yapacak ama tabi bi endişe de yok değil o yuzden soruyorum sizlere ama madem anestezi ile cidden hiçbirşey hissedilmiyor içim rahat etti teşekkür ediyorum
Hadi ya süpermiş valla darısı başıma inşallah, doktorum dan süre istedim bir ay daha ama öbür aya olacağm kesin. İnşallah olup bitince ben de yazarım artk buraya oldu bitti diye
Hmm ordansa iyidir o zaman muhakkak senin de doktorun, Aynen cnm ben de iyice araştırdm zaten kesinlikle İrenbe çok iyi , hakkımızda hayırlısı ya inşallah iyi sonuçlar alırızEvet barış bey önceden irenbedeydı sonra klınık açtı kendıne aitİrenbe İzmir’de en iiyilerden birisi
Ben kendimi biliyorum ogün çok panik olcam inşallah rahatlatırlar beni de konuştururlar anlamadan uyurum bitiverir hemenCNım senı konuşturuyorlar anlamıyorsun bile sen ne zaman uyuyacam falan derken adını söylerken bir bakmıssın gitmişsin
Aynen öyle gerçekten eskisi gibi değil bu durum hele de ilerde daha zor olcak şükür yine bu zamanlarımıza, hep yediklerimiz içtiklerimiz bir dönüşüm halindeyiz sürekli insanlar olarak nereye gidiyoruz bakalım hayırlısı olsun hemen nasip olsun inşallah daha fazla çile çekmedenHah bende sendenim 4. Ayda klomene basladim suan 5. Aydayim. 6 da hsg planliyorum bu kizla 12 ye kalmadan neler gorucem bakalim. Umarim Allah hayirlisini nasip etsin hepimize. Bir sekilde sabretmeyi ogretiyor belki Allah. Ama icimiz tez ve korkularimiza yenik dusuyoruz. Birde ben yas 30
Oldu esim 34 ah eskiden hic bitle seyler var miydi? Insanlarpat die hamile kaliyordu. Ama simdi tup bebek merkezleri dolmus tasiyor
İlk üç ay gebelik şansı artıyor diye biliyorum canım dua et sonucu iyi çıksınAdetimin ilk gunu randevu alip hsg cektirmemi istiyor doktorum
Aylardir dogum kontrol hapina ragmen adet olamadim su an provera kullaniyorum yarin aksam bitecek sonra adetimi bekleyecegim
Okadar umutluydum ki bu yil hamile kalacagim diye artik bitecek bizde bu mutlulugu yasariz diye ama isler hep daha kotuye gidiyor
Hsg sonucu ne olacak Allah bilir ve testlerin
Ve hsg cektirecek olmamin verdigi stres, anne olamama, hayalinden hep uzaklasmak bir de derler ki stres en kotusu, nasil olmasin ki nasil. Butun bunlari yasadigim icin mutlu, rahat, huzurlu nasil olunur
Simdi tek umudum ordan burdan duyup aklimda kalan hsg sonrasi hamilelik daha kolay oluyormus sozuo da sonrasinda laparaskopi ya da ameliyat olmam gerekmeyecekse
Allah bu durumlari kimseye yasatmasin, yasayanada sabir versin, guc versin biliyorum yalniz degilim keske yalniz olsaydim keske bunu benden baska kimse yasamasa bu duygulari hic bir hemcinsim yasasin istemem Allah yardimcimiz olsub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?