- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
Insallh iyi cıkar canım. Doktorum bana 3 ay gebelık ıhtımalı cok yüksek dedi. Cubku o ılac rahmı temızıyprmus ortam saglıyormusAnladım iyiymiş o zaman malum anestezi lafı bile insanı germeye yetiyor. İnşallah olup bitsin yazarım tabiki ☺ ama doktorum daha önceki testlerim çok iyi olduğu ve yumurtalık rezervimi de iyi bulduğu için sanmıyorum tüplerde de sorun olduğunu dedi ama yapıcaz tabiki. İnşallah iyi çıkar. 1 ay sonra ama benim daha var yaptırmama.
Merhabalar, ben 3 yıllk evliyim eşimle 2 senedir bebek düşünüyoruz . İkimizin de Bütün testlerimiz normal, herşeyde hiçbir sorun yok gözüküyor ama doktorum bir tek hsg eksik onu çekeceğiz dedi. Ben korkuyorum biraz herkes gibi malum, ben de özelde çektireceğm anestezi ile dedi doktorum. Almaya da korkuyorum aslnda ama sadece 5 dk dedi.. daha önce anestezi ile çektirenler nasıldı acaba hiçbirşey hissetmiyormusunuz?
Insallh iyi cıkar canım. Doktorum bana 3 ay gebelık ıhtımalı cok yüksek dedi. Cubku o ılac rahmı temızıyprmus ortam saglıyormus ♥ Insallahhh gelır nazlı bebıslerımız artık
Almanya'da da anestezili mi çekiyolar
Özeller farklı mı hep böyle Allah Allah bende özelde çektirdim ama anestezisiz hiç gerek yok dediler anestezi almamama rağmen ağrı acı sıfırdı ilaç verilirken bile hiç hissetmedim
Demekki her yerinki farklı oluyor
Ben de 400 e çektirdim İstanbul da hiç ağrım sızım olmadı dijitalmiş makinaları en son çıkandanNeeeeee 1500 müüüü
Ayy yazık o paraya canım ya doğum mu yapıyosun hangi şehirdesin? İstanbuldaysan benim yaptrdığım yerde yaptır çok memnun kalırsın anestezi bile yok 5-10 dakkada bitiyor 650 lira verdim ben bu bile fazla ama çok iyi bir yer diye gittim bende gidenler çok memnun çünkü çok para 1500 yazık ya
Ben de 400 e çektirdim İstanbul da hiç ağrım sızım olmadı dijitalmiş makinaları en son çıkandan
Hamılelık olmadı mı sızınAh canım yaşayan bilir bunları, düşmanıma bile vermesin Allah evlat hasreti gerçekten zormuş, bende ağustosta anestezili hgs çektirdim temiz çıktı keşke de demeselerdi önümüzdeki 3-4 ay hamilelik yüksek ihtimal falan diye işte onu görememek yıkıyo insanı, drları şimdi anlıyorum o kadar ketumlar ki keseyi bile görmeden gebesin demeyen var, çünkü insanı en çok umut yıkıyo başka bişey değil
Colormed ileri görüntüleme merkezi Cerrahpaşa da yerleri . Çok memnun kaldım çeken bayan da çok ilgiliydi ne zaman başlıcaz korkuyorum dedim bitti dedi bana . Sadece ilacı verdiğin de karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı geldi onun dışında kendim kalktım yürüyerek çıktım dışarıNe güzel nerde?
Colormed ileri görüntüleme merkezi Cerrahpaşa da yerleri . Çok memnun kaldım çeken bayan da çok ilgiliydi ne zaman başlıcaz korkuyorum dedim bitti dedi bana . Sadece ilacı verdiğin de karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı geldi onun dışında kendim kalktım yürüyerek çıktım dışarı
Evet, olsaydı yıkılmazdımHamılelık olmadı mı sızın
Onu Allah bilir tabı doktorlar bilemez. Sadece rahım temızlendıgı ıcın yüksek dıyorlar. İlla ki keskinlikle 3 ay ıcınde hamıle kalacaksınız demıyorlar. Onu bıtek Allah bilir Canı rabbım verıyor. Sen sabret dua et tedavı ol bıde ovulasyon yumurtlama günlerinde ılıskıde ol yeter canım gerısını Allaha bırakEvet, olsaydı yıkılmazdımhala o 3-4 ayın içerisindeyim ama önemi yok sanki
Tabilki canım ne gelirse Allahtan dua etmekten başka çaremiz yok elimizden geleni yaptık, zamana bıraktık artık nasip ne zamansa o zaman yaşıcaz, kimseye aratmasın inşallahOnu Allah bilir tabı doktorlar bilemez. Sadece rahım temızlendıgı ıcın yüksek dıyorlar. İlla ki keskinlikle 3 ay ıcınde hamıle kalacaksınız demıyorlar. Onu bıtek Allah bilir Canı rabbım verıyor. Sen sabret dua et tedavı ol bıde ovulasyon yumurtlama günlerinde ılıskıde ol yeter canım gerısını Allaha bırak
Tabilki canım ne gelirse Allahtan dua etmekten başka çaremiz yok elimizden geleni yaptık, zamana bıraktık artık nasip ne zamansa o zaman yaşıcaz, kimseye aratmasın inşallah
Amin inşallah canım, ben aceleci davrandım baya bi sene dolmadan tüpe kadar geldik bi o kaldı işte, aşılama bile denedik film de temiz, çikolata kistim var benim, beni korkutan o bişeyim olmasa sorun değil beklerim nasip derim ama böyle sebep buymuş gibi takıyorum kafamaBen de sizi çok iyi anlıyorum biz de 1 buçuk nerdeyse 2 seneye yakın çocuk istiyoruz daha nasip olmadı. İnsanın neden diye isyan edesi geliyor herşeyi bırak bi saatten sonra sabır da kalmıyor bende- bizde kalmadı yani. Yapılan tüm testler normal sizde de öyledir muhtemelen, tek benim rahim filmi kaldı onda da doktordan 1 ay daha müddet istedim hem korkuyorum hem de bu ay çok fazla denemek istiyorum ovulasyon dönemimde, bi umut işte... inşallah Allah hepimize nasip eder tez zamanda.
Amin inşallah canım, ben aceleci davrandım baya bi sene dolmadan tüpe kadar geldik bi o kaldı işte, aşılama bile denedik film de temiz, çikolata kistim var benim, beni korkutan o bişeyim olmasa sorun değil beklerim nasip derim ama böyle sebep buymuş gibi takıyorum kafama
Aynen benim de gittiğm merkez tüp bebek merkezi, doktorum orada çünkü. İnanamadım o kdr çok çift vardı ki ne kdr kalabalık dedim bu kdr mı bebek isteyip de olmayan çift var şaşırdım açıkçası. Annemle konuştuk hatta aynen sizin dediğnz gibi eskiden böyle değlmiş kalamayan çok az insan varmş onlar da 40 yılın başı çkıyormuş kısır olmuyor işte deniyormuş geçiliyormuş ama şimdi yiyecekler organik değil herşey sahte ne bileyim ondan mı böyle olundu acaba diye düşündük annemle.Hah bende sendenim 4. Ayda klomene basladim suan 5. Aydayim. 6 da hsg planliyorum bu kizla 12 ye kalmadan neler gorucem bakalim. Umarim Allah hayirlisini nasip etsin hepimize. Bir sekilde sabretmeyi ogretiyor belki Allah. Ama icimiz tez ve korkularimiza yenik dusuyoruz. Birde ben yas 30
Oldu esim 34 ah eskiden hic bitle seyler var miydi? Insanlarpat die hamile kaliyordu. Ama simdi tup bebek merkezleri dolmus tasiyor
Birşey daha sorabilir miym yaptıran arkadaşlara; ben anestezi ile çektireceğim de anestezi olunca tamamen baygın mı oluyorsunuz yoksa hafif baygın olup hiçbirşey mi hissetmiyorsunuz? Soruyorum böyle ama kusura bakmayın biraz panik yapıyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?