- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
Evet inceyken çekilmesi uygundurdoktoruna git mutlaka radyolog anlayabilir ama doktorun ne dediği daha önemli tabiki
Bacım her doktor dikkat etmeyebilir
Ben kimden duyduysam doktorları hep 10.güne kadar çekil diyor en ideali o çünkü
Kaldıki benim çektirdiğim yer görüntüleme merkezi, eğer bu önemli bişey olmasaydı randevuyu buna göre ayarlamazlardı
Demekki cihazlada en net sonuç o zaman alınıyo. Ben şaşırdım doktor nasıl dikkat etmez ayrıca herhangi bir gebelik ihtimali olabilir gebelik olmadığından zaten emin olunmalı
Bısey olmaz canım korkma ınsallahBenim yarın Hsg çekimim var adet biteli 7 gün oluyor doktor öyle birşey de söylemedi boşa mı çekiliyorum şimdi anlamadım?
Ne kadar vereceksin canım? Özeller o kadar para alıyolar onların c kollu djital cihaz kullanmaları lazım o cihazlarla zaten anesteziye gerek kalmıyo ağrı acı sıfır
Her özelde farklı cihaz mı kullanılıyor acababen zerre bişey hissetmedim anesteziye gerek yok dediler anesteziyi sen mi istedin?
yok ben anestezi istemedim kendi dedi öyle olacak diye 1500 vereceğim hangi cihaz kullanılır bilmiyorum ki ay ben hiçbişi bilmiyomuşum ya cihaza falan da mı dikkat edeceğiz
Neeeeee 1500 müüüü
Ayy yazık o paraya canım ya doğum mu yapıyosun hangi şehirdesin? İstanbuldaysan benim yaptrdığım yerde yaptır çok memnun kalırsın anestezi bile yok 5-10 dakkada bitiyor 650 lira verdim ben bu bile fazla ama çok iyi bir yer diye gittim bende gidenler çok memnun çünkü çok para 1500 yazık ya
Ya siz nelerden bahsediyorsunuzNeeeeee 1500 müüüü
Ayy yazık o paraya canım ya doğum mu yapıyosun hangi şehirdesin? İstanbuldaysan benim yaptrdığım yerde yaptır çok memnun kalırsın anestezi bile yok 5-10 dakkada bitiyor 650 lira verdim ben bu bile fazla ama çok iyi bir yer diye gittim bende gidenler çok memnun çünkü çok para 1500 yazık ya
Ya siz nelerden bahsediyorsunuzben 450 ye çok diyordum bide 1500 650 falan oyy
adetin 2. günü kan tahlili yaptı kanama miktarına baktı hormonlarda bişi yok dedi yarında işte malum film çekecekler korunmayın falan demedi ama ona da ben burda okuduklarımdan yola çıkarak dikkat ettim ama 10. gününe kadar diye hiç duymamıştım ona şaşırdım kendi de biliyor hangi gün geldim tahlilime ne zaman baktılar önünde hepsi aslında daha erken de verebilirdi bilemedim ki şimdi ya
Gerçekten şaşırdım yani hsg isteyipde yumurtlamadan önce gel dememesi çok garip
Sen şimdi bilmeden korunmasanda olaki yumurtlama gününe denk gelsede döllenme olsa nolacak rahim filmi demek radyasyon demek artı o an rahime ilaç verdikleri için + anesteziyle beraber bebek olsa gitti... En azından hsg çektirene kadar korun diyebilirlerdi üstelik bide 1500 istemişler . Ben bu durumdan anlıyorumki demekki tek düşündükleri şey para. Ayrıca kendileri anesteziye gerek duydukları için galiba onlardaki cihaz başka
Benim gittiğim yerdeki cihaz c kollu cihaz
Son sistem oluyor o anesteziye gerek kalmıyor ağrı acı da yok. Merak ettim orda ne kullandıklarını ama yaptıkları sinir bozucu
yarın gidip göreceğiz bakalım gerçi anlamam ama herşeye bakıldı bi bu kaldı hayırlısı olsun artık dönünce anlatırım
Tamam hayırlısı olsun canım
1500 sanki benden çıkmış gibi içime oturdu
canım 2,5 senedir korunmuyoruz 1.senenin sonunda gittim dr a çok sallamadı aylarca hormonlara bakamadık yok yıllık izne çıktı yok tatil gününe geldi yok bende duzensizlik oldu 1 kere yumurta takibim yapıldı bilmem ne derken bende ipin ucunu bi saldım hayırlısı olsun diyerek salış o salış anca tekrar kendimde güç buldum dr'a gitmeye hevesim kırılmıştı şimdi o yüzden hazır ilgilenen bi dr bulmuşken gittiği yere kadar gitsin sonuç allahtan zaten
Aynen canım hayırlısı olur inşallah bu vesileyle hamile kalırsın
Korkmayın, hsg çektirmiş biri olarak sonunda bebeğimin olacağını bilsem 5 kez 10 kez de çektiririm anlık birşey gelip geçiyor. Çektirdiğim ay hamile kaldım ben 1 sene sonunda ama kimyasal oldu malesef, hakkınızda hayırlısı.
Canım nerde cektıyorsun bılmıyorum ama ben İzmir’de barış bükeye cektırdım. Anestezili. O kadar memnun kaldım ki hıc agrım sızım olmadı sadece o gün leke oldu dıger gün gectı. Sonuç temız çıktı rabbıme şükürler olsun kıyarın gidip göreceğiz bakalım gerçi anlamam ama herşeye bakıldı bi bu kaldı hayırlısı olsun artık dönünce anlatırım
Merhabalar, ben 3 yıllk evliyim eşimle 2 senedir bebek düşünüyoruz . İkimizin de Bütün testlerimiz normal, herşeyde hiçbir sorun yok gözüküyor ama doktorum bir tek hsg eksik onu çekeceğiz dedi. Ben korkuyorum biraz herkes gibi malum, ben de özelde çektireceğm anestezi ile dedi doktorum. Almaya da korkuyorum aslnda ama sadece 5 dk dedi.. daha önce anestezi ile çektirenler nasıldı acaba hiçbirşey hissetmiyormusunuz?
Anestezi olup uyuyorsun zaten canım kalktıgında daha baslamadık mı demişim ben doktorum gülerek bitti bile dedi hemen odaya gittik hemde yürüyerek. Cok az basım dönüyordu narkozdan dolayı ama 10 dk ya gectı. Hıc korkma ınsalalh güzel sonuç alırsın sendr yaz burayaCanım nerde cektıyorsun bılmıyorum ama ben İzmir’de barış bükeye cektırdım. Anestezili. O kadar memnun kaldım ki hıc agrım sızım olmadı sadece o gün leke oldu dıger gün gectı. Sonuç temız çıktı rabbıme şükürler olsun kıAma gerçekten ceken kişi ve cekılen yer cok önemlı bu konuda. Ben 900 e cekıldım. Cok mutlu ayrıldım şükürler olsjn ki♥
Anestezi olup uyuyorsun zaten canım kalktıgında daha baslamadık mı demişim ben doktorum gülerek bitti bile dedi hemen odaya gittik hemde yürüyerek. Cok az basım dönüyordu narkozdan dolayı ama 10 dk ya gectı. Hıc korkma ınsalalh güzel sonuç alırsın sendr yaz buraya ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?