Gebeliğe Hazırlık Hsg çektirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Adetimin ilk gunu randevu alip hsg cektirmemi istiyor doktorum

Aylardir dogum kontrol hapina ragmen adet olamadim su an provera kullaniyorum yarin aksam bitecek sonra adetimi bekleyecegim

Okadar umutluydum ki bu yil hamile kalacagim diye artik bitecek bizde bu mutlulugu yasariz diye ama isler hep daha kotuye gidiyor

Hsg sonucu ne olacak Allah bilir ve testlerin

Ve hsg cektirecek olmamin verdigi stres, anne olamama, hayalinden hep uzaklasmak bir de derler ki stres en kotusu, nasil olmasin ki nasil. Butun bunlari yasadigim icin mutlu, rahat, huzurlu nasil olunur

Simdi tek umudum ordan burdan duyup aklimda kalan hsg sonrasi hamilelik daha kolay oluyormus sozu o da sonrasinda laparaskopi ya da ameliyat olmam gerekmeyecekse

Allah bu durumlari kimseye yasatmasin, yasayanada sabir versin, guc versin biliyorum yalniz degilim keske yalniz olsaydim keske bunu benden baska kimse yasamasa bu duygulari hic bir hemcinsim yasasin istemem Allah yardimcimiz olsub

Canim bn hsg çektirdim . Korkulacak bisey yok canım anestezi verip yaptılar zaten sonrasında hafif bi sancı oluyor o kadar. Hamile kalabilme şansı eğer tüplerin tıkadıysa ilaçla açılıyormuş hsg de

Canim bn hsg çektirdim . Korkulacak bisey yok canım anestezi verip yaptılar zaten sonrasında hafif bi sancı oluyor o kadar. Hamile kalabilme şansı eğer tüplerin tıkadıysa ilaçla açılıyormuş hsg de
Canim yorumun icin tesekkur ederim bana destek oldun ❤
Buda gelip gecer elbet ama yasadiklarimiz agir ve kimseyle paylasamamak gizli sakli yapmak is yerinde izin almam gerek cunku .... sonrasinda yalan soylemek bile bu durumu zorlastiran birsey. Evlat hasreti ile beklerken bunlari yasarken bebek mevlutlerine gitmek hicbirsey yokmus gibi davranmak yikiyor insani

Mutlaka vardır rabbimin bi bildiği canım inşallah Rabbim isteyen herkese bi evlat nasip eder Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah.Bnm şuan kiz kardeşim 2. Çocuğa hamile ve onu görmek bile zor geliyor bana. Canim o kadar acıyor ki en iyi yaşayan anlar zaten

İnşAllah en en kısa en tez vakitte Rabbim bizede nasip eder hayırlısıyla inşAllah canım

Canım bende 25 Eylül'de hsg çektirdim
O kadar rahat geçtiki zerre kadar bişey hissetmedim anestezi almadım gerek yok zaten c kollu son sistem dijital cihazlarla ağrı acı olmuyor 5-10 dakikada bitiyor
Ben adetimin 8.gününde çektirdim
10.güne kadar çektiriliyor
Korkma seninkide inşÂllah kolay geçer

Seni çok iyi anlıyorum canım ilk önce eşimin sperm sorunu olduğunu öğrendik dünya başıma yıkıldı sandım çok ağladım hatta eşimi bile kırdım Allah affetsin eşim ameliyat oldu değerleri 3 ay içinde düzeldi çok şükür . Ama hala yolunda gitmeyen şeyler vardı içim rahat değildi ama eşime yüklüyorum yine kendimden o kadar eminim ki ... her ay adet olunca ağlıyorum tabi . Sivilcelenme başladı boynumda adetlerim de düzensizleşti bu süreçte ben bi görüneyim dedim prolaktin hormonum Yüksek ve geçen aydan çatlamamış yumurtam var neyse bunlar halledilir diye düşündüm doktorum hsg istedi . Annemler falan gerek yok senin bişeyin yok çektirme diyorlar ilk başta dinledim sorun eşimde diye kendimi kandırıyorum demek bu ay hayır doktorumu dinlicem çektircem dedim geçenlerde çektirdim . Ve muhtemel son ... tüplerim tıkalıymış ve ikinci ilaç gönderiminde açıldı çok şükür . Eşime yüklendiğim için kendimden nefret ettim İsyanlara girdiğim için kendimden nefret ettim çünkü bende de sorun varmış ... şuan içim rahat çünkü artık her şey çözüldü Allah’ın izniyle artık tevekkül vakti

Benim yarın Hsg çekimim var adet biteli 7 gün oluyor doktor öyle birşey de söylemedi boşa mı çekiliyorum şimdi anlamadım?

Nasıl yani yarın adetinin 12-13.günü mü?
Adet bitimi en geç 3 gün içinde yapılması lazım çünkü hamilelik ihtimali olmamalı bide en elverişli 10.güne kadar oluyomuş
Özelde mi devlette mi? Özeller randevu vermeden önce bu yüzden soruyolar adetinizin kaçıncı günü diye

Doktorunuza güvenin 11 yıllık tıp eğitimi almış kişilerden bahsediyoruz bende geçenlerde anesteziyle çekildim

Bacım her doktor dikkat etmeyebilir
Ben kimden duyduysam doktorları hep 10.güne kadar çekil diyor en ideali o çünkü
Kaldıki benim çektirdiğim yer görüntüleme merkezi, eğer bu önemli bişey olmasaydı randevuyu buna göre ayarlamazlardı
Demekki cihazlada en net sonuç o zaman alınıyo. Ben şaşırdım doktor nasıl dikkat etmez ayrıca herhangi bir gebelik ihtimali olabilir gebelik olmadığından zaten emin olunmalı

Anestezili olacak benimki de ağrı sızı yaşadınız mı sonrasında?
Ya stres altındaydım zaten dedim noluyo herkes biliyo ben mi bilmiyorum
Uyandıktan sonra adet sancısı gibi ağrım vardı benim belki iki defa ilaç gönderildi ve tüplerim zorlandığı için olabilir onun dışında hiç bişey yok iyiki anestezili çektim bende stresliydim

Evet doktorun bu ay korunun demesi lazım bende 8. Gün çektirdim . Ama rahim kalınlaşmasına bakıyorlar ya o yüzden o gün çektiriyor olabilir doktor

Özelde anestezi altında çekilecek yeme içme aç gel dediler başka bişi söylemediler

Evet doktorun bu ay korunun demesi lazım bende 8. Gün çektirdim . Ama rahim kalınlaşmasına bakıyorlar ya o yüzden o gün çektiriyor olabilir doktor

Rahim inceyken çekilmeli değilmi ama
Ben sonucumu henüz kadın doğuma götürmedim radyolog sadece tüplerin açık dedi filme baktım bişey anlamadım tabi
Gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım film raporunda ciddi bişey yazmıyor ama

Evet inceyken çekilmesi uygundur doktoruna git mutlaka radyolog anlayabilir ama doktorun ne dediği daha önemli tabiki

Özelde anestezi altında çekilecek yeme içme aç gel dediler başka bişi söylemediler

Ne kadar vereceksin canım? Özeller o kadar para alıyolar onların c kollu djital cihaz kullanmaları lazım o cihazlarla zaten anesteziye gerek kalmıyo ağrı acı sıfır
Her özelde farklı cihaz mı kullanılıyor acaba ben zerre bişey hissetmedim anesteziye gerek yok dediler anesteziyi sen mi istedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…