- 1 Aralık 2020
- 55
- 21
- 38
- 26
- Konu Sahibi dilara5223
-
inşlallah güzel sonucu alırsınız..bende tüpe doğru gidiyorum sanırım :I(ben çekildim 1,5 yıl oldu 2 de tüp bebek yaptırdık ama olmadı henüz 3. tüp bebeği denicez
inşAllah canım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok yorucu ve piskolojik olarak mahfeden bir süreçinşlallah güzel sonucu alırsınız..bende tüpe doğru gidiyorum sanırım :I(
Evet canım öyle malesef bir doktor çikolata kisti olanlarda tüp bebeğin tutmama olasılığı yüksek demiştiinşAllah canım Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok yorucu ve piskolojik olarak mahfeden bir süreç
Bence o şekilde düşünüp moralini bozma Allah izin verirse olur inşAllah benim ablamdada vardı çikolata kisti kendiliğinden oldu çocuğuEvet canım öyle malesef bir doktor çikolata kisti olanlarda tüp bebeğin tutmama olasılığı yüksek demişti
ben çekildim hazirazda 6 ay bitti 7 aydayım hala gebe kalamadımmerhaba kizlar bende pco ve cikolata kisti 4 cm bir tane var 1.5 senedir hic korunmadik cikolata kisti ameliyatida oldum yenilemis ama tekrar sorum su ki hsg cektirdikten sonra gebe kalanlar oldumu ozellikle cikolata kisti olanlar gebe kaldimi
Merhaba ben de geçen ay çekildim bu ay denedik bekliyoruz çekildiğim ay doktor yasaklamıştı antibiyotik falan kullanmıştım. Bende de pco var maalesef. Bu aydan da ümidim yok ama nasip işte umut ediyoruz.. Aşılamaya geçelim dedi doktor da iki ay olmazsa. Bazen tüplere ilaç girdiği için ilk iki ayda kendiliğinden hamile kalma olabiliyor dedi.merhaba kizlar bende pco ve cikolata kisti 4 cm bir tane var 1.5 senedir hic korunmadik cikolata kisti ameliyatida oldum yenilemis ama tekrar sorum su ki hsg cektirdikten sonra gebe kalanlar oldumu ozellikle cikolata kisti olanlar gebe kaldimi
herhangi bir sorununuz varmı?Merhaba ben de geçen ay çekildim bu ay denedik bekliyoruz çekildiğim ay doktor yasaklamıştı antibiyotik falan kullanmıştım. Bende de pco var maalesef. Bu aydan da ümidim yok ama nasip işte umut ediyoruz.. Aşılamaya geçelim dedi doktor da iki ay olmazsa. Bazen tüplere ilaç girdiği için ilk iki ayda kendiliğinden hamile kalma olabiliyor dedi.
Polikistik over var bendeherhangi bir sorununuz varmı?
saol canım inşallah aslında bende hamile kaldım geçen sene ama 35 haftalık kaybettim şimdide olmuyor...Bence o şekilde düşünüp moralini bozma Allah izin verirse olur inşAllah benim ablamdada vardı çikolata kisti kendiliğinden oldu çocuğu
inşAllah doğal yoldan olur ama bence vakit kaybetmeyin doktorunuz ne öneriyorsa yapın derim.Polikistik over var bende
Rabbim tez vakitte kucağını doldursun canım, doktorunun tavsiyelerini dinle inşAllah olur.saol canım inşallah aslında bende hamile kaldım geçen sene ama 35 haftalık kaybettim şimdide olmuyor...
Allah razı olsun canım.. bu ay yumurta büyütücü iğne ve çatlatma iğnesi kullandım bakalım Rabbim kimseyi evlatla ve yokluğuyla sınamasın.. bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum bazen diyorum kimlerin oluyor senin neden olmasın böyle bir çıkmazdayı mRabbim tez vakitte kucağını doldursun canım, doktorunun tavsiyelerini dinle inşAllah olur.
İnşallah inşallahh herkesin kucağını hayırlısıyla doldursunRabbim tez vakitte kucağını doldursun canım, doktorunun tavsiyelerini dinle inşAllah olur.
Amin canım hepimize inşAllah 3 yıldır uğraşıyoruz bizde umarım güzel haberi alırız bir an önceİnşallah inşallahh herkesin kucağını hayırlısıyla doldursunbir yıldır gidiyoruz doktora bakalım nasibi ne zamansa o zaman gelir elbet Allah bekleme gücü versin hem fiziksel hem psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?