- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
- Konu Sahibi dilara5223
Doktorun tavsiyelerine göre hareket ediyoruz bakalım aşılama da olmazsa tüp bebek dedi zateninşAllah doğal yoldan olur ama bence vakit kaybetmeyin doktorunuz ne öneriyorsa yapın derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun tavsiyelerine göre hareket ediyoruz bakalım aşılama da olmazsa tüp bebek dedi zateninşAllah doğal yoldan olur ama bence vakit kaybetmeyin doktorunuz ne öneriyorsa yapın derim.
çok iyi anlıyorum seni, bende bazen hiç olmayacak diyorum umutsuzluğa düşüp ağlama krizlerine giriyorum, sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Allah isterse olur diyorum, olmazsada hayırlısı böyledir diyorum.Allah razı olsun canım.. bu ay yumurta büyütücü iğne ve çatlatma iğnesi kullandım bakalım Rabbim kimseyi evlatla ve yokluğuyla sınamasın.. bazen hiç olmayacak gibi hissediyorum bazen diyorum kimlerin oluyor senin neden olmasın böyle bir çıkmazdayı m
hakkında hayırlısı olsun tüp bebeğe gerek kalmadan olur inşAllah çok yıpratıcı bir süreç çünküDoktorun tavsiyelerine göre hareket ediyoruz bakalım aşılama da olmazsa tüp bebek dedi zaten
tahmin edebiliyorum canım.. sen devllettemi yaptırıyorsun özelmi sizin bir probleminiz varmıydıhakkında hayırlısı olsun tüp bebeğe gerek kalmadan olur inşAllah çok yıpratıcı bir süreç çünkü
önceden eşimle sorunlarımız oldu şükür atlattık belki bebeğimiz olsaydı düzelmicekti değişmicekti diyorum.. ama şimdi hazırız oda bende okadar çok istiyoruzki Rabbim inşallah en kısa zamanda bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasişp eder canımçok iyi anlıyorum seni, bende bazen hiç olmayacak diyorum umutsuzluğa düşüp ağlama krizlerine giriyorum, sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Allah isterse olur diyorum, olmazsada hayırlısı böyledir diyorum.
Amin inşAllah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim canımönceden eşimle sorunlarımız oldu şükür atlattık belki bebeğimiz olsaydı düzelmicekti değişmicekti diyorum.. ama şimdi hazırız oda bende okadar çok istiyoruzki Rabbim inşallah en kısa zamanda bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasişp eder canım
ben 2 kere devlette yaptırdım, bu sefer özelde denemeyi düşünüyorum, bende herhangi bir sorun yok erkek infertilitesi bizim sorunumuz canım.tahmin edebiliyorum canım.. sen devllettemi yaptırıyorsun özelmi sizin bir probleminiz varmıydı
Ben de şu an aynı durumdayım sizin sonuç ne oldu lütfen cevap verir misinizHsg sonrası adet gecikmesi yaşadınız mı? 30 aralıkta çektirdim çektirdikten sonra herhangi bir ağrı sızı çekmedim kanamada olmadı. Birşeyde çıkmadı filmde. 20 ocak adet tarihim normalde gecikmezdi ama 3. Gün bugün hala yok bir haftadan fazladır adet belirtisi yaşıyorum her an olucak gibi ama yok. 19 ocakta test yaptım negatifti yeniden yapmak istemiyorum. Bu şekilde adet gecikmesi yaşan varmı aranızda başka bişey olmasından korkuyorum.
Sonuç?Ben cekindim suan beklemedeyim
Malesef adeti gorduk ve bu ay tedavi olmadan bir tane yumurtam buyumus onuda zeytinyagli kuru incire bagladim hayirlisi bakalimSonuç?![]()
Benim yedi gün geçti hâlâ ne gelen var ne gidenMalesef adeti gorduk ve bu ay tedavi olmadan bir tane yumurtam buyumus onuda zeytinyagli kuru incire bagladim hayirlisi bakalim
Tezt yaptinizmi? Insallah hamilesinizdirBenim yedi gün geçti hâlâ ne gelen var ne giden![]()
Bı defa negatif gördüm biraz ertelemek istiyorum bu yüzden gelmezse zaten giderim doktora rahim filmi etkisi herhaldeId
Tezt yaptinizmi? Insallah hamilesinizdir
Sanmam rahim filmi adet geciktirmesi yapmiyor Allahim gonlune gore versinBı defa negatif gördüm biraz ertelemek istiyorum bu yüzden gelmezse zaten giderim doktora rahim filmi etkisi herhalde
Amin amin amin inşallah Rabbim size de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinSanmam rahim filmi adet geciktirmesi yapmiyor Allahim gonlune gore versin
4 gün gecikmeyle adet oldumSonuç?![]()