• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG çektirdikten sonra gebe kalanlar var mı?

Ben çektirdim canım anestezili çekti doktor, o sırada zaten hiçbir şey hissetmedim uyandığımda karnımda regl olmuş gibi bi ağrı vardı o da 1 2 saat içinde kendi kendine geçti, ben öncesinde ve sonrasında ağrı kesici de içmemiştim üstelik, 1 2 gün hafif bi kanamam oldu sonra o da kendi kendine geçti çok şükür, hiç korkma ben de çok gerildim ama hiç büyütülecek bi işlem değilmiş
Doktor mu karar verdi anesteziye

Ben çektirdim canım anestezili çekti doktor, o sırada zaten hiçbir şey hissetmedim uyandığımda karnımda regl olmuş gibi bi ağrı vardı o da 1 2 saat içinde kendi kendine geçti, ben öncesinde ve sonrasında ağrı kesici de içmemiştim üstelik, 1 2 gün hafif bi kanamam oldu sonra o da kendi kendine geçti çok şükür, hiç korkma ben de çok gerildim ama hiç büyütülecek bi işlem değilmiş
Hangi hastanede çektirdiniz fıyatı ne kadardı anestezılı

Ben de Şişli echomarda çektirmiştim mayıs ayında ve çektirdiğim ay hamile kaldım tesadüf mü bilmiyorum. Tüplerimde hiçbir sorum çıkmamıştı.Daha 5 ay falan olmuştu çocuk düşüneli doktorum gerek yok demişti ama ben çektirmek istedim. Anestezisiz çektirdim 2 dakika falan sürüyor ve yok denilecek kadar az bir acı hissettim o kadar. Damarlarda kıpırdanma gibi. Boşuna anesteziliye o kadar para vermeyin.

Back
X