• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olamamak kimsesiz kalmak sankı:(

canım inan yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum.bende diyorum artık dayanacak gücüm kalmadı.anne olma arzusu içimi delip geçiyor her adetgünüm gelip o sinir bozucu kırmızı rengi görünce.Bende 3 senelik evliyim rahim filmi çekildi sağ tüp tıkalı.solda 2cm endimetrıozs var ve solda yumurtalarım çok kalitesiz sağdakiler iyi ama oda tüp tıkalı.Aşılama yapıldı solda bir tane sağda 3 tane yumurtam oldu ve bu sabah kırmızı kartı gördüm.çalışıyorum evden nasıl çıktım bilmiyorum yolda ağladım işe geldim ağladm umutsuzdum ama aşılamadan yinede zoruma gitti.tüp bebek için başlayacağım bakalım nekadar bekleyeceğim kaç deneme denemelere maddi ve manevi nekadar dayanacağız bir aşılama bukadar yıprattıysa.Allahım bize dayanma gücü ver.Evimizi neşelendir eşlerimizin ve bizim yüzümüzü güldür.hanemiz evlat sesiyle çınlasın.çıkış kapısı göster allahım......

Ayni seyleri yaşamışiz ama dna hasarini mutlaka tedavi ettirin ondan dolayi tüp bebek bile tutmuyor
Bakin prof.dr kaan aydos lütfen internetten sitesine girin ve görusun.bizdeki dna hasari onun sayesinde atlati eşim.normal yoldan olur dedi.ama bnm yumurtlamada kaliteli degil tüp bebek tedavisine basladik.dna hasari olursa zaten tutmaz dedi bize kaan hoca.ama ilacla duzelebilecek bir sorun.
ewet mail attım kaan hoca ya..ve tedavi ettiricegiz zaten elimizde sorun ok en azında bırını ortadan kaldırmamız gerkiyor..rabbim nasip edr inaşah

canım benım yazını okudum okadar uzuldum kı anlatamam :KK43: wardır waktı zamanı uzulme çok dua et.bak bende ıstıyorum pkoyum.sorun bende.ilaçsız adet bıle goremez haldeyım.kıstlerım war.ben sperm için macunu mubarek dıye bı macun duydum.bı arkadasın 2 mılyondan 9 mılyona cıkmıs bır ayda.deneyın ıstersenız...
ilk yılımızda çok fazla macun denedik..ama fayda sını görmedik..rabbim sizde de sizde nasip edr inşaalh

Amiiin canim.allah hepimize ins tez vakitte saglikla nasip etsin.ilk once uzulme bak sen ugrasmissin elinden geleni yapmissin olmadi diye uzulme rabbim vermiorsa vardir elbet bir sebebi.bizde ayni durumdayiz.ustelik benim kendiliginden tedavisiz olan bir gebeligim vardi.kalbi durdu kurtajla alindi.cinsiyetini bile ogrenemedim ama acisi cok buyuk oldu.2 sene olacak halada uzulurum.tabi uzerine tup bebek yaptik tutmadi.sakin uzulme herseyde vardir bir hayir.dua et bekle uzulmeyin.esinde esimi gordum benim esimde cok uzuluordu uzuluyor sıkınti onda diye.belli etmiorum artik ona.uzuldugumu belli etmiorum uzulmesin die.allah sevdigi kullarina dert verirmis.zamana birakin uzulmek, stres vucuda zehir etkisi yapior.sperminde hormonlarinda bas dusmani stres.ben uzulmuorum artik rabbim bildigi var vermio diorum.derdi veren sensin dermaninida senden diliyirum die dua ediyorum sende oyle yap.bu dunyada evlat sahibi olamayan insanlarda cennette istedigi kadar agrisiz acisiz evlat sahibi olacakmis bi hoca oyle diodu tvde bunu dusundukcede avutuyorum kendimi.tevekkul et sen elinden geleni yapmissin.bizde bir aktara gittik adam cesitli hap macun verdi esim sabirla onlari kullaniyor.bir fayda etse burdan haykiracam bizim gibi olan herkese.sabir dua ve inancla bekle gelecekler ins bebislerimiz.ama illa olacak diyede beklemiorum rabbimin vardir bir bildigi .esim yanimda olsun ölene kadar saglikla beraber yaslanalim yeterki.sabir ve dua ile tez vakitte bebislerimize kavusuruz ins
öyle canım ..rabbim hayırlsı sağlık lı evlat nasip etsin inşallah..

Kız bana gece gece sigara yaktırdın halbuki bırakmışdım beeee.. ağlayarak okudum yazını.sanki kendimi okudum yeminle.benim 12 sene çocuğum olmadı be güzelim artık evlatlık düşünüyorduk.kardeşlerimin çocuklarını alıp alıp evime getiriyor annecilik oynuyordum.ben anne olabildimse o allaha kurban oluyum sende inşallah anneliği tadacaksın.bak ben taaa almanyadan istanbula tüp bebek icin gldim 2012 de. Dr un ismi semra kahraman.memorial de çalışıyor ve harbiden iyi bir dr.bir ona görün derim sana.bir abla olarak.ben bu sene ìnsallah gene gidecem.40 ıma basmadan bir tane daha yapmak istiyorum allah izin verirse.
kusura bakmayın .cok pozitifi yazmısınız mutlu oldum..rabbim hrepimize nasip edr inşallah..semra hanım la da konuştum telefonda..ankarada ki doktorum la aynı seyleri soyledı..farklı bisey yoktu ..hayırlı artık

Bir tanidigim var tupleri tamamen kapaliydi esinin de sperm sayilari dusuktu doktorlar hic bir sekil de bebeginiz olmaz demisler uzulduler tabii bi sure sonra duyduk ki hamileymis tospacik kuzusu var icinizi rahat tutun stres herseye engel stres yapmayi birakin ve bi sure dinlendirin kendinizi zamani geldigin de olacaktir
ewet bazen oyle mucızeelr duyuyorum ki..çok mutlu oluyorum..rabbim isterse herdsey olr..

Ankarada prof dr kaan aydos a gittinizmi bizim bir tanidik fayda gördu bu soruna.internet sitesinden mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ordan tedavi ediyor.1 defada yanina cagiriyor
mail attık ..ama şimdi genarttayız aynı tedaviyi veriyor..buyuk sorun kromozm onun tedavisi yok tek çözomu pgt ile tüp bebek yapılması...

Amiin canim... Yazdiklarin.yasadiklarimiz cok benziyo birbirine sabir etmekten baska caremiz yok , dua etmekten vazgecmeyelim hic bi zaman rabbim kaldirayacagimiz dert vermesin ins bu imtihanin sonunda yuzlerimiz gulsun ...5 kez tup bebek denedim bende maaalesef hepsinin sonunda pozitif sonuc alicam derken negatif sonuc aldim yikildim gunlerce kurtulamadim etkisinden :KK42:
rabbim yardımıcınıxz olsun...sizde ki sorun neydi ..inşşalah nasip ollur heipmize hayırlısı ile ane olmak

Herşeyde var bir nasip .Benim arkadaşıma doktorlar senin gebe kalman imkansız dediklerinde meğer hamileymiş,doktor tahlil sonuçlarını masaya atıp nasıl oluyor ya demiş.Demek ki Allah istedikten sonra gerisi boş.
ewet yeter ki rabbim istresin..her sey olur hayırlsı ile

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin okurken gözlerim doldu,bende senin için dua edicem inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder anne olmayı umudunu kaybetme daha uzun yıllar bekleyip başaranlar var daha yeni bi akrabamız 6.denemesinde sonuc aldı 45 yasında ama ona ragmen oldu,içini karartma
cok sağolun..rabbim razı olsun..inşallah bizdelerde başlaarına umut olacagız

ewet mail attım kaan hoca ya..ve tedavi ettiricegiz zaten elimizde sorun ok en azında bırını ortadan kaldırmamız gerkiyor..rabbim nasip edr inaşah
CNM BENİMM AĞLAYA AĞLAYA OKUDUM YAZINI HİSSETTİKLERİMİ YAZMIŞSIN SANKİ NEREDE TEKRAR TÜP BEBEK YAPTIRACAKSIN BİLMİYORUM AMA KESİNLİKLE MUSTAFA BAHÇECİYE YAPTIRMALISIN BENİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA EN GELİŞMİŞ TEKNOLOJİYİ ŞUAN ONLAR KULLANYOLAR ÇOK DENEYİMLİ GÜLERYÜZLÜ BİR EKİP ÜCRETSİZ PSİKOLOG DOKTOR TARAFINDAN TEDAVİ GÖRÜYORSUN.EN İYİ EMBRİYOLOGLARLA ÇALIŞIYOLAR BEN ORADA AŞILAMA YAPTIRDIM VE GÖRDÜĞÜM TABLO ŞUYDU ARTIK HERYERDE TÜP BEBEK DENEMİŞ TÜRKİYENİN HERYERİNDEN YURT DIŞINDAN SON ÇARE OLARAK ORAYA GELMİŞ UMUDU TÜKENMEK ÜZERE OLAN HASTALAR VARDI SANA YOL GÖSTERİCİ OLUR BELKİ.HERŞEYİN BAŞI DUA TEVEKKÜL BİR YAKINIM BU MERKEZDE 9.TÜP BEBEKTE BEBEĞİNE KAVUŞTU KEŞKE ORAYA GİTSEYDİM DEDİ SONRA.....

sizin sorununuz belli enazından mücadele eden bi eşiniz var. ben napiim olabilecekken daha büyüyememiş kocam var.ondan daha büyük engel yok inanın.
ewet eşim gerçekten uğraşıyor ..ne versem yer..ama bulundsugumz yer küçük bir ilçe test içi falan çok zorluyorum gitmek zor geliyor..inşalah sizin ki de gider ...ev oturunca gerçekten hiç bir sey halolmuyor..tabbi rabbim isterse her türlü olur..inşalalh nasip olur size de

canım inan yazdıklarını ağlaya ağlaya okudum.bende diyorum artık dayanacak gücüm kalmadı.anne olma arzusu içimi delip geçiyor her adetgünüm gelip o sinir bozucu kırmızı rengi görünce.Bende 3 senelik evliyim rahim filmi çekildi sağ tüp tıkalı.solda 2cm endimetrıozs var ve solda yumurtalarım çok kalitesiz sağdakiler iyi ama oda tüp tıkalı.Aşılama yapıldı solda bir tane sağda 3 tane yumurtam oldu ve bu sabah kırmızı kartı gördüm.çalışıyorum evden nasıl çıktım bilmiyorum yolda ağladım işe geldim ağladm umutsuzdum ama aşılamadan yinede zoruma gitti.tüp bebek için başlayacağım bakalım nekadar bekleyeceğim kaç deneme denemelere maddi ve manevi nekadar dayanacağız bir aşılama bukadar yıprattıysa.Allahım bize dayanma gücü ver.Evimizi neşelendir eşlerimizin ve bizim yüzümüzü güldür.hanemiz evlat sesiyle çınlasın.çıkış kapısı göster allahım......
amin...rabbim yardımıcımız olsun..inşşalah bizlerde naip olur anne olmak..artık aşılama denemeyin bnce de tüp tıkalı ise aşılamana nı olan şamsı da azalıyor..inşalah tüp bebeiğinde bebeğinize kavusur sunuz

Canım sana ve tüm bebek hasreti çekenlere tüm kalbimle dua ediyorum rabbim bir an önce hayırlı evlatlar versin size. Her an dilimde her an duamdasınız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Rabbim yardimciniz olsun. Ne olur hayata kusmeyin, olumsuz dusunmeyin, umudunuzu yitirmeyin. Yasadiginiz surece Allahtan dilemekten vazgecmeyin. Insallah en hayirli zamanda bebeginizi kucaginiza alirsiniz hasretiniz diner. Binlerce insan var bu cok zor surecten gecen,yillarca ugrasan. Ne olur moralinizi yuksek tutun, Rabbim istedikten sonra er ya da gec olur. Dualarim sizinle...

Ne güzel Anne olacaksınız siz. : )

Bu kadar özlem ve hasretle beklenen bir melek dünyaya geldiğinde anne babasının ilacı olacak. İnancınızı ve umudunuzu hiç kaybetmeyin.

Back
X