- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
- Konu Sahibi hadiyandan
Ha bende 14 unde cektirdim kullandigin ilac kahverengi jelatinli tek kutulu bi ilac mi üzerinde 14 tane var sadeceDün çektirdim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha bende 14 unde cektirdim kullandigin ilac kahverengi jelatinli tek kutulu bi ilac mi üzerinde 14 tane var sadeceDün çektirdim canım
14 tane var canım monodoks adıHa bende 14 unde cektirdim kullandigin ilac kahverengi jelatinli tek kutulu bi ilac mi üzerinde 14 tane var sadece
Hah bnde ondan kullanıyorum oh be yalniz değilmişim. Suan akintin var mi senin lekelenmenin disindda sarimsi veya seffaf beyaz uzayan14 tane var canım monodoks adı
Yok hiç akıntım yok canım çok korkmuştum herkes yazmış 2 hafta kanama oldu falan diye bende çok az leke şeklindee geldi bugün bittiHah bnde ondan kullanıyorum oh be yalniz değilmişim. Suan akintin var mi senin lekelenmenin disindda sarimsi veya seffaf beyaz uzayan
Benimde yasaktı ama yine de ilişki oldu ama gebelik olmadı malesefHanımlar selam.
Bu cumartesi nasipse hsg çektireceğim. Tavmergende tedaviye başladık.
Doktor hsg çektirdikten sonra 1 hafta cinselliği yasaklıyor. benim bildiğim hsg çektirdiğiniz ay da dahil denemeler yapabiliyorduk.
sebebini sorduğumda yumurtalıklar ışın aldığından sorunlu gebelik olabilir dedi.
hsg çektirdiği ay hamile kalan hanımlar var mı? bir problem yaşadınız mı?
Bende de 1 2 gun lekelenme oldu bitti .suan uzayan akıntım var belkide yumurtluyorum . Bu arada ilaci bol suyla ic ve yarim saat yatma ülser yaparYok hiç akıntım yok canım çok korkmuştum herkes yazmış 2 hafta kanama oldu falan diye bende çok az leke şeklindee geldi bugün bitti
Öyle yapıyorum canım ovülaayon testi kullanıyoe musunBende de 1 2 gun lekelenme oldu bitti .suan uzayan akıntım var belkide yumurtluyorum . Bu arada ilaci bol suyla ic ve yarim saat yatma ülser yapar
Suan kullansamda bi faydasi olmaz bence catladigini gorsem bile iliskye giremem kiÖyle yapıyorum canım ovülaayon testi kullanıyoe musun
Ayyy doğru yaa neyse ümitsizliğe kapılmak yokk bu ay olmazsa birdaha ki ay olur inşallah canım senin hsg sonucun ne çıktıSuan kullansamda bi faydasi olmaz bence catladigini gorsem bile iliskye giremem ki
Hsg sonucuma iyi dediler ilac guzel yayilmis tupler acıkmış sanirm tam bisey demedilerA
Ayyy doğru yaa neyse ümitsizliğe kapılmak yokk bu ay olmazsa birdaha ki ay olur inşallah canım senin hsg sonucun ne çıktı
Maşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah hepimizeeHsg sonucuma iyi dediler ilac guzel yayilmis tupler acıkmış sanirm tam bisey demediler
Aminnn inşallahMaşallah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin en hayırlı zamanda inşallah hepimizee
Evet kullandim 10lu ve dusuk dozda antibiyotikti ama iliski yasagi vermedi istedigin sekilde olabilir dedi. Karnimda agri vardi gecmeyen kendim bekleyim dedim 3 gun bekledim 3 gun sabah aksam ilac ictim. Sonra devam etti ama sunuda soyleyim bende endiselendim vucudumda ilac varken bebek olusursa etkilenirse diye ama sonradanda en az 10 gun sonra olusuyo ve o zamana kadar ilac atilir diye dusunerek rahatladim. Yoksa doktorlar kesin yasak derdi iliski icin.Kuzu ben hsg cektirdim doktor bana basta 2 3 gun bekle dedi lekelenme oldugu icin sonra antibiyotik yazdim bitene kadsr iliskiye girme bebege zarar olur dedi aklim karisti kullandin mi sen
Monodosk yazdi bana dışı kahverengi kapsüllü bi ilac sabah aksam 7 gun icilecekEvet kullandim 10lu ve dusuk dozda antibiyotikti ama iliski yasagi vermedi istedigin sekilde olabilir dedi. Karnimda agri vardi gecmeyen kendim bekleyim dedim 3 gun bekledim 3 gun sabah aksam ilac ictim. Sonra devam etti ama sunuda soyleyim bende endiselendim vucudumda ilac varken bebek olusursa etkilenirse diye ama sonradanda en az 10 gun sonra olusuyo ve o zamana kadar ilac atilir diye dusunerek rahatladim. Yoksa doktorlar kesin yasak derdi iliski icin.
Doktorunuzu dinleyin bence yumurtlama gecse bile yani bu ay olmasa bile diger aylarda da sansiniz yuksek. Zaten tefdaviye baslanicak diye demistiniz o yuzden rahat olun.Monodosk yazdi bana dışı kahverengi kapsüllü bi ilac sabah aksam 7 gun icilecek
Hakkimda hayırlısı artik, teşekkür ederimDoktorunuzu dinleyin bence yumurtlama gecse bile yani bu ay olmasa bile diger aylarda da sansiniz yuksek. Zaten tefdaviye baslanicak diye demistiniz o yuzden rahat olun.
İnşallah olur normal muayenede belli oldu adetten sonra gittiğimdeBenimde prolaktin sorunum var aşırı yüksek değil 39 çıkmıştı ama doktor yinede dostinex verdi pazartesi başlıcam hemde rahim filmi çekilince inşallah bu ay olur diyorum. Polip rahim filmi sırasında mı belli oldu yoksa normal muayene sırasında mı ?
Özeldi canım ondan biraz fiyatı tuzluydu hsg çekileli 2. Ayındayım hala hamilelik yok umarım bu ay olur hayırlısıylaİnşallah olur canım Allah yardımcın olsun ama baya pahalı geldi bana özel hastane oldugu için mi acaba
Enfeksiyon filan olmadi mi acaba, bana baska 2 3 gun iliskiye girmeyin dedi tamsm dedım gidiyodum. Sana antibiyotik yazdim bitene kadsr girme dedi sonra kafam karisti