Hsg çekindim tüplerim açık eşim salı günü spermiogram testi verecek

BaharDarcan48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2021
1.765
1.062
63
Kızlar ayın 17 de hsg çekindim hiç bi sorun yok tüplerim açık salı günü eşim sperm testi verecek normal çıkarsa sizce aşılama yada tüp bebek tedavisine başlıcaz büyük ihtimal sizce hangisi daha iyidir vakit kaybetmek istemiyorum artık çatlatma iğnesi vurundum olmadı 1 hafta ilişki yasak zaten ama ben artık çocuk sahibi olmayı çok istiyorum tamam eskisi kadar takmıyorum ama üzülüyorum

hormon testlerinize baktırdınız mı

Sperm testini hastanede hangi bölüm de bakılıyo acaba bi de nasıl veriliyo

Üroloji dr istek yazacak yalnz her devlet hast bakılmıyo istanbldaysanız sadi konuk bakıyor meni örneği idrar gibi veriliyor. Biz özel bir laboratuvarda baktırmıştık sadi konukta randevu sırası geç geldiği için 150 tl falandı özelde.

Özel sağlık sigorta karşılamıyo mu

İstanbulda devlette niye bakılmıyor aaa çok ilginç burda hangi doktora gitsen çocuğum olmuyo diye direk ilk sperm testi isterler tedavisi ona göre başlar ve bizim burda o test özelde 120

İstanbulda devlette niye bakılmıyor aaa çok ilginç burda hangi doktora gitsen çocuğum olmuyo diye direk ilk sperm testi isterler tedavisi ona göre başlar ve bizim burda o test özelde 120
ürolojıde her dr testi istiyor istanbulda fakat spermıogram testi yapılan hastane sayısı az devlette malesef

Üroloji doktora söylersiniz çocuk olmuyo sperm testi vermek istiyorum diye ama en az 3 gün perhiz olmaması gerekir 4.günde test verirsiniz internette yazıyo zaten kaç gün perhiz olmaması gerektiği

Üroloji doktora söylersiniz çocuk olmuyo sperm testi vermek istiyorum diye ama en az 3 gün perhiz olmaması gerekir 4.günde test verirsiniz internette yazıyo zaten kaç gün perhiz olmaması gerektiği
Perhiz ne demek acaba kusura bakmayin gerçekten bilmiyorum eşimde haftaya verecek testi ne yapmamiz gerektigini bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…