- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
Özel hastanede çektirdim canım 3500 tlNerede cektirdiniz hsg yi
Anestezili sizdeki çektireceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastanede çektirdim canım 3500 tlNerede cektirdiniz hsg yi
Ben devlette düşünüyorum ücreti verecek durumum yok ama kadın doğum hastanesinde yokmuş belki üniversite hastanesinde vardır oraya sorucamÖzel hastanede çektirdim canım 3500 tl
Anestezili sizdeki çektireceksiniz
Nerde oturuyorsunuzBen devlette düşünüyorum ücreti verecek durumum yok ama kadın doğum hastanesinde yokmuş belki üniversite hastanesinde vardır oraya sorucam
Siz ne kadar zamandır düşünüyorsunuz gebelikBen devlette düşünüyorum ücreti verecek durumum yok ama kadın doğum hastanesinde yokmuş belki üniversite hastanesinde vardır oraya sorucam
Benim hikayem aslında şöyle sizi sıkmadan anlatıyım kısaca 7 yıllık evliyim 6 yaşında xocugum var yaklaşık 5 yıl sprial kullandım çıkartmak için gittim ipi çürümüş dedi dr histeroskopi ile çıkartıldı ufak bi işlem daha Kasım ayında çıkarıldı mart ayından beri gebelik istiyorum oluşmuyorSiz ne kadar zamandır düşünüyorsunuz gebelik
Dr problem yok diyor her seferinde değerlerim de normal o yüzden hsg istediBenim hikayem aslında şöyle sizi sıkmadan anlatıyım kısaca 7 yıllık evliyim 6 yaşında xocugum var yaklaşık 5 yıl sprial kullandım çıkartmak için gittim ipi çürümüş dedi dr histeroskopi ile çıkartıldı ufak bi işlem daha Kasım ayında çıkarıldı mart ayından beri gebelik istiyorum oluşmuyor
Hmm bende iki yıldır evliyim gebelik istiyoruz oluşmuyor hsg çekildim doktor üç ay çok önemli dedi. Temmuz 3 çekildim 29 temmuzda regl oldum 11 ve 12 kahverengi kanamam oluştu bir kaç damla bugünde pembemsi şeklinde kanama oluyor yaklaşık altı yedi damla oluştu herhalde 10 gün arayla regl olmam dimi daha öncelerde bu durum hiç başıma gelmedi hangi şehirdesinizBenim hikayem aslında şöyle sizi sıkmadan anlatıyım kısaca 7 yıllık evliyim 6 yaşında xocugum var yaklaşık 5 yıl sprial kullandım çıkartmak için gittim ipi çürümüş dedi dr histeroskopi ile çıkartıldı ufak bi işlem daha Kasım ayında çıkarıldı mart ayından beri gebelik istiyorum oluşmuyor
Belki yerleşme kanaması olabilir yinede bir test yap bence hsg den sonra tupler açılıyor diye ki üç ay önemliHmm bende iki yıldır evliyim gebelik istiyoruz oluşmuyor hsg çekildim doktor üç ay çok önemli dedi. Temmuz 3 çekildim 29 temmuzda regl oldum 11 ve 12 kahverengi kanamam oluştu bir kaç damla bugünde pembemsi şeklinde kanama oluyor yaklaşık altı yedi damla oluştu herhalde 10 gün arayla regl olmam dimi daha öncelerde bu durum hiç başıma gelmedi hangi şehirdesiniz
Çıkar mı ki hemen testte Gaziantep bendeBelki yerleşme kanaması olabilir yinede bir test yap bence hsg den sonra tupler açılıyor diye ki üç ay önemli
Gaziantep siz?
Gaziantep’in neresi sizBelki yerleşme kanaması olabilir yinede bir test yap bence hsg den sonra tupler açılıyor diye ki üç ay önemli
Gaziantep siz?
Erken gebelik testi alırsanız belli olabilirÇıkar mı ki hemen testte Gaziantep bende
Şahinbey sizGaziantep’in neresi siz
Bilmiyorum ki umudum yok aslında daErken gebelik testi alırsanız belli olabilir
Ne güzel aynı şehirdeyiz
ŞehitkamilŞahinbey siz
Yinede öyle düşünme allahtan ümit kesilmez bende bu aydan çok umiiydim ama maalesef olmadiBilmiyorum ki umudum yok aslında da
Hayırlısı yaYinede öyle düşünme allahtan ümit kesilmez bende bu aydan çok umiiydim ama maalesef olmadi
Hangi hastanede cekindi iz çok geçmiş olsu. Benimde çekinmem lazım ama anezteziyle bulamiyorumÖzel
Özel hastanede çekildim
Hangi şehirdesiniz? . Ben iki kez çektirdim ikisi de anestesizdi birincisi çok ağrılıydı medical park bahçelievlerdeydi kabustu. ikimcisi çok iyiydi şişli memorialda çektirdim. Anestesiz rahatlıkla çektirebilirsinizHangi hastanede cekindi iz çok geçmiş olsu. Benimde çekinmem lazım ama anezteziyle bulamiyorum
İstanbuldayım kendime aşka güvenemiyorum iki saniyelik spekulum muayenesinde dayanamıyorum doktor işini tam yapamiyorHangi şehirdesiniz? . Ben iki kez çektirdim ikisi de anestesizdi birincisi çok ağrılıydı medical park bahçelievlerdeydi kabustu. ikimcisi çok iyiydi şişli memorialda çektirdim. Anestesiz rahatlıkla çektirebilirsiniz