Gebeliğe Hazırlık Hsg çekildim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben korktugum için anestezili oldu odadan çıktığımda asansörde kendime gelmeye başladım 15 dk falan sürmüştür toplamda ama biraz odada dinlendim oyle çıktım hastaneden
Ben devlet hastanesinde çektireceğim sadece anestezili oluyormus . 15 dk da kendime geldim dedi biri daha inşallah benim de güzel geçer .

Bnde çektirdim aşırı Ağrı hissetmiştim demek ki kişi den kişiye değişiyor Cok geçmiş olsun

Kızlar merhaba bende bu gün çekindim hiç bir şekilde agrı hisseymedim devlet hastanesindr cekindim kesinlikle korkmayın ben cok korkmustum boşuna korkmusum

Marhaba ben gecen ay rahim fılmı cektım regl oldum ama cok az kanamam oldu acaba neyden kaynakladı boyle oldu normalmı sızdede oldumu acaba cok merak ediyom

Marhaba ben gecen ay rahim fılmı cektım regl oldum ama cok az kanamam oldu acaba neyden kaynakladı boyle oldu normalmı sızdede oldumu acaba cok merak ediyom
Rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı fazla oluyormuş. Acaba yerleşme falanmıydı adet sandınız.

Hangı hastane canm gerçi 1 yıl olmuş ama bana o c kollu olanı lazım bırde nerde cevablarsan sevınırım

A

Gri nekadear siddetli ve gtmeden once ne yapilmasi gerekiyr ne istyrlar
Ağrı kişiden kişiye değişiyor ben de çok oldu kuzenimde hiç olmadı. Giderken yanınızda ped götürmeniz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…