- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi perikizi__
-
Ben devlet hastanesinde çektireceğim sadece anestezili oluyormus . 15 dk da kendime geldim dedi biri daha inşallah benim de güzel geçer .Ben korktugum için anestezili oldu odadan çıktığımda asansörde kendime gelmeye başladım 15 dk falan sürmüştür toplamda ama biraz odada dinlendim oyle çıktım hastaneden
Size de geçmiş olsun rahat olun benim acı esigim çok düşük olmasına rağmen acı hissetmedim inanın bisey yokmuşBenim de hftaya olacak anestezili makinelerden dolayı mi anestezi veriyorlar ki ?Hemen uyandınız mi ? Hadi geçmiş olsun inşallah güzel haber alirsiniz .
Sizmi istednx çekilmeyi devlet hastanesinde yapılıyormuMerhaba kızlar. Bu gün hsg çekildim. 1 dakika sürdü.kimin ne sorusu varsa sorabilir.
Fiyatı ne kadardıMerhaba bu gün gördüm yazınızı. Ben özel hastanede çekildim. Öyle ölücekmiş gibi bi ağrısı yok. Hafif ağrısı var merak etmeyin çok hafif 2 dakika sürdü
Doktorum gelicek ayda çekile bilirsin acele etme dedi ben yinede hemen çekilmek istedim ve adetimin bitiminden sonra çekildim. Özel hastanedeSizmi istednx çekilmeyi devlet hastanesinde yapılıyormu
Bnde gerek yok diyor acı hissettın miDoktorum gelicek ayda çekile bilirsin acele etme dedi ben yinede hemen çekilmek istedim ve adetimin bitiminden sonra çekildim. Özel hastanede
Bnde çektirdim aşırı Ağrı hissetmiştim demek ki kişi den kişiye değişiyorMerhaba. Anestezi falan vermedi doktorum hiç korkma dedi gerçektende korkulucak bi ağrısı yok. Ben internetden okuduğumda ay öldüm ağrıdan falan görmüşdüm iyice bi korkmuştumama ağrı falan yok merak etme hafif ağrı oluyor oda karın ağrısı gibi ama hafif
Belkide çok heyecan stress yapmışsındırBnde çektirdim aşırı Ağrı hissetmiştim demek ki kişi den kişiye değişiyor ☺ Cok geçmiş olsun
Marhaba ben gecen ay rahim fılmı cektım regl oldum ama cok az kanamam oldu acaba neyden kaynakladı boyle oldu normalmı sızdede oldumu acaba cok merak ediyomBen muayenede bile çığlık çığlığa bi insanım malesef çok geriliyorum ve sıkıyorum kendimi normalde hic bi Arkadaşımin cani acimiyomus benim acı esigim düşük galiba risk almayayım diye bende anestezili istedim
Rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı fazla oluyormuş. Acaba yerleşme falanmıydı adet sandınız.Marhaba ben gecen ay rahim fılmı cektım regl oldum ama cok az kanamam oldu acaba neyden kaynakladı boyle oldu normalmı sızdede oldumu acaba cok merak ediyom
Hangı hastane canm gerçi 1 yıl olmuş ama bana o c kollu olanı lazım bırde nerde cevablarsan sevınırımMerhaba ben anestezisiz C kollu diye geçen dijital cihazla çekildim. Çok rahat geçti adet sancısı gibi ufak sancılarım oldu ama asla dayanılmaz bir şey değil. İyi ki de çektirmişim sağ tüpüm kapalıymış , işlem esnasında açtılar..
Gri nekadear siddetli ve gtmeden once ne yapilmasi gerekiyr ne istyrlarMerhaba kızlar. Bu gün hsg çekildim. 1 dakika sürdü.kimin ne sorusu varsa sorabilir.
Ağrı kişiden kişiye değişiyor ben de çok oldu kuzenimde hiç olmadı. Giderken yanınızda ped götürmeniz yeterli.A
Gri nekadear siddetli ve gtmeden once ne yapilmasi gerekiyr ne istyrlar
Peki ac tok su icme durumu varmiAğrı kişiden kişiye değişiyor ben de çok oldu kuzenimde hiç olmadı. Giderken yanınızda ped götürmeniz yeterli.
Gece 12 den sonra birşey yiyip içme demişti bana sabah 08.30 da çekildim.Peki ac tok su icme durumu varmi
Ozmn bnada der yeme icme die bide sen adetliyknmi cekildin adetsizknmiGece 12 den sonra birşey yiyip içme demişti bana sabah 08.30 da çekildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?