- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi perikizi__
-
Vallahi tırsıyorum sorma gitsinMerhaba çok ama çok az ağrı oluyor. Oda karım ağrısı gibi. Vajinada filan hiç bir ağrı olmuyor sakın korkma
Valla yaSormaa bende ckeilecem onumuzdeki aylarda odum patliuor yaa
egr birşey yoksa tüplerde napoyrlarAyy boşuna korkmuşum 1 aydır kendime nasıl dert edinmiştim hiç bisey yokmuş hsg de korkacak anestezili yapıldı bugün çok şükür tüplerde yapışıklık yok
Ben şuan beklicem 1 yılı doldurduğumda hamile kalamazsam tüp bebek başlarız dedi doktoregr birşey yoksa tüplerde napoyrlar
hsg cekilince tuplerde birsey yoksa napiyorlar sadece cekilmismi oluyoruzBen şuan beklicem 1 yılı doldurduğumda hamile kalamazsam tüp bebek başlarız dedi doktor
Maalesef anlaşılmıyorHsg cekilmeden anlaislmiyor demi
Evet sadece çekilmiş oluyoruzhsg cekilince tuplerde birsey yoksa napiyorlar sadece cekilmismi oluyoruz
Bende çok korkmuştum ve okuduğumda yazılanları korkulacak bisey yok dendiğinde bile ama gerçekten bisey yokmuş dün çekildi bana da boşuna uykusuz kalıp sürekli araştırma yapmışım boşuna strese girmişim hiç acı olmadı hiç korkulacak bisey değilmişKızlar benim gün gectıkce korkum artıyor son 6 gun kaldı hsg cekilmeme
Anestezili mi çekindiniz normal mı inş bnde 6 gün sonra böyle düşünürümBende çok korkmuştum ve okuduğumda yazılanları korkulacak bisey yok dendiğinde bile ama gerçekten bisey yokmuş dün çekildi bana da boşuna uykusuz kalıp sürekli araştırma yapmışım boşuna strese girmişim hiç acı olmadı hiç korkulacak bisey değilmiş
başkent e hsg fiyatı ne kadar ödediniz acaba?Ben de cuma günü adana başkentte çekileceğim hsg anestezili olacak ama yine de cok korkuyorum halbu ki daha once 3 kez ameliyat oldum ama anesteziden yine de korkuyorum
Anestezili çekildim ben ağrı hiç hissetmedim hiç bisey hatırlamıyorum zatenAnestezili mi çekindiniz normal mı inş bnde 6 gün sonra böyle düşünürüm
Zaten yazmışım daha önceBenim hsg sonucu yapışıklık yokms 3 aylık evli olduğum için 1 yılı doldurmami söyledi esra hoca kistim duruyo hala 7bucuk cm eğer olmazsa hamilelik tüp bebek yaparız dedi
Çok teşekkürler. Yaklaşık 4 yıl önce ben de başkentte çektirmiştim anestezisiz fakat o zaman fiyatı çok makuldü. mart ayında Pınar Hanım histereskopi ameliyatımı yapmıştı, haziran ayında gebe kaldım fakat ağustos ayında düşük yaptım. tekrar hsg istenebilir, ona hazırlıkZaten yazmışım daha önceşimdi farkettim
Benim de hftaya olacak anestezili makinelerden dolayı mi anestezi veriyorlar ki ?Hemen uyandınız mi ? Hadi geçmiş olsun inşallah güzel haber alirsiniz .Ayy boşuna korkmuşum 1 aydır kendime nasıl dert edinmiştim hiç bisey yokmuş hsg de korkacak anestezili yapıldı bugün çok şükür tüplerde yapışıklık yok
Ben korktugum için anestezili oldu odadan çıktığımda asansörde kendime gelmeye başladım 15 dk falan sürmüştür toplamda ama biraz odada dinlendim oyle çıktım hastanedenBenim de hftaya olacak anestezili makinelerden dolayı mi anestezi veriyorlar ki ?Hemen uyandınız mi ? Hadi geçmiş olsun inşallah güzel haber alirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?