• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg çekildim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba çok ama çok az ağrı oluyor. Oda karım ağrısı gibi. Vajinada filan hiç bir ağrı olmuyor sakın korkma 😊🥀
Vallahi tırsıyorum sorma gitsin :( regl olmayı bekliyorum dr gidecem gün verecek çekilmek için ama film için giderken 1 ileri 2 geri gidecem sanırım :D gebe kalabildinzmi

Sormaa bende ckeilecem onumuzdeki aylarda odum patliuor yaa
Valla ya :(

Kızlar benim gün gectıkce korkum artıyor son 6 gun kaldı hsg cekilmeme
Bende çok korkmuştum ve okuduğumda yazılanları korkulacak bisey yok dendiğinde bile ama gerçekten bisey yokmuş dün çekildi bana da boşuna uykusuz kalıp sürekli araştırma yapmışım boşuna strese girmişim hiç acı olmadı hiç korkulacak bisey değilmiş

Bende çok korkmuştum ve okuduğumda yazılanları korkulacak bisey yok dendiğinde bile ama gerçekten bisey yokmuş dün çekildi bana da boşuna uykusuz kalıp sürekli araştırma yapmışım boşuna strese girmişim hiç acı olmadı hiç korkulacak bisey değilmiş
Anestezili mi çekindiniz normal mı inş bnde 6 gün sonra böyle düşünürüm

Benim hsg sonucu yapışıklık yokms 3 aylık evli olduğum için 1 yılı doldurmami söyledi esra hoca kistim duruyo hala 7bucuk cm eğer olmazsa hamilelik tüp bebek yaparız dedi

Zaten yazmışım daha önce 😄 şimdi farkettim
Çok teşekkürler. Yaklaşık 4 yıl önce ben de başkentte çektirmiştim anestezisiz fakat o zaman fiyatı çok makuldü. mart ayında Pınar Hanım histereskopi ameliyatımı yapmıştı, haziran ayında gebe kaldım fakat ağustos ayında düşük yaptım. tekrar hsg istenebilir, ona hazırlık

Ayy boşuna korkmuşum 1 aydır kendime nasıl dert edinmiştim hiç bisey yokmuş hsg de korkacak anestezili yapıldı bugün çok şükür tüplerde yapışıklık yok
Benim de hftaya olacak anestezili makinelerden dolayı mi anestezi veriyorlar ki ?Hemen uyandınız mi ? Hadi geçmiş olsun inşallah güzel haber alirsiniz .

Benim de hftaya olacak anestezili makinelerden dolayı mi anestezi veriyorlar ki ?Hemen uyandınız mi ? Hadi geçmiş olsun inşallah güzel haber alirsiniz .
Ben korktugum için anestezili oldu odadan çıktığımda asansörde kendime gelmeye başladım 15 dk falan sürmüştür toplamda ama biraz odada dinlendim oyle çıktım hastaneden

Back