Gebeliğe Hazırlık Hsg çekildim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezi verdi mi agri falan
Merhaba. Anestezi falan vermedi doktorum hiç korkma dedi gerçektende korkulucak bi ağrısı yok. Ben internetden okuduğumda ay öldüm ağrıdan falan görmüşdüm iyice bi korkmuştum ama ağrı falan yok merak etme hafif ağrı oluyor oda karın ağrısı gibi ama hafif

Ben de cuma günü adana başkentte çekileceğim hsg anestezili olacak ama yine de cok korkuyorum halbu ki daha once 3 kez ameliyat oldum ama anesteziden yine de korkuyorum

Merhaba ben anestezisiz C kollu diye geçen dijital cihazla çekildim. Çok rahat geçti adet sancısı gibi ufak sancılarım oldu ama asla dayanılmaz bir şey değil. İyi ki de çektirmişim sağ tüpüm kapalıymış , işlem esnasında açtılar..

Ben de cuma günü adana başkentte çekileceğim hsg anestezili olacak ama yine de cok korkuyorum halbu ki daha once 3 kez ameliyat oldum ama anesteziden yine de korkuyorum
Acaba anestezisiz başka bir yere mi gitseniz?Gerçekten anestezi almaya değecek bir operasyon değildi geçirdiğim. Üstelik tek başıma gidip döndüm. 2 dk sürdü.

Ben muayenede bile çığlık çığlığa bi insanım malesef çok geriliyorum ve sıkıyorum kendimi normalde hic bi Arkadaşımin cani acimiyomus benim acı esigim düşük galiba risk almayayım diye bende anestezili istedim

Merhaba bu gün gördüm yazınızı. Ben özel hastanede çekildim. Öyle ölücekmiş gibi bi ağrısı yok. Hafif ağrısı var merak etmeyin çok hafif 2 dakika sürdü
ben de yarın çektireceğim özel bir merkezde.inanılmaz bir korku var nedense. nasıl olacak vs. bilmediğim için de tedirginim.

Hsg cekilmeden anlaislmiyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…