• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpvli olmak kötü mü

Btlll06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
183
76
48
31
Arkadaşlar bende 2 senedir anüs de siğil vardı doktora gittim kondilom denildi cerrahiyle alındı ve patoloji ye gitti temiz sonuç kadın doğum gittim smear aldılar daha sonuç çıkmadı ama hpv dediler bu hastalığı yenebilir miyiz çok korkuyorum yenenler var mı cocugum yok rahim Ağzı yaram da var yardım edin lütfen kafayı yiyecem

Bende alti aylık evliyim yarın erkenden gidicem korkuyorum bendede siğiller oluşmuş vajinanın içine doğru bir sürü hatta bununla ilgili konum bile var 😣

Bende alti aylık evliyim yarın erkenden gidicem korkuyorum bendede siğiller oluşmuş vajinanın içine doğru bir sürü hatta bununla ilgili konum bile var 😣
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bende anüs de 2 tane vardı aldırdım küçük 1 tane var şuan smear bekliyorum 6 yıllık evliyim dokunsan agliyacak durumdayım endişe ediyorum

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bende anüs de 2 tane vardı aldırdım küçük 1 tane var şuan smear bekliyorum 6 yıllık evliyim dokunsan agliyacak durumdayım endişe ediyorum
Korkulacak bise yok bende surda yarim saat sonra hastaneye gideceğim benim içime doğru yayılıyor özgüvenli ol inan yenebilecegine bende özellikle lazer yada yakma yöntemi istiycem benim vajinamda var cinsel hayatım resmen bitti eşimle aram kötü ama buna rağmen moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum düşünün yani annemin evinden yazıyorum burda kalıyorum tedavi olana kadar ve eşim beni ikna edene kadar dönmeyi düşünmüyorum

Korkulacak bise yok bende surda yarim saat sonra hastaneye gideceğim benim içime doğru yayılıyor özgüvenli ol inan yenebilecegine bende özellikle lazer yada yakma yöntemi istiycem benim vajinamda var cinsel hayatım resmen bitti eşimle aram kötü ama buna rağmen moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum düşünün yani annemin evinden yazıyorum burda kalıyorum tedavi olana kadar ve eşim beni ikna edene kadar dönmeyi düşünmüyorum
bunlar karsı cinsten bulasıyor. siz nereden kaptınız ? bi bilginiz var mı ?

Çok üzüldüm canım inşallah herşey yoluna girer benim ki yurtdışında yasio sadece yılda 1 kez gelio tedavi oluruz diyor zaten olcez varsın bulassin banada dio ama bakalım şuan ilişki yok zaten yaza gelir izni sadece temmuzlarda

bunlar karsı cinsten bulasıyor. siz nereden kaptınız ? bi bilginiz var mı ?
Ben eşim den kaptım diye düşünüyorum benim hiç cinsel hayatım olmadı bekarken de tek eş ama eşim bekarken Antalya'da bı iki yabanci kadınla bir iki kişiden 1 er seferlik olmus

Ben eşim den kaptım diye düşünüyorum benim hiç cinsel hayatım olmadı bekarken de tek eş ama eşim bekarken Antalya'da bı iki yabanci kadınla bir iki kişiden 1 er seferlik olmus
Eşinizde gözle görünüyor mu siiğiller??

Arkadaşlar bende 2 senedir anüs de siğil vardı doktora gittim kondilom denildi cerrahiyle alındı ve patoloji ye gitti temiz sonuç kadın doğum gittim smear aldılar daha sonuç çıkmadı ama hpv dediler bu hastalığı yenebilir miyiz çok korkuyorum yenenler var mı cocugum yok rahim Ağzı yaram da var yardım edin lütfen kafayı yiyecem
Merhaba, cerrahiyle nasil alindi acaba tekrar cikti mi bende de 4 tane makatta

bende hpv yüksek riskli olalını vardı dün test sonucumu aldım negatif çıktı bu illetle bir sene uğraştım ve onu yolcu ettim. cin 1 varsa deglayn diye jel öneririm araştırabilirsin maliyetli. bağışıklığın güçlü olmalı immuneks ve beta glukan kullandım dönüşümlü aynı anda değil. siğillerimi koterle yaktırdım ama araştırma hastanelerinde elektrikle yakıyorlar koter iz bırakıyor umarım en kısa zamanda kurturulsun

bende hpv yüksek riskli olalını vardı dün test sonucumu aldım negatif çıktı bu illetle bir sene uğraştım ve onu yolcu ettim. cin 1 varsa deglayn diye jel öneririm araştırabilirsin maliyetli. bağışıklığın güçlü olmalı immuneks ve beta glukan kullandım dönüşümlü aynı anda değil. siğillerimi koterle yaktırdım ama araştırma hastanelerinde elektrikle yakıyorlar koter iz bırakıyor umarım en kısa zamanda kurturulsun
Ne güzel masallah kurtulmuşsunuz...Darısı bizlere inşallah...Peki aşı oldunuz mu?Ve Bu süreç içerisinde ilişkiye ara verdiniz mi merak ettim...

merhaba kizlar bilginiz var mi acaba vajinada sigil varken iliskiye girilir mi girilirse nolur?? tabikide girilmezse iyi olur ama bu sigiller yakami kolay birakmayacak gibi . aylarca kardes kardes mi durcaz sevgilimle :(

Siz tedavinizi olunca eşinizda tedavi olsun, geçse bile eşinizde hala varsa tekrar size bulaşıyor, falat rahim kanserine kadar yıllar geçiyor, bunlar cin 1 cin2 cin 3 diye geçiyor ve cin3 olunca rahim kanserinden bahsedilebiliyor bildiğim kadarıyla yavaş ilerleyen bi rahatsızlık. Patolojide sonuç temiz çıkmış bence içinizi rahatlatın fakat Her 6 ayda 1 defa smear yaptırın.

merhaba kizlar bilginiz var mi acaba vajinada sigil varken iliskiye girilir mi girilirse nolur?? tabikide girilmezse iyi olur ama bu sigiller yakami kolay birakmayacak gibi . aylarca kardes kardes mi durcaz sevgilimle :KK43:
Siğil görünür bir yerde mi? Prezervatifle ilişkiye girebilirsiniz diye düşünüyorum.

Back
X