Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet döneminizde içerden bi yangı hissi geliyorsa içeridede vardır diye okumustum. Bence en erken zamanda tedavi olun, dışarda görünen bi siğille piskolojik olarak cinsel ilişkidende zevk alamazsınız. Geçmiş olsun.
Bende de dışında iç yanaklarda var. Jilet kullanıyorsan tek seferlik kullan. Çay ağacı yağı ile baya küçülttüm ama maalesef tamamen geçmedi. doktora da gidemedim, corona vs. kaldı yani ama ilişki ister istemez etkiliyor gözle görülür şekilde.. korunun
merhaba kizlar bilginiz var mi acaba vajinada sigil varken iliskiye girilir mi girilirse nolur?? tabikide girilmezse iyi olur ama bu sigiller yakami kolay birakmayacak gibi . aylarca kardes kardes mi durcaz sevgilimle
korunmadan ilişkiye girmemek lazım siğiller yayılabilir. genelde tedavi sürecinde ilişki önerilmez. siğil yakımına gelince çok kolay yalnızca koterle yaktırmak iz bırakıyor lazerle tedavi tercih edin sevgiler
tesekkurler dondurma islemi yaptirdim ama yine cikti kurtulmmam uzun sürcek galiba diye düsünerek sormustum . bi de ben son iliskimden kaptigimi düsünüyorum prezervatif kullaniyoruz ama prezervatifin korumadigi yerlerden kapiliyomus sigil
tesekkurler dondurma islemi yaptirdim ama yine cikti kurtulmmam uzun sürcek galiba diye düsünerek sormustum . bi de ben son iliskimden kaptigimi düsünüyorum prezervatif kullaniyoruz ama prezervatifin korumadigi yerlerden kapiliyomus sigil
bende kryo mu ne yaptirdim dondurdum bi kere ama sonra hemen yenileri cikti. bende yaktirdikca yayilan bi suru kisi oldugunu okudugum icin simdi korktum tekrar oyle bi islem yaptirmaya
Çok üzüldüm canım inşallah herşey yoluna girer benim ki yurtdışında yasio sadece yılda 1 kez gelio tedavi oluruz diyor zaten olcez varsın bulassin banada dio ama bakalım şuan ilişki yok zaten yaza gelir izni sadece temmuzlarda
Hic bir sey olmZ ben cin 1 i 3 ayda atim rahat olun korkmayin kontrolerinizide aksatmayin gecmiş olsun gecerken gordim yane yazisina bile tahamulum yok ama bi an kendimi girdun burdaki insanlarda yardimci olmak istedim