Arkadaslar merhaba size hpv ve leep sürecimden bahsetmek istiyorum merak edenler korkanlar illa ki vardır cünkü bende öyleydim.Öncelikle 21 yasındayım vajinamın ic kısmında kaşıntı ve yanma şikayetiyle genel test oldum ve hpv 16 buna bağlı kanser lezyonları (hsil ve lsil) olmak üzere seviyem ise cin2 ve cin3 idi.Kulağa korkunç geliyor bunlar kanser miyim düsüncesi beni yiyip bitirmişti sürekli ağlıyordum araştırıyordum ama etrafta o kadar çok bilgi kirliliği var ki onlara bakmayın okumayın lütfen sadece çok iyi bir doktorunuz olsun ve ona bırakın kendinizi ben öyle yaptım.öncelikle tedavim aldara krem ve akıntılardan dolayı vajinal kampüs kullanarak basladı tabii bu süreçte ilk doz aşımı oldum.leep olacaktım ki oldum o kadar çok korkuyordum ki bu işlemden beynimin içinde sadece leep işlemi vardı dün oldum 1 gün hastanede tuttular gözlem icin işlem zaten hissedilmiyor fakat işlemden sonra ağrı kaçınılmaz bir anda giren kramplar insanı mahvediyor ve takılan sonda ile tampon bu ikisi cok can yakıyor o süreç biraz sancılı ama hepsi çıktıktan sonra acıya dair bişey kalmıyor eğilmekte biraz zorlanırsınız sadece ,takviye olarak size şunları önerebilirim;bol bol yesillik tüketin her aksam olmasa bile 2 günde bir yeşil çay bitki çayı için ben sabahları chia tohumlu kefir içerim ahcc takviyesi aldım ameliyattan sonra her gün 1 tane içeçeğim araştırdım ve propoliste çok büyük etki taşıyor hpvyi atmak icin size anlatacaklarım bu kadar.leep sonucum(uz)umarım hepimizin ben dahil sınırlarımız negatif çıkar bu hastalık sonsuza kadar bizimle kalmayacak korkunc bir süreç farkındayım ama lütfen rahat olun hepsi geçeçek.sadece bünyenizi sağlam tutun ve lütfen bu süreçte sigarayı bırakın.sağlıkcakla kalın