-
- Konu Sahibi asasasas17
Biyopsi yapildi ilk sonra kolposkooi annem ameliyata girerken rahim agzi janserin diye girdiAaa valla çok şaşırdım gerçekten yanlış teşhisi kolposkopide mi koydular. Doktorlarada güvenilmiyor artık bunun için doktor doktor geziyorum
Çok ilginçmiş gerçekten. Hangi şehirdesiniz hangi hastane acabaBiyopsi yapildi ilk sonra kolposkooi annem ameliyata girerken rahim agzi janserin diye girdi
Bana da saat 12 hizasında dedi stajyer doktor. Çok korkuyorum bende. Şimdi nasıl tedavi görüyorsunuz onu sormayı unuttumBacaklarım çok ağrıdı benim .kolposkopi sonucum konum belirterek yüksek dereceli serviks üzeri saat 12 hizası gibi yazıyordu 4 noktadan alınmıştı hepsinde cin2 hsıl çıkmıştı
Trabzonda universite hastanesiÇok ilginçmiş gerçekten. Hangi şehirdesiniz hangi hastane acaba
Kreş konizasyon ameliyatı oldum şükür kolay geçti ve patoloji sonucum temiz çıktı 6 ay sonra takibe gidicem inşallah hpv vücuttan tamamen atışmış olacak öğreneli 2 yıl olacakBana da saat 12 hizasında dedi stajyer doktor. Çok korkuyorum bende. Şimdi nasıl tedavi görüyorsunuz onu sormayı unuttum
Korkmayın muhtemelen rahim ağzı alınacak benim gibiBana da saat 12 hizasında dedi stajyer doktor. Çok korkuyorum bende. Şimdi nasıl tedavi görüyorsunuz onu sormayı unuttum
Sizin seamer sonucunuz nasıl çıkmıştı. Kolposkopi olmadım daha. Sizin cin kaçtıKorkmayın muhtemelen rahim ağzı alınacak benim gibi
Önceki yazınızda belirtmişsiniz kaç olduğunuKreş konizasyon ameliyatı oldum şükür kolay geçti ve patoloji sonucum temiz çıktı 6 ay sonra takibe gidicem inşallah hpv vücuttan tamamen atışmış olacak öğreneli 2 yıl olacak
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cin 2 çıkmıştı smearSizin seamer sonucunuz nasıl çıkmıştı. Kolposkopi olmadım daha. Sizin cin kaçtı
Ama ilk sonucum geçen sene ascus idi sadece 6 ay sonra Çin 2 olduCin 2 çıkmıştı smear
Smeare yüzde 50 yanılmaya payı var diyorlar acaba doğru muAma ilk sonucum geçen sene ascus idi sadece 6 ay sonra Çin 2 oldu
Bişey daha sorucam. İdrardan sonra ve vajinada yanma oluyor mu acaba sizin. Bende çok olmaya başladı bu aralarAma ilk sonucum geçen sene ascus idi sadece 6 ay sonra Çin 2 oldu
Bu Yanma mantar yada sistit benzeri bişey gibi yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir hpv nin böyle bir belirtisi yokBişey daha sorucam. İdrardan sonra ve vajinada yanma oluyor mu acaba sizin. Bende çok olmaya başladı bu aralar
Bende yanılma olmadı smeara göre Leep yapıldı sonuç aynı ididSmeare yüzde 50 yanılmaya payı var diyorlar acaba doğru
Bende anlamadım neden oluyor emfeksiyon var rahim ağzında demişti doktor fitil vermişti başka doktor kullandım ama tekrar başladı etkisi geçinceBu Yanma mantar yada sistit benzeri bişey gibi yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir hpv nin böyle bir belirtisi yok
Hpv yanma enfeksiyon ve mantar yapıyor dediler doğru mu bilginiz var mıBu Yanma mantar yada sistit benzeri bişey gibi yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir hpv nin böyle bir belirtisi yok
Çok korkuyorum cuma günü araştırma hastanesindeki stajyer doktor çok korkuttu iyi görünmüyor dedi. Bende fazla soru sorunca benden iyi bişey duymak istiyorsun ama duyamayacaksın çünkü iyi görünmüyor dedi. Şuan çok kötüyüm cinleri geçtim artık kötü olan hastalığa mı yakalandım bu kadar konuşma yaptığına göre. Dilim de varmıyor o hastalığı ağzıma almaya ama çok moralim bozuk
Neden ki sonucunuz nasıl çıktıBenim de Rahim ağzını alabiliriz dediler