HPV Yİ YENDİMMM💓💓

ah çok sevindim.

Siğil çıkmıstı yaktılar smear negatif geldi hpv testi verdim bi kac gun once onun sonucunu bekliyorum
Sonuç gelirse paylaş benimde anüste siğil var uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ölecem korkudan bekarım ailem duymamalı öğrenciyim hafta içi bütün testleri yapacam

İnşalalh iyileşir tipini de bilmiyorum smear da yapılmadı hafta içi yapılacak kötü gelirse ne yaparım ben .sizde siğil vardı değil mi

Bendede var hpv cok korkuyorum yemek falan yiyemiyorum ya
Ben de çlk korkuyorum. Bende 3 tip pozitifliği var. 39 ve 56 yüksek riskli. Cin 1/2 arası geldi ve 10 ay kadar önce leep oldum. Temiz geldi Geçtiğimiz hafta tekrar test verdim. Sonucum ne çıkacak çok merak ediyorum ve korkuyorum

Ahcc kullandım. O bitince Kordisep mantarı kullandım. Propolis kullandım. Eşim prezervatif sevmiyor, birbirimize tekrar tekrar bılaştırıyor olabiliriz diye ödüm patlıyor

Hiç bir şey alamıyorsanız bile propolis vitamin b12 folik asit kullanın.

Aşı oldunuz mu, ben ilk doz oldum ama daha yaptırmıcam sadece vitaminlere ağırlık vericem ama.korunma önemli ama lütfen dikkat edin bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…