• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv ye bağlı olduğunu düşündüğüm batma ve kaşıntı için yardımmm

hpv konusunda uzman birini bulmanız lazım. İstanbul anadolu yakasında bildiğim bir dermatoloji uzmanı var yakarak değil dondurarak tedavi ediyordu tabi bu da çözüm değil.
Devamında kendinizi korumanız lazım. Öncelikle eşli tedavi gerekli.
Sonra bağışıklı güçlü tutmalısınız. Imutor kompleks ya da arwell beta glukan içerikleri çok güçlü hpv ye iyi geliyor.
beeo marka propolis öneririm. Gün içinde ev yoğurduna damlatıp yiyebilirsiniz.
osende metilfolat+metilkobalamin
Çinko
D3+k2
Ekinezya çayı
C vitamini ester veya lipozomal formda olmalı.
Şekeri kesin. Alkolü kesin. Bu kürü uygularken sağlıklı yiyecekler yiyin.
bunlar hpvye karşı bağışıklık güçlendiriciler. Bana bir jinekolog hpv teşhisi koyup siğil yakmıştı. 2 hafta sonra smear sonucum geldi. 2 hafta dünya başıma yıkıldı. Sonuç temizdi ben 2 haftada hpv profu oldum. Bunları hpv ile ilgili türk ve yabancı kaynaklardan derledim. Ve bir sürü para döküp aldım. Sonuç geldiğinde bayağı küfretmiştim doktora da.
Imutor kompleks zaten propolis

Çinko

D3+k2

Ekinezya çayı

C vitamini içeriyor ki kuzu. Niye ekstradan onları da alalim

ben arwell öneriyorum. Betaglukan miktarı daha fazla.
Eğriçayırı bilmiyordum. ben beeo etil alkolde çözünmüş saf propolis almıştım.
Beeoyu çok kullandım ama egricayira geçtim alkollu olmasın dedik.zeytinyagli olduğu için buna geçtik çok sevdik.fayda farkı var mıdır bilemedim

Valla bende siğil var mı yok mu onuda bilmiyorum .

Böyle herkeste çıkıyor resmen denk geliyorum da.

Huylandim bende
E vajinamj kontrolde edemiyorum
Zaten ağda bile yapamam hiç eğilip bukulemiyorum oraya .
Zaten çetrefilli bizim organimiz biliyorsunuz heryer kıvrımlı.nasil gorucem.

Ama smear testi yaptırmıştım .
Smear testi temizdi gerçi hpv ve smear testleri de birbirlerinden farklılarmış...😑😑😑😑😔ben smear testinde hpv de görünür saniyordum

Tamam ama afedersin eline gelir hissedersin yada doktor kontrolunde doktorun soyler smear da cikmaz bu hpv testi ayri yapiyilor ben yaptirmadim doktorum onermedi yasim genc oldugu icin allah korusun yuksek riskli olsa rahminimi aldiraksn demisti bana yapmadim ama yaklasik 2 yildir cimiyor cok sukur

Tamam ama afedersin eline gelir hissedersin yada doktor kontrolunde doktorun soyler smear da cikmaz bu hpv testi ayri yapiyilor ben yaptirmadim doktorum onermedi yasim genc oldugu icin allah korusun yuksek riskli olsa rahminimi aldiraksn demisti bana yapmadim ama yaklasik 2 yildir cimiyor cok sukur
Geçmiş olsun

hpv konusunda uzman birini bulmanız lazım. İstanbul anadolu yakasında bildiğim bir dermatoloji uzmanı var yakarak değil dondurarak tedavi ediyordu tabi bu da çözüm değil.
Devamında kendinizi korumanız lazım. Öncelikle eşli tedavi gerekli.
Sonra bağışıklı güçlü tutmalısınız. Imutor kompleks ya da arwell beta glukan içerikleri çok güçlü hpv ye iyi geliyor.
beeo marka propolis öneririm. Gün içinde ev yoğurduna damlatıp yiyebilirsiniz.
Çinko
D3+k2
Ekinezya çayı
C vitamini ester veya lipozomal formda olmalı.
Şekeri kesin. Alkolü kesin. Bu kürü uygularken sağlıklı yiyecekler yiyin.
bunlar hpvye karşı bağışıklık güçlendiriciler. Bana bir jinekolog hpv teşhisi koyup siğil yakmıştı. 2 hafta sonra smear sonucum geldi. 2 hafta dünya başıma yıkıldı. Sonuç temizdi ben 2 haftada hpv profu oldum. Bunları hpv ile ilgili türk ve yabancı kaynaklardan derledim. Ve bir sürü para döküp aldım. Sonuç geldiğinde bayağı küfretmiştim doktora da.
Merhabaaa .arwell beta glukan aldım ama 200 mg lik . Doğru mudur acaba ?

Zaten hpv kapan insanlarn % 80 i ortalama 2 yıl içinde bağışıklığıyla arıyormuş. İstanbul u bilemiyorum doğu taraflarındayom ben şuan. Ama İstanbul da iyi doktorlar var diye biliyorum.moralini sakın bozma. Bağışıklığnla atlatacaksn inşallah. İmutor komplex gibi vitamin ilaçları kullanıp beslemene dikkat etmelisn. Onun dışında sigara aşırı zararlı oluyormş. Sıkma canını ya gerçekten geçer gider Allahın izniyle bi çoook atlatan insan olmş zaten 🙂
Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce kurtuluruz. Dediğiniz vitamine bakacağım işe yarar inşallah

Öncelikle size de geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah kısa sürede atlatırsınız. Ben daha yolun başındayım. Bakiresin sorun yok dedi ama duraksadı belki olumsuz bir şey demek istemedi üzülmeyeyim diye. Bahsettiğiniz özelde test fiyatları İstanbul da mı acaba? Ona söylesem bana inanmayabilir başka şekilde bulaştı desem. Kendi içimde halledeceğim. Evlenirsek mutlaka aşı yaptırmasını isterim dediğiniz gibi. İlginiz için çok teşekkür ederim. Moralim çok bozuk.

Merhabalar .yeni evliyim.bende genital siğil çıktı hpv testi yaptırdım hpv tip 6 ve tip 18 çıktı bir kez yaktırdım. Ama şu an tekrar çıkmış görünüyor. aşırı batma ve kaşınma oluyor. Günlük hayatımı aşırı etkiledi.. 7-8 doktora gittim ya adam akıllı bilgiler i yok yada sallıyorlar. Lüften yaşayan varsa çözüm bulabilen varsa yazabilirmi.ne zamana kadar yaşıcam bunu ben gebelik olursa bi zararı varmı çareyi bi turlu bulamadım. Lütfen yardım 🙏🏻
Hic korkmayın gebeliği etkilemez.beslenmene dikkat et.bol.bol meyve sebze ye.eczanelerde satılıyor imitor kompleks al kullan gunde 1 tane.stresten uzak dur.hic korkma 😊

Arkadaslar bir sey sorucam, gercekten aldara krem kimsede ic dudaklara uygulayinca agri sendromu yapmadi mi? Ben gecen sene aldara uyguladim orama ve vestibulit bolgemi inceltti iliskide agri hissediyorum ve bu yuzden ameliyat olucam. Ve bunun kadinlarda olmasi ciddi risk. Lutfen aldara kullanmayin o sigiller zaten gecicek. Eger cok istiyorsaniz yaktirin. Ve benim gibi aldara sonrasi bu sorunu yasayan varsa lutfen yazabilir mi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Merhabalar .yeni evliyim.bende genital siğil çıktı hpv testi yaptırdım hpv tip 6 ve tip 18 çıktı bir kez yaktırdım. Ama şu an tekrar çıkmış görünüyor. aşırı batma ve kaşınma oluyor. Günlük hayatımı aşırı etkiledi.. 7-8 doktora gittim ya adam akıllı bilgiler i yok yada sallıyorlar. Lüften yaşayan varsa çözüm bulabilen varsa yazabilirmi.ne zamana kadar yaşıcam bunu ben gebelik olursa bi zararı varmı çareyi bi turlu bulamadım. Lütfen yardım 🙏🏻
Canim allahin izniyle korkma allaha sığın ben öyle yaptım.3 yil önce bende hpv 18 cikti silgileri yaktirdim sürekli tekrarladı.poskoljim bile bozuldu.ama suan hpv yok sonuc negatif.vucut kendini atıyor bunyene bağlı bol bol pekmez bal ceviz portakal ye.direncini yuksek tutman lazim.surekli iç çamaşır degistir orasi kuru kalması lazım.ellini fazla dokundurma orana silgiler ellerindede çıkabilir.unutma.allaha dua et hepsi gecer

Back