• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv ye bağlı olduğunu düşündüğüm batma ve kaşıntı için yardımmm

Tamam sizi anlıyorum ama bakireyseniz dediğim gibi test yapılmaz çünkü vajina içinden de sürüntü alınıyor. Ama başka doktora görünebilirsiniz gerçekten siğilse en azından krem tedavisi uygular ilk. Geçmezse de diğer tedavileri düşünülebilir.
Teşekkür ederim başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu siğiller kendiliğinden geçer mi yani bağışıklığımı güçlendirirsem peki?

Teşekkür ederim başka doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu siğiller kendiliğinden geçer mi yani bağışıklığımı güçlendirirsem peki?
Çıkmaması konusunda etkisi olur ama hepsininin kendiliğinden geçmesi pek mümkün değil. Geçerse ancak bir kaçı geçer.

25 yaşındayım, evli değilim. Bana da doktor siğiller var dedi. Küçük olduğu için ilgilenmedi. Krem de vermedi. Test de yapılmadı. Benim sorum kendi kendine geçer mi bunlar? Ne yapmam lazım. Devlet hastanesinde test yapılmıyor mu, ondan mı yapmadı?
Benim ilk zamanlar ki doktorumda bunlar küçük dedi gönderdi bakmadı bile. Her şeyin beterini gördkleri için önemsemiyolardır diye düşndm bende. Devlette smear yapılmıyo 30 yaş altına ama hpv yi bilmiyorm ✋🏻

Rica ederim, sakin olun stres yapmayın lütfen. Çok geçmiş olsun.
Elimde değil üzülüyorum, hayatımda biri var evlenmeyi düşünüyorduk. Onun haberi yok benim hatamdan. Bugün de siğiller olduğunu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı. Anlatamam
Benim ilk zamanlar ki doktorumda bunlar küçük dedi gönderdi bakmadı bile. Her şeyin beterini gördkleri için önemsemiyolardır diye düşndm bende. Devlette smear yapılmıyo 30 yaş altına ama hpv yi bilmiyorm ✋🏻
Devlette başka doktora görünsem mi ki krem falan vermedi 😔

Elimde değil üzülüyorum, hayatımda biri var evlenmeyi düşünüyorduk. Onun haberi yok benim hatamdan. Bugün de siğiller olduğunu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı. Anlatamam
Zaten aldara diye bi krem var doktorlarn hepsi onu yazıp yolluyor canım.bana ilk etapta öyle yaptılat .taa ki her şeyi öğrenip akıllanana kadar. Ama o krem hiç bişeye yaramıyor. Ve çok pahalı.aksine dokuna zarar veriyormuş.ben öyle öğrendim en azından. Bakireysen test alamayabilirler içerden ama sen bunu sadece yaşadığın ilşkiden kapmaöş olablrsn. O her müşterisine küçük bi ağda kazanı içerisnden aynı spatulayı batırıp çıkarıp kullanan kuaförler yada başlıklarnı iyi temizleyen lazer epilasyoncular varya.ordanda kapma ihtimalin var.yani kımse seni yargılamasn ilişki yaşadında kaptın demesin. İçini ferah tut bence. Özel hastaneler de hpv testini bana 200-250 lira arasında yapıyolardı şuan ne kadar oldu bilmiyorum.senin önce hpv tiplemeni öğrenmen gerek bence. Kanser yapan tip var yapmayan var. Ona göre hareket edersin.Siğil yapan var yapmayan var. 200 den fazla tipi var bunun. Dezavantajın bakire olman .o yüzden nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcın olsun. Evlenmeyi düşündüğün kişiye bunu mutlaka söylemelisin ki aşısını yapsn bulaşmadan. Yani tabi bu benim fikrim. Her türlü bildiklerimle yardmcı olurum inşallah sanada bir yıllık hpv taşıyıcısı olarak 😔😔

Merhabalar .yeni evliyim.bende genital siğil çıktı hpv testi yaptırdım hpv tip 6 ve tip 18 çıktı bir kez yaktırdım. Ama şu an tekrar çıkmış görünüyor. aşırı batma ve kaşınma oluyor. Günlük hayatımı aşırı etkiledi.. 7-8 doktora gittim ya adam akıllı bilgiler i yok yada sallıyorlar. Lüften yaşayan varsa çözüm bulabilen varsa yazabilirmi.ne zamana kadar yaşıcam bunu ben gebelik olursa bi zararı varmı çareyi bi turlu bulamadım. Lütfen yardım 🙏🏻

hpv konusunda uzman birini bulmanız lazım. İstanbul anadolu yakasında bildiğim bir dermatoloji uzmanı var yakarak değil dondurarak tedavi ediyordu tabi bu da çözüm değil.
Devamında kendinizi korumanız lazım. Öncelikle eşli tedavi gerekli.
Sonra bağışıklı güçlü tutmalısınız. Imutor kompleks ya da arwell beta glukan içerikleri çok güçlü hpv ye iyi geliyor.
beeo marka propolis öneririm. Gün içinde ev yoğurduna damlatıp yiyebilirsiniz.
osende metilfolat+metilkobalamin
Çinko
D3+k2
Ekinezya çayı
C vitamini ester veya lipozomal formda olmalı.
Şekeri kesin. Alkolü kesin. Bu kürü uygularken sağlıklı yiyecekler yiyin.
bunlar hpvye karşı bağışıklık güçlendiriciler. Bana bir jinekolog hpv teşhisi koyup siğil yakmıştı. 2 hafta sonra smear sonucum geldi. 2 hafta dünya başıma yıkıldı. Sonuç temizdi ben 2 haftada hpv profu oldum. Bunları hpv ile ilgili türk ve yabancı kaynaklardan derledim. Ve bir sürü para döküp aldım. Sonuç geldiğinde bayağı küfretmiştim doktora da.

hpv sadece ilişki ile bulaşmıyor kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin. Başka doktorlara gidin ve bir üst mesajda bazı takviyeler yazdım. Onları kullanmaya çalışın. Özellikle çinko b12 ve d vitamini önemli.
Bir de test yapmadan siğil olduğunu anlayabiliyorlar mı?

Arkadaşlar bende iki ay önce oral yolla ilişki yaşadım karşı tarafta hpv siğil varmış çok korkuyorum boğazımda çıkacak diye :(

Arkadaşlar bende iki ay önce oral yolla ilişki yaşadım karşı tarafta hpv siğil varmış çok korkuyorum boğazımda çıkacak diye :KK43:
Sanırım bu konu için bi kulak burun boğaza gidip durumu anlatmanız gerek. Sürüntü alıp test yapıyorlar. Umarım kötü bişey çıkmaz ama en azından içinz rahat eder.ayrıca hpv ağızda çok tutunamıyormuş zaten

hpv konusunda uzman birini bulmanız lazım. İstanbul anadolu yakasında bildiğim bir dermatoloji uzmanı var yakarak değil dondurarak tedavi ediyordu tabi bu da çözüm değil.
Devamında kendinizi korumanız lazım. Öncelikle eşli tedavi gerekli.
Sonra bağışıklı güçlü tutmalısınız. Imutor kompleks ya da arwell beta glukan içerikleri çok güçlü hpv ye iyi geliyor.
beeo marka propolis öneririm. Gün içinde ev yoğurduna damlatıp yiyebilirsiniz.
osende metilfolat+metilkobalamin
Çinko
D3+k2
Ekinezya çayı
C vitamini ester veya lipozomal formda olmalı.
Şekeri kesin. Alkolü kesin. Bu kürü uygularken sağlıklı yiyecekler yiyin.
bunlar hpvye karşı bağışıklık güçlendiriciler. Bana bir jinekolog hpv teşhisi koyup siğil yakmıştı. 2 hafta sonra smear sonucum geldi. 2 hafta dünya başıma yıkıldı. Sonuç temizdi ben 2 haftada hpv profu oldum. Bunları hpv ile ilgili türk ve yabancı kaynaklardan derledim. Ve bir sürü para döküp aldım. Sonuç geldiğinde bayağı küfretmiştim doktora da.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Söyleidklerinizin hepsini kullandm halada kullanıyorm arwel beta glukan dediğiniz şey hariç. İlaç oda galiba. Onuda kullanırım. Peki bişey daha sorabilirmiyim. Gebelik istiyorm çünkü eşimin yaşı biraz büyük. Hani çok geç kalmakta istemiyoruz. Ne zamana kadar korunablirm bu virüs vücuttan kaç yılda atılacak belli değil ki. Korunmazsamda sürekli yenileyecek. Varmı bi öneriniz

Benim rahim agzında yara varmış smear test sonucunu bekliyorum bu hpv ile ilgili ama sizin dedikleriniz normal sigil gb sanırım gözle görülüyor dogru mu ? Çünkü benim görünürde bi şey yok gb

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Söyleidklerinizin hepsini kullandm halada kullanıyorm arwel beta glukan dediğiniz şey hariç. İlaç oda galiba. Onuda kullanırım. Peki bişey daha sorabilirmiyim. Gebelik istiyorm çünkü eşimin yaşı biraz büyük. Hani çok geç kalmakta istemiyoruz. Ne zamana kadar korunablirm bu virüs vücuttan kaç yılda atılacak belli değil ki. Korunmazsamda sürekli yenileyecek. Varmı bi öneriniz

bebekle ilgili benim bildiğim tek sıkıntı normal doğum yapmaman gerekiyor. İstersen bir doktora git kontrole danış bunu. Gebe kalmanla ilgili bir sorun yok bildiğim kadarıyla.
“Arwell”dediğim ilaç değil. Besin takviyesi. betaglukan içerikli bir bağışıklık güçlendirici. Imutor kompleks de olabilir onun yerine. İçeriğinde propolis c vitamini falan da var. Ama benim piyasada araştırdığım en yüksek beta glukan içeriğine sahip takviye arwell. Hepsiburadada uygun fiyatlı alıyorum ben. Hamile olduğum için diş iltihabı yaşıyorum sürekli. 20lik dişimden zordayım ben de. Antibiyotik yerine arwell içiyorum geçiyor anında gerçekten etkili bir bağışıklık güçlendirici.

bebekle ilgili benim bildiğim tek sıkıntı normal doğum yapmaman gerekiyor. İstersen bir doktora git kontrole danış bunu. Gebe kalmanla ilgili bir sorun yok bildiğim kadarıyla.
“Arwell”dediğim ilaç değil. Besin takviyesi. betaglukan içerikli bir bağışıklık güçlendirici. Imutor kompleks de olabilir onun yerine. İçeriğinde propolis c vitamini falan da var. Ama benim piyasada araştırdığım en yüksek beta glukan içeriğine sahip takviye arwell. Hepsiburadada uygun fiyatlı alıyorum ben. Hamile olduğum için diş iltihabı yaşıyorum sürekli. 20lik dişimden zordayım ben de. Antibiyotik yerine arwell içiyorum geçiyor anında gerçekten etkili bir bağışıklık güçlendirici.
Allah şifa versin.hayırla bebeğinize kavuştursun. İmutor kompleks kullanıyorm bittiği gibi arwell alayım bide o zaman. Çok teşekkür ederim 🙂

Renkli mi peki yoksa kabarcık gb mi oluyo ?
Kabarcık gibi. Benim ilk zamanlar parça parçaydı.böyle bi sürü mercimek gibi 😔 Beyazlıyodu bazen çok garipti. Yaktırdım bikere. Yine çıktı bu defa küçük küçük çıktı. Doktor tam yakmadı diye yayıldı yine.bazıları bidaha gidip muayene ol diye tam yakmıyolarmş. Bidaha yaktırcam

Zaten aldara diye bi krem var doktorlarn hepsi onu yazıp yolluyor canım.bana ilk etapta öyle yaptılat .taa ki her şeyi öğrenip akıllanana kadar. Ama o krem hiç bişeye yaramıyor. Ve çok pahalı.aksine dokuna zarar veriyormuş.ben öyle öğrendim en azından. Bakireysen test alamayabilirler içerden ama sen bunu sadece yaşadığın ilşkiden kapmaöş olablrsn. O her müşterisine küçük bi ağda kazanı içerisnden aynı spatulayı batırıp çıkarıp kullanan kuaförler yada başlıklarnı iyi temizleyen lazer epilasyoncular varya.ordanda kapma ihtimalin var.yani kımse seni yargılamasn ilişki yaşadında kaptın demesin. İçini ferah tut bence. Özel hastaneler de hpv testini bana 200-250 lira arasında yapıyolardı şuan ne kadar oldu bilmiyorum.senin önce hpv tiplemeni öğrenmen gerek bence. Kanser yapan tip var yapmayan var. Ona göre hareket edersin.Siğil yapan var yapmayan var. 200 den fazla tipi var bunun. Dezavantajın bakire olman .o yüzden nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcın olsun. Evlenmeyi düşündüğün kişiye bunu mutlaka söylemelisin ki aşısını yapsn bulaşmadan. Yani tabi bu benim fikrim. Her türlü bildiklerimle yardmcı olurum inşallah sanada bir yıllık hpv taşıyıcısı olarak 😔😔
Öncelikle size de geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah kısa sürede atlatırsınız. Ben daha yolun başındayım. Bakiresin sorun yok dedi ama duraksadı belki olumsuz bir şey demek istemedi üzülmeyeyim diye. Bahsettiğiniz özelde test fiyatları İstanbul da mı acaba? Ona söylesem bana inanmayabilir başka şekilde bulaştı desem. Kendi içimde halledeceğim. Evlenirsek mutlaka aşı yaptırmasını isterim dediğiniz gibi. İlginiz için çok teşekkür ederim. Moralim çok bozuk. Kendi kendine geçer mi acaba küçükler ya?

Back