• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv ye bağlı olduğunu düşündüğüm batma ve kaşıntı için yardımmm

Evet siğil yapan olmuyor ama bende ayrıca tip 18 de çıktığı için korkyorm. 😔 Hayırlsı olsun.sizin için çok sevindm inşallah bidaha hiç yaşamazsn bu problemi. Rahmin içindede siğiller varmş onların çıktığını göremiyecem belki ama dıştakileri yaktırdım bidaha çıktı. Bide doktor tam yakmadı hepsini .tam yakmamışssnz bi kaç tane daha var dediğimde onlar siğil değil dedi bana .ama onlar büyüyp yayıldılar.. düzgün bi doktorda bulamadm ki. Neyse hayırlısı inşallah bi yolunu bulucam.çok teşekkür ederim 🥰
Rahminizin içindekileri hpv testi ile mi smear testi ile mi anladınız.

Bu arada vajinal muayenede rahimdeki siğil görünür mü
Doktora onun için girmediyseniz bile vajinal muayene yaparken doktor ooo siğil var rahminde diyeblir mi

Bir de yaktırmak için ücret alıyorlar mı?
hpv sadece ilişki ile bulaşmıyor kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin. Başka doktorlara gidin ve bir üst mesajda bazı takviyeler yazdım. Onları kullanmaya çalışın. Özellikle çinko b12 ve d vitamini önemli.
Bir de test yapmadan siğil olduğunu anlayabiliyorlar mı?
Hemen ekran görüntüsü aldım. Değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şeker alkol sigara kullanmıyorum.
hpv sadece ilişki ile bulaşmıyor kendinizi bu kadar kötü hissetmeyin. Başka doktorlara gidin ve bir üst mesajda bazı takviyeler yazdım. Onları kullanmaya çalışın. Özellikle çinko b12 ve d vitamini önemli.
Bir de test yapmadan siğil olduğunu anlayabiliyorlar mı?
Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şeker, alkol, sigara kullanmıyorum. Evet, doçent doktora göründüm direkt siğil dedi. Hiç de bilgilendirmedi şöyle yapalım diye. Testi özelde yaptırmayı düşünüyorum. Bakirelik konusunu yine soracağım. İnternette bakirelerden de test alınır diyor ama bilmiyorum.

Onu da sordum 2.ciyi istiyorum bende sadece normal doğum yapamiyoruz onun disinda bi sorun yok ama sen fazla bekletme yaktir tedavini biran once bitir 1 tane bile ciksa beklemeden yaktir doktorum bana 4 ve 5 kere yakabikiriz demisti ama 3 de bittiyuksek riskli degil iste sigil yapan yuksek riskli olmuyormus
Yapaanlar var aslında.
Neden normal yapilamiyormus onlar nasıl yaptirlar acaba ki

Bir de yaktırmak için ücret alıyorlar mı?
Hemen ekran görüntüsü aldım. Değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şeker alkol sigara kullanmıyorum.
Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şeker, alkol, sigara kullanmıyorum. Evet, doçent doktora göründüm direkt siğil dedi. Hiç de bilgilendirmedi şöyle yapalım diye. Testi özelde yaptırmayı düşünüyorum. Bakirelik konusunu yine soracağım. İnternette bakirelerden de test alınır diyor ama bilmiyorum.

bence de sonuçta yüzeydeki siğillerden örnek alıp test yapabilir ille vajinanın içinden kültür almaya gerek yok heralde. Tipini öğrenmen lazım. Hpv olduğuna nasıl emin olabildi.
Bana da hpv dedi dediğim gibi 2 haftaya sonuç geldi hiçbir şey yokmuş ve boşu boşuna allah bilir ne yaktı orada. Tabi ki bir sürü para aldı.

bence de sonuçta yüzeydeki siğillerden örnek alıp test yapabilir ille vajinanın içinden kültür almaya gerek yok heralde. Tipini öğrenmen lazım. Hpv olduğuna nasıl emin olabildi.
Bana da hpv dedi dediğim gibi 2 haftaya sonuç geldi hiçbir şey yokmuş ve boşu boşuna allah bilir ne yaktı orada. Tabi ki bir sürü para aldı.
İlişkim oldu dedim ya ondan hemen siğil dedi bence. Ne kadar güzel içiniz rahatlamış üzerinizden yük kalkmıştır. Yaktığı şeyler nasıldı neye benziyordu? Neyse sağlıklısınız çok şükür önemli olan o.

İlişkim oldu dedim ya ondan hemen siğil dedi bence. Ne kadar güzel içiniz rahatlamış üzerinizden yük kalkmıştır. Yaktığı şeyler nasıldı neye benziyordu? Neyse sağlıklısınız çok şükür önemli olan o.

hiç bilmiyorum görmedim bile ben. Elle rahim ağzımı muayene ederken gördüğünü söyledi. Test sonucu 2 haftaya gelir bekleyelim mi, yoksa hemen yakalım mı. Eğer hpv ise 2 haftada çok yayılır ve geç olabilir şu an başlngıç gibi duruyor diye beni panikletti. Ben de panik olup yakalım hemen dedim. 2 sene önce 1000 lira ödedim 3 tane siğil yaktım dedi.
Çok şükür rahatladım aynen. Siz de bir test yaptırın ona göre de düzgün tedavinize başlayın bir an önce.

hiç bilmiyorum görmedim bile ben. Elle rahim ağzımı muayene ederken gördüğünü söyledi. Test sonucu 2 haftaya gelir bekleyelim mi, yoksa hemen yakalım mı. Eğer hpv ise 2 haftada çok yayılır ve geç olabilir şu an başlngıç gibi duruyor diye beni panikletti. Ben de panik olup yakalım hemen dedim. 2 sene önce 1000 lira ödedim 3 tane siğil yaktım dedi.
Çok şükür rahatladım aynen. Siz de bir test yaptırın ona göre de düzgün tedavinize başlayın bir an önce.
Hamileymişsiniz, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktor sizi olumsuz psikolojiye sürüklemiş boştan yere. Verdiğiniz ücret fazlaymış ya ben nasıl altından kalkarım bilmiyorum. Devlette ilgisizler. Kesinlikle özelde bir doktora görüneceğim. Bağışıklık sağlam olursa daha çıkmaz di mi

Hamileymişsiniz, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doktor sizi olumsuz psikolojiye sürüklemiş boştan yere. Verdiğiniz ücret fazlaymış ya ben nasıl altından kalkarım bilmiyorum. Devlette ilgisizler. Kesinlikle özelde bir doktora görüneceğim. Bağışıklık sağlam olursa daha çıkmaz di mi

daha uygun fiyatlı özeller var. Ben rutin kontrole gitmiştim iyi bir doktor diye önerdiler zaten bir muayene olup çıkacaktım. Arkadaşım önermişti pahalı bir yerdi.

Öncelikle size de geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah kısa sürede atlatırsınız. Ben daha yolun başındayım. Bakiresin sorun yok dedi ama duraksadı belki olumsuz bir şey demek istemedi üzülmeyeyim diye. Bahsettiğiniz özelde test fiyatları İstanbul da mı acaba? Ona söylesem bana inanmayabilir başka şekilde bulaştı desem. Kendi içimde halledeceğim. Evlenirsek mutlaka aşı yaptırmasını isterim dediğiniz gibi. İlginiz için çok teşekkür ederim. Moralim çok bozuk. Kendi kendine geçer mi acaba küçükler ya?
Zaten hpv kapan insanlarn % 80 i ortalama 2 yıl içinde bağışıklığıyla arıyormuş. İstanbul u bilemiyorum doğu taraflarındayom ben şuan. Ama İstanbul da iyi doktorlar var diye biliyorum.moralini sakın bozma. Bağışıklığnla atlatacaksn inşallah. İmutor komplex gibi vitamin ilaçları kullanıp beslemene dikkat etmelisn. Onun dışında sigara aşırı zararlı oluyormş. Sıkma canını ya gerçekten geçer gider Allahın izniyle bi çoook atlatan insan olmş zaten 🙂

Rahminizin içindekileri hpv testi ile mi smear testi ile mi anladınız.

Bu arada vajinal muayenede rahimdeki siğil görünür mü
Doktora onun için girmediyseniz bile vajinal muayene yaparken doktor ooo siğil var rahminde diyeblir mi
Hpv testi ile anladık. Bi çok doktora gittim hepside vajinal muayenede evt şuralarda siğil var görünüyor yakabilirz dediler.. o şekilde anlaşılıp görnüyor yani. Kaşıntısı bi yana zaten ayrık ayrık çatlak halde duruyor dış derim o yüzden acı çekiyorum

Merhabalar .yeni evliyim.bende genital siğil çıktı hpv testi yaptırdım hpv tip 6 ve tip 18 çıktı bir kez yaktırdım. Ama şu an tekrar çıkmış görünüyor. aşırı batma ve kaşınma oluyor. Günlük hayatımı aşırı etkiledi.. 7-8 doktora gittim ya adam akıllı bilgiler i yok yada sallıyorlar. Lüften yaşayan varsa çözüm bulabilen varsa yazabilirmi.ne zamana kadar yaşıcam bunu ben gebelik olursa bi zararı varmı çareyi bi turlu bulamadım. Lütfen yardım 🙏🏻
Arkadaşım bende oğluma hamileyken vardı ben doktora gitmedim.tüy dökücü sürdüm hepsi gitti tabi herkezde aynısı olucak diyebirsey yok ama bende birdaha olmadi yaktı heralde bildiğim kadarıyla iliski yoluyla bulaşıyor...

Zaten hpv kapan insanlarn % 80 i ortalama 2 yıl içinde bağışıklığıyla arıyormuş. İstanbul u bilemiyorum doğu taraflarındayom ben şuan. Ama İstanbul da iyi doktorlar var diye biliyorum.moralini sakın bozma. Bağışıklığnla atlatacaksn inşallah. İmutor komplex gibi vitamin ilaçları kullanıp beslemene dikkat etmelisn. Onun dışında sigara aşırı zararlı oluyormş. Sıkma canını ya gerçekten geçer gider Allahın izniyle bi çoook atlatan insan olmş zaten 🙂
Sigaranın hpv üzerinde etkisi neymis

Arkadaşım bende oğluma hamileyken vardı ben doktora gitmedim.tüy dökücü sürdüm hepsi gitti tabi herkezde aynısı olucak diyebirsey yok ama bende birdaha olmadi yaktı heralde bildiğim kadarıyla iliski yoluyla bulaşıyor...
Aa çok iyi. Aslında tüy dökücü kullanmayın arttırır diyorlar ama demekki herkes tam bi bilgiyede sahip değil. Çok şükür bi daha çıkmamış sizde. Aslında şifanında nereden geleceğini bilmiyorz 🙏🏻🌼

Aa çok iyi. Aslında tüy dökücü kullanmayın arttırır diyorlar ama demekki herkes tam bi bilgiyede sahip değil. Çok şükür bi daha çıkmamış sizde. Aslında şifanında nereden geleceğini bilmiyorz 🙏🏻🌼
Benim.yakti birdaha çikmadi
Küçük.et parçacıklar gibi sürekli kasinan artan şeyler

Sigaranın hpv üzerinde etkisi neymis
özellikle Hpv ile ilgilenen doktorlar hiç sigara içmeyenlerin bu süreci daha çabuk atlattıklarından bahsediyor. Sigara zararlı hücrelerin artmasına daha çok neden oluyormuş ve tabi ki bağışıklığı da düşürüyor. Hpv ile ilgili forumda yazdığımı görmüşsünüzdür. Hiç siğil kalmadı imutor kulllanıyorum tek tik sigara içen birisiyim falan yazmıştım. Doğru aslında sigara tek tük içiyorum ama uzun zaman sonra hiç siğilim yokken arkadaşıma dedim ver bi tane yakayım nasılsa bir şey olmaz hemen uzun zamandır içmiyorum diye. 2 gün sonrası nur topu gibi 2 tane siğilim daha oldu. 🤦‍♀️

Yapaanlar var aslında.
Neden normal yapilamiyormus onlar nasıl yaptirlar acaba
Şöyle ki eğer sigil gecirdiginiz donem doguma yakinsa veya bir kac yil icinde olmussa riske atmamak icin doktorlar onermiyor çocuğa bulasir dolayisiyla cocukda olur diye ama cok uzun yillar cikmadiysa doktora danismak lazim

Şöyle ki eğer sigil gecirdiginiz donem doguma yakinsa veya bir kac yil icinde olmussa riske atmamak icin doktorlar onermiyor çocuğa bulasir dolayisiyla cocukda olur diye ama cok uzun yillar cikmadiysa doktora danismak lazim
Valla bende siğil var mı yok mu onuda bilmiyorum .

Böyle herkeste çıkıyor resmen denk geliyorum da.

Huylandim bende
E vajinamj kontrolde edemiyorum
Zaten ağda bile yapamam hiç eğilip bukulemiyorum oraya .
Zaten çetrefilli bizim organimiz biliyorsunuz heryer kıvrımlı.nasil gorucem.

Ama smear testi yaptırmıştım .
Smear testi temizdi gerçi hpv ve smear testleri de birbirlerinden farklılarmış...😑😑😑😑😔ben smear testinde hpv de görünür saniyordum

Back