Merhabalar .yeni evliyim.bende genital siğil çıktı hpv testi yaptırdım hpv tip 6 ve tip 18 çıktı bir kez yaktırdım. Ama şu an tekrar çıkmış görünüyor. aşırı batma ve kaşınma oluyor. Günlük hayatımı aşırı etkiledi.. 7-8 doktora gittim ya adam akıllı bilgiler i yok yada sallıyorlar. Lüften yaşayan varsa çözüm bulabilen varsa yazabilirmi.ne zamana kadar yaşıcam bunu ben gebelik olursa bi zararı varmı çareyi bi turlu bulamadım. Lütfen yardım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hpv ye bağlı olduğunu düşündüğüm batma ve kaşıntı için yardımmm
- Konu Sahibi Fatmazyyy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- genital kaşıntı genitalsiğil hpv hpvtedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2020
- 1
- 2
- 1
- 28
İlk önce kendinize özellikle hpv ile ilgilenen dr bulmanız gerekiyo yada jinekoloji onkoloji bölümünü tercih edin ve yanında ekstra dermatologia gorusmeniz gerekiyor asıl deri hastalığıyla bu bölüm ilgileniyo. Ve her ay düzenli kontrol olmanız gerekiyo çıktıkça yaktırmanız lazım kriyoterapi yöntemi yaptırıyorum ben dış bölge için, iç bölgeylede kadın dığum ilgileniyor yara akıntı vs gibi durumları incelemek için ekstradan bağışıluğınızı güclendirmeniz gerekiyo
Yaşadığım yerde doktor bulmak o kadar zorkii. Bi defa yaktırdm tam yakmadı kalan yerler yine çoğaldı. Gebeliğide çok istiyorum. Ama sanırım çok beklemem gerekecek.. çünkü hem içte hem dışta varmış.teşekkür ederim bu arada sizin ne zamandır var. Çünkü vücut bi süre sonra atıyor diyede duydumİlk önce kendinize özellikle hpv ile ilgilenen dr bulmanız gerekiyo yada jinekoloji onkoloji bölümünü tercih edin ve yanında ekstra dermatologia gorusmeniz gerekiyor asıl deri hastalığıyla bu bölüm ilgileniyo. Ve her ay düzenli kontrol olmanız gerekiyo çıktıkça yaktırmanız lazım kriyoterapi yöntemi yaptırıyorum ben dış bölge için, iç bölgeylede kadın dığum ilgileniyor yara akıntı vs gibi durumları incelemek için ekstradan bağışıluğınızı güclendirmeniz gerekiyo
Canim onncelikle stres yapma tek bir dokror bul bende de vardi 3 kere yaktirdim sukur 1 yildir bi sorunum yok doktorumun tek soyledigi sigil yapan hpv kotu degildir bagisikligini guclu tut tedavini olurken gerekirse takviye vitaminler alabikirsinMerhabalar .yeni evliyim.bende genital siğil çıktı hpv testi yaptırdım hpv tip 6 ve tip 18 çıktı bir kez yaktırdım. Ama şu an tekrar çıkmış görünüyor. aşırı batma ve kaşınma oluyor. Günlük hayatımı aşırı etkiledi.. 7-8 doktora gittim ya adam akıllı bilgiler i yok yada sallıyorlar. Lüften yaşayan varsa çözüm bulabilen varsa yazabilirmi.ne zamana kadar yaşıcam bunu ben gebelik olursa bi zararı varmı çareyi bi turlu bulamadım. Lütfen yardım
Alıyorm takviye vitamin.Her şeyede dikkat ediyorm aslında. Siğil yapan tipi çok umrumda değilde yüksek riskli olan canımı çok sıkıyo. Gebelik çok istiyorum da acaba bi zararı varmıdır bebeğeCanim onncelikle stres yapma tek bir dokror bul bende de vardi 3 kere yaktirdim sukur 1 yildir bi sorunum yok doktorumun tek soyledigi sigil yapan hpv kotu degildir bagisikligini guclu tut tedavini olurken gerekirse takviye vitaminler alabikirsin
Onu da sordum 2.ciyi istiyorum bende sadece normal doğum yapamiyoruz onun disinda bi sorun yok ama sen fazla bekletme yaktir tedavini biran once bitir 1 tane bile ciksa beklemeden yaktir doktorum bana 4 ve 5 kere yakabikiriz demisti ama 3 de bittiyuksek riskli degil iste sigil yapan yuksek riskli olmuyormusAlıyorm takviye vitamin.Her şeyede dikkat ediyorm aslında. Siğil yapan tipi çok umrumda değilde yüksek riskli olan canımı çok sıkıyo. Gebelik çok istiyorum da acaba bi zararı varmıdır bebeğe
Evet siğil yapan olmuyor ama bende ayrıca tip 18 de çıktığı için korkyorm. Hayırlsı olsun.sizin için çok sevindm inşallah bidaha hiç yaşamazsn bu problemi. Rahmin içindede siğiller varmş onların çıktığını göremiyecem belki ama dıştakileri yaktırdım bidaha çıktı. Bide doktor tam yakmadı hepsini .tam yakmamışssnz bi kaç tane daha var dediğimde onlar siğil değil dedi bana .ama onlar büyüyp yayıldılar.. düzgün bi doktorda bulamadm ki. Neyse hayırlısı inşallah bi yolunu bulucam.çok teşekkür ederimOnu da sordum 2.ciyi istiyorum bende sadece normal doğum yapamiyoruz onun disinda bi sorun yok ama sen fazla bekletme yaktir tedavini biran once bitir 1 tane bile ciksa beklemeden yaktir doktorum bana 4 ve 5 kere yakabikiriz demisti ama 3 de bittiyuksek riskli degil iste sigil yapan yuksek riskli olmuyormus
Rica ederim ictekileri biz goremiyoruz ama onlar goruyor tabi ki doktor cok onemli bu asamada insallah en kisa surede sende atlatirsin saglicakla kavusursun bebisineEvet siğil yapan olmuyor ama bende ayrıca tip 18 de çıktığı için korkyorm. Hayırlsı olsun.sizin için çok sevindm inşallah bidaha hiç yaşamazsn bu problemi. Rahmin içindede siğiller varmş onların çıktığını göremiyecem belki ama dıştakileri yaktırdım bidaha çıktı. Bide doktor tam yakmadı hepsini .tam yakmamışssnz bi kaç tane daha var dediğimde onlar siğil değil dedi bana .ama onlar büyüyp yayıldılar.. düzgün bi doktorda bulamadm ki. Neyse hayırlısı inşallah bi yolunu bulucam.çok teşekkür ederim
Merhaba genelde vucüt 2 yıl içinde atıyor dedi doktor bana bağışıklık ve moralin yüksek olması önemli 6 ay da bir smear testi ile takip e alınıyor jinekolog onkolog tarafından test sonucuna göre işlem yapılıyor siğil için doktor krem vermişti bir işe yaramadı İnternet araştırıp başka bir krem aldık son derece etkili oldu sadece 1 kez kullandık hepsi gitti
Hangi krem ki .aldara hiç etki etmedi zatenMerhaba genelde vucüt 2 yıl içinde atıyor dedi doktor bana bağışıklık ve moralin yüksek olması önemli 6 ay da bir smear testi ile takip e alınıyor jinekolog onkolog tarafından test sonucuna göre işlem yapılıyor siğil için doktor krem vermişti bir işe yaramadı İnternet araştırıp başka bir krem aldık son derece etkili oldu sadece 1 kez kullandık hepsi gitti
Doktor bizede aldara vermişti hiç etki etmedi İnternetten Antihpv kremi var birçok yorum okudum gerçekten söyledikleri gibiymiş bizde memnun kaldık sizde bir araştırın isterseniz tavsiye ederimHangi krem ki .aldara hiç etki etmedi zaten
Tamam bi araştırıyım..çok teşekkür ederimDoktor bizede aldara vermişti hiç etki etmedi İnternetten Antihpv kremi var birçok yorum okudum gerçekten söyledikleri gibiymiş bizde memnun kaldık sizde bir araştırın isterseniz tavsiye ederim
- 28 Ekim 2020
- 17
- 4
- 1
- 29
- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
- 103
O nasıl doktormuş yahu doktorunuzu değiştirin. Devlette hpv tipleme testi yapılmıyor 30 yaş altına.25 yaşındayım, evli değilim. Bana da doktor siğiller var dedi. Küçük olduğu için ilgilenmedi. Krem de vermedi. Test de yapılmadı. Benim sorum kendi kendine geçer mi bunlar? Ne yapmam lazım. Devlet hastanesinde test yapılmıyor mu, ondan mı yapmadı?
- 28 Ekim 2020
- 17
- 4
- 1
- 29
Hem de doçent doktor baktı devlette. Siğiller problem olur mu dedim hayır büyürse gel küçükler dedi. Enfeksiyon için iki ilaç vermiş o kadar. Evlenmeden böyle bir şey başımdan geçti diye ilgilenmedi belki de.O nasıl doktormuş yahu doktorunuzu değiştirin. Devlette hpv tipleme testi yapılmıyor 30 yaş altına.
- 28 Ekim 2020
- 17
- 4
- 1
- 29
Özelde bu test pahalı mı? Altından kalkabilir miyim. Asla evlenemem kimse beni istemez anne olamam psikolojisine girdim.O nasıl doktormuş yahu doktorunuzu değiştirin. Devlette hpv tipleme testi yapılmıyor 30 yaş altına.
- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
- 103
Bakireyseniz bu test yapılmaz. Belki de bakire olduğunuz için yapılacak bir şey yok diye bu şekilde davranmış olabilir ama en azından o çıkanlar eğer gerçekten siğilse aktif olan siğillere tedavi uygulamak zorundaydı.Özelde bu test pahalı mı? Altından kalkabilir miyim. Asla evlenemem kimse beni istemez anne olamam psikolojisine girdim.
- 28 Ekim 2020
- 17
- 4
- 1
- 29
İlişkim oldu ama tam birleşme olmadığı için kızlık zarını da sordum. Doktor duraksadı sorun yok duruyor dedi. İlk defa muayene olduğum için çok endişeliydim o yüzden olumsuz bir şey dememiş olabilir. Ben daha çok siğillerin derdindeyim. Bari krem falan verse sürerdim. Yıllar önce ilişki yaşamıştımm. Kanser olmaktan da korkuyorum açıkçası. Daha önce çıktıysa ben bilgisizdim anlamadım.Bakireyseniz bu test yapılmaz. Belki de bakire olduğunuz için yapılacak bir şey yok diye bu şekilde davranmış olabilir ama en azından o çıkanlar eğer gerçekten siğilse aktif olan siğillere tedavi uygulamak zorundaydı.
- 9 Haziran 2017
- 330
- 457
- 103
Tamam sizi anlıyorum ama bakireyseniz dediğim gibi test yapılmaz çünkü vajina içinden de sürüntü alınıyor. Ama başka doktora görünebilirsiniz gerçekten siğilse en azından krem tedavisi uygular ilk. Geçmezse de diğer tedavileri düşünülebilir.İlişkim oldu ama tam birleşme olmadığı için kızlık zarını da sordum. Doktor duraksadı sorun yok duruyor dedi. İlk defa muayene olduğum için çok endişeliydim o yüzden olumsuz bir şey dememiş olabilir. Ben daha çok siğillerin derdindeyim. Bari krem falan verse sürerdim. Yıllar önce ilişki yaşamıştımm. Kanser olmaktan da korkuyorum açıkçası. Daha önce çıktıysa ben bilgisizdim anlamadım.